Kızlar bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var

Laviniaaaa

🦋
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
76
44
3
Merhaba kızlar bana aşırı kuruntu yapıyor diyebilirsiniz bana da bazen öyle gibi geliyor ama size bir şey soracağım şuan yaklaşık 4 haftalık hamileyim ben hamile kalmadan önce evde hamster besliyorduk bebek düşünmeye başlayınca bebek çalışmalarına başlamadan 1-2 hafta önce hamster öldü. İnternette kemirgen hayvanların anne karnındaki bebeğe çok ciddi zararları olduğunu okudum her ne kadar evde olmasa da sanki mikropları hala evdeymiş gibi hissediyorum olduğu yerleri sirkeyle filan sildim hep ama sanki yeterince temizlenmiyormuş gibi kokusu hala evdeymiş gibi. Sizce aşırı mı kuruntu yapıyorum 2 hafta önce evden gitmiş hayvanın evde bir mikrobu olamaz dimi

Yasasaydi ve evde olsaydida bir sorun olmazdi. Internette her hayvan icin kotu diyor ama evcil hayvan o bisey olmzdi. Bos yere kuruntu

Doğru söylüyorsun. İnternete kalsa herşey zararlı işte insanın içine bir kurt düşünce akşından çıkarmak çok zor oluyor

Hamile oldugunuzu ogrendiginiz andan itibaten internetten hamilielige dair olumsuz seyler okumayi birakmaniz gerekiyor. Bunun bir ileri safhası internetten kendine teshis koyma durumu oluyor ki hamilelik psikolojisiyle daha da uçlarda yasiyorsunuz bisyleri. Biseyler okuyacaksaniz sonu guzel biten romanlar kitaplar okuyun. Stresten uzak durun

Çok haklısınız. Bu dönemde internet detoksu yapmak şart gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor herşey sakıncalı manda yoğurdundan tutunda nar’a kadar bir sürü şeyin önerilmediğini okudum gerçekten komik geliyor çoğu şey ama işte insan kendine engel olamıyor. Ama olmaya çalışacağım

Cik o kafadan iki kedim var sokaktada butun hayvanlari seviyorum. Gecen gun bide gine domuzumu alsam diyodum su hamsterlarin buyugunden
Cik o kafadan iki kedim var sokaktada butun hayvanlari seviyorum. Gecen gun bide gine domuzumu alsam diyodum su hamsterlarin buyugunden

Kız kediler yemez mi bi de daha önce basledin mi bilmiyorum ama çok kötü kokuyorlar yaa bizimki gonzalesti minicikti ona rağmen kaldığı odanın kapısını açamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…