Kaç çıktı canımAçlık tokluk bakıyoruz düzenli olarak, üç aylık şeker de baktırdım.
Çok geçmiş olsun. Öyle tabi Allahım nasip ederse sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebegimiziCnm inşallah birşey olmaz ölüm yaşam bizim elimizde değil öyle düşün kimin ne olacağı belli değil nasibi varsa birşey olmaz böyle düşün bende anti depresan kullanmaya başladım bugün temizlik takıntım var kadın dogumcu ve pisikyatriye gittim ikiside bebek büyük kullanabilirsin dedi ama bende çok korkuyorum ihtiyacım var şöyle düşünüyorum nasibi varsa zaten kimse engel olamaz inşallah sende böyle düşün
Sağol cnm inşallah sendeÇok geçmiş olsun. Öyle tabi Allahım nasip ederse sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebegimizi
Açlık 75-80 arası tokluk bi saatlik 100-120 geçmedi neden sordun kiKaç çıktı canım
Dediğim gibi çok korkuyorum bebeğimde bir sıkıntı çıkacak diye seker teşhisi kondu ilacı kullandıktan 9 gün sonra hamile kaldım şu an şekerim kaç bilmiyorum doktora gidicem haftaya bazı sebeplerden dolayı daha gidemedimAçlık 75-80 arası tokluk bi saatlik 100-120 geçmedi neden sordun ki
Sanmıyorum bişey olsun ama geç kalma mutlaka git canım için rahat etsinDediğim gibi çok korkuyorum bebeğimde bir sıkıntı çıkacak diye seker teşhisi kondu ilacı kullandıktan 9 gün sonra hamile kaldım şu an şekerim kaç bilmiyorum doktora gidicem haftaya bazı sebeplerden dolayı daha gidemedim
Sürekli araştırıyorum şeker hastası annenin karnında bebegin kalbi durabiliyormuş veya doğumdan sonra bir kaç gün içinde bebek ölebiliyormuş.Sanmıyorum bişey olsun ama geç kalma mutlaka git canım için rahat etsin
Nerelerden arastirdiniz acabaSürekli araştırıyorum şeker hastası annenin karnında bebegin kalbi durabiliyormuş veya doğumdan sonra bir kaç gün içinde bebek ölebiliyormuş.
Tam iki gün boyunca satır satır araştırdım. Şekere dikkat etmek lazım düzenli spor sağlıklı beslenme ile çok şükür bebeğe pek zararı olmuyor . Dikkat edilmemesi durumunda ölü doğumlar ve kalp durması gerceklesebiliyor. Ama ALLAH isterse yapamayacağı şey yok bol bol dua lazım.. gebe annenin bir tanesi şeker hastası olduğundan haberi bile yokmuş hemde hamilelikten önce de diyabetli imiş ama sapasaglam bir bebek getirmiş dünyaya.. yine aynı şekilde diyabetli bir anne yüksek şekerle hamile kalmış hamilelik boyunca yüksek şeker devam etmiş ama bebisi çok sağlıklı dünyaya geldi. Bol dua etmek lazım şu dönemde.... siz şeker hastası mısınızNerelerden arastirdiniz acaba
Ben seker hastasiyim 11 senedir 27 yasindayim fakat sekerim cok duzenlidir 3 aylik degerim 6.0 aclik tokluk 110. 140 cikar en son dusukten sonra dikkat etmemeye basladim cunku yoruldum 9 defa 3 senede ust uste kayiplarm oldu hep kalp durmasi oldu sadece bi tanesi 15haftaya kadar yasadi sadece surekli kanama ile evde ellerime dusurdum digerleri hep kuretaj olduTam iki gün boyunca satır satır araştırdım. Şekere dikkat etmek lazım düzenli spor sağlıklı beslenme ile çok şükür bebeğe pek zararı olmuyor . Dikkat edilmemesi durumunda ölü doğumlar ve kalp durması gerceklesebiliyor. Ama ALLAH isterse yapamayacağı şey yok bol bol dua lazım.. gebe annenin bir tanesi şeker hastası olduğundan haberi bile yokmuş hemde hamilelikten önce de diyabetli imiş ama sapasaglam bir bebek getirmiş dünyaya.. yine aynı şekilde diyabetli bir anne yüksek şekerle hamile kalmış hamilelik boyunca yüksek şeker devam etmiş ama bebisi çok sağlıklı dünyaya geldi. Bol dua etmek lazım şu dönemde.... siz şeker hastası mısınız
Başın sağolsun kuzum çok üzgünümBen seker hastasiyim 11 senedir 27 yasindayim fakat sekerim cok duzenlidir 3 aylik degerim 6.0 aclik tokluk 110. 140 cikar en son dusukten sonra dikkat etmemeye basladim cunku yoruldum 9 defa 3 senede ust uste kayiplarm oldu hep kalp durmasi oldu sadece bi tanesi 15haftaya kadar yasadi sadece surekli kanama ile evde ellerime dusurdum digerleri hep kuretaj oldu
İnsallah allah razı olsun su an deneyecek ve ugrasacak gucum olmadigindan biraz geri duruyorumBaşın sağolsun kuzum çok üzgünümya Allahım nasip ederse bir şekilde olur 10 sene sonra da olur 20.denemede de olur Allahım sabrını versin insAllah sağlıklı bebekler getirirsin dünyaya
canim cok gecmis olsun kesinlikle kendini hem psikolojik,hem bedensel iyi hissetmeden yeni bir gebeligi dusunme..ama mutlaka genetik bir arastirma yaptirip en azindan neden bu sekilde kayiplarin oldugunu arastirman lazim..Rabbim insallah gonlundekini sana nasip ederBen seker hastasiyim 11 senedir 27 yasindayim fakat sekerim cok duzenlidir 3 aylik degerim 6.0 aclik tokluk 110. 140 cikar en son dusukten sonra dikkat etmemeye basladim cunku yoruldum 9 defa 3 senede ust uste kayiplarm oldu hep kalp durmasi oldu sadece bi tanesi 15haftaya kadar yasadi sadece surekli kanama ile evde ellerime dusurdum digerleri hep kuretaj oldu
Allah razı olsun Allahım senin de kucağına sağlıklı bir evlat versin.. şeker ilacını 1 aydır kullanıyorum öncesinde şekerim yüksekti ve sürpriz bir gebelik oldu olumsuz şeyler yaşama ihtimalim yüksekbak canim 3 aylik sekerin ortalamasi normal degerler icindeyse sikinti yapma,bundan sonrada insulune baslatir dr seni ama sen mutlaka cok siki diyetine,su icmene,ve yuruyusune dikkat etmen gerekiyor..kuzenim seker hastalisi ama cok guzel bir kiz evladi oldu.. ben ise olumsuz bir durum yasadim neyse kendini yipratmakla ,uzmekle olmaz..surekli kontrol altinda olman lazim..
Rabbim buyuk saglikla yavrunu kucagina almani dilerim..
Canım altında başka bir şey yatiyo olmali araştırdın mı detaylı bir muayene oldun muİnsallah allah razı olsun su an deneyecek ve ugrasacak gucum olmadigindan biraz geri duruyorum
saol Allah razi olsun..kuzum bak bir yola ciktin ,o yolda ne ile karsilasacagimizi kim bilebilir ki..sen dr ne diyorsa yap ama kendinj uzmeden ,olumsuz dusunmeden,bak oncelikle senin sagligin sonrada minigimizin o yuzden kendine en iyi sekilde bakman lazim dedigim gibi diyetini ,yuruyusunu,suyunu ,bol yesilligini ihmal etme gerisini Rabbime birak ..hicbir neden yokken bebeklerini kaybeden insanlar var ..yada kanser hastaligini atlatip bebek sahibi olanlar,inanki ornekler cok sen en kotusunu dusunup,olumsuzu cagirma lutfen ..yavruna siki siki sarill sadecee ve bol dua etAllah razı olsun Allahım senin de kucağına sağlıklı bir evlat versin.. şeker ilacını 1 aydır kullanıyorum öncesinde şekerim yüksekti ve sürpriz bir gebelik oldu olumsuz şeyler yaşama ihtimalim yüksek
Allah razı olsun Allahım gönlüne göre verir insAllah ama kolay değil gerçekten kaç gündür hergün ağlıyorum bebegime bir şey olacak diye daha yeniyiz bir bilgim yok eğer sıkıntı varsa çıkar mı 7 haftalıkken kontrole gidicezsaol Allah razi olsun..kuzum bak bir yola ciktin ,o yolda ne ile karsilasacagimizi kim bilebilir ki..sen dr ne diyorsa yap ama kendinj uzmeden ,olumsuz dusunmeden,bak oncelikle senin sagligin sonrada minigimizin o yuzden kendine en iyi sekilde bakman lazim dedigim gibi diyetini ,yuruyusunu,suyunu ,bol yesilligini ihmal etme gerisini Rabbime birak ..hicbir neden yokken bebeklerini kaybeden insanlar var ..yada kanser hastaligini atlatip bebek sahibi olanlar,inanki ornekler cok sen en kotusunu dusunup,olumsuzu cagirma lutfen ..yavruna siki siki sarill sadecee ve bol dua etAllahim sana saglikli bir melek ve kolay dogumlar nasip etsinn
rica ederimm bitanemm,daha cok minik insallah bu haftayla uyumluysa kalp atisini duyarsiniz ..birde seker hastaligindan dolayi ozellikle perinatoloji riksli gebelik oldugundan dolayi bir dr mutlaka gorun ki yakindan takip edilesin..Allah razı olsun Allahım gönlüne göre verir insAllah ama kolay değil gerçekten kaç gündür hergün ağlıyorum bebegime bir şey olacak diye daha yeniyiz bir bilgim yok eğer sıkıntı varsa çıkar mı 7 haftalıkken kontrole gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?