- 26 Ocak 2021
- 82
- 34
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sedatayfunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinizde hamilelik testi varsa yapın bazen gebelik bu şekilde öğreniliyor belki de ikinci yumurtlamaMerhaba kızlar ayın 3 ekim benım yumurtlama gunumdu 5 de catlama ben 12 sinde merak edip ov testı yaptım hafif silik t cızgısı bugun yaptım ıkısı aynı koyuluk bilgisi olan yazsın lutfen resim ekliyorum not 20si regl gunum
Yumurtlamadan sonra 14. Gün regl olunur. Yani sizin regl gününüz bence ya 17 si ya 18 i bence ovulasyon testiyle takibe devam edin koyulaşmaya devam ederse çatlamadan gebelik olabilir, ama çatlama gibi silikleşme görürseniz muhtemelen 2. Yumurtlamadır.Merhaba kızlar ayın 3 ekim benım yumurtlama gunumdu 5 de catlama ben 12 sinde merak edip ov testı yaptım hafif silik t cızgısı bugun yaptım ıkısı aynı koyuluk bilgisi olan yazsın lutfen resim ekliyorum not 20si regl gunum
Canım eşime dedım erken gebelik alcak aksam ikinci yumurtlama da olabilir dogruElinizde hamilelik testi varsa yapın bazen gebelik bu şekilde öğreniliyor belki de ikinci yumurtlama
Yaa canım ınsallah cok istiyorum hemde acaba erken gebelik de cıkar mı 20 sınde adet gunumYumurtlamadan sonra 14. Gün regl olunur. Yani sizin regl gününüz bence ya 17 si ya 18 i bence ovulasyon testiyle takibe devam edin koyulaşmaya devam ederse çatlamadan gebelik olabilir, ama çatlama gibi silikleşme görürseniz muhtemelen 2. Yumurtlamadır.
İnşallah gebeliktirBence siz ne olur ne olmaz bugunu de değerlendirin.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Canım elimde hıc test yok kı aksam esım alcakhamilelik testi de yapın isterseniz.
Erken gebelikte çıkar bence inşallah vardırCanım eşime dedım erken gebelik alcak aksam ikinci yumurtlama da olabilir dogru
Bence acele etmeyin hiç strese girmeyin şuan için varsa elinizde ovulasyon testiyle takibe devam edin çünkü daha erken çıkmayabilirYaa canım ınsallah cok istiyorum hemde acaba erken gebelik de cıkar mı 20 sınde adet gunbe
İnsallah cok heyecanlıyımErken gebelikte çıkar bence inşallah vardır
Benn meraktan duramam herhalde tekrar ovulasyon testı yapsam mı sımdı bilemedim belkı testte sorun vardır bilmiyorum kiBence acele etmeyin hiç strese girmeyin şuan için varsa elinizde ovulasyon testiyle takibe devam edin çünkü daha erken çıkmayabilir
Tekrar dene bişi kaybetmezsin inşallah vardır bize de haber etBenn meraktan duramam herhalde tekrar ovulasyon testı yapsam mı sımdı bilemedim belkı testte sorun vardır bilmiyorum ki
Tabıkı denıcem haber verıcem dua edin bana lutfenTekrar dene bişi kaybetmezsin inşallah vardır bize de haber et
Canim gebelik testi yap hamile gibisin duruyorMerhaba kızlar ayın 3 ekim benım yumurtlama gunumdu 5 de catlama ben 12 sinde merak edip ov testı yaptım hafif silik t cızgısı bugun yaptım ıkısı aynı koyuluk bilgisi olan yazsın lutfen resim ekliyorum not 20si regl gunum
Erken gebelik yaptım ama cıkmadıCanim gebelik testi yap hamile gibisin duruyor![]()
Kanda çıkar canım bekle batı kana hemen karışmıyor ya hormon o yüzden bekle batını senErken gebelik yaptım ama cıkmadı
Yeniden yumurtlama olabilir ama yumurtlama üstüne 12 gun sonra öğrendim erken gebelik testinde ben, 3 ekimde olduysa yumurtlama Biraz daha bekleyinErken gebelik yaptım ama cıkmadı
Kanda çıkar canım bekle batı kana hemen karışmıyor ya hormon o yüzden bekle batını sens
Evet sanırım erken davrandım ya bekleseydim bıraz daha neyse saglık olsun bakalımYeniden yumurtlama olabilir ama yumurtlama üstüne 12 gun sonra öğrendim erken gebelik testinde ben, 3 ekimde olduysa yumurtlama Biraz daha bekleyin