Gebeliğe Hazırlık Kızlar bilgi olan yardımcı olsun lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedatayfunn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
82
34
8
27
Merhaba kızlar ayın 3 ekim benım yumurtlama gunumdu 5 de catlama ben 12 sinde merak edip ov testı yaptım hafif silik t cızgısı bugun yaptım ıkısı aynı koyuluk bilgisi olan yazsın lutfen resim ekliyorum not 20si regl gunum

Eklentiler

• IMG_20211014_143449.webp
    IMG_20211014_143449.webp
    101,2 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba kızlar ayın 3 ekim benım yumurtlama gunumdu 5 de catlama ben 12 sinde merak edip ov testı yaptım hafif silik t cızgısı bugun yaptım ıkısı aynı koyuluk bilgisi olan yazsın lutfen resim ekliyorum not 20si regl gunum
Elinizde hamilelik testi varsa yapın bazen gebelik bu şekilde öğreniliyor belki de ikinci yumurtlama

Yumurtlamadan sonra 14. Gün regl olunur. Yani sizin regl gününüz bence ya 17 si ya 18 i bence ovulasyon testiyle takibe devam edin koyulaşmaya devam ederse çatlamadan gebelik olabilir, ama çatlama gibi silikleşme görürseniz muhtemelen 2. Yumurtlamadır.
İnşallah gebeliktir 😍 Bence siz ne olur ne olmaz bugunu de değerlendirin.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Yumurtlamadan sonra 14. Gün regl olunur. Yani sizin regl gününüz bence ya 17 si ya 18 i bence ovulasyon testiyle takibe devam edin koyulaşmaya devam ederse çatlamadan gebelik olabilir, ama çatlama gibi silikleşme görürseniz muhtemelen 2. Yumurtlamadır.
İnşallah gebeliktir 😍 Bence siz ne olur ne olmaz bugunu de değerlendirin.

Hakkınızda hayırlısı olsun
Yaa canım ınsallah cok istiyorum hemde acaba erken gebelik de cıkar mı 20 sınde adet gunum

Yaa canım ınsallah cok istiyorum hemde acaba erken gebelik de cıkar mı 20 sınde adet gunbe
Bence acele etmeyin hiç strese girmeyin şuan için varsa elinizde ovulasyon testiyle takibe devam edin çünkü daha erken çıkmayabilir

Canim gebelik testi yap hamile gibisin duruyor 🥰

Back
X