Çok teşekkür ederim moral verdin banarica ederimm bitanemm,daha cok minik insallah bu haftayla uyumluysa kalp atisini duyarsiniz ..birde seker hastaligindan dolayi ozellikle perinatoloji riksli gebelik oldugundan dolayi bir dr mutlaka gorun ki yakindan takip edilesin..
yalniz seker hastaligindan dolayi dr cogu seni uzebilir ve olumsuz konusabilirler ..evet onlarin gorevi buna seni bir sekilde hazirlamak..sakin umutsuzluga kapilmaa..uzulme daha ikili testi yok 3 lu felan derken daha cokk uzun yolun var yani biraz rahat ol endiselenmenin hicbir seye faydasi yok..
herseyi oluruna birak,su akar yolunu bulur
Edicem canim benim sağlıcakla kalguzel haberlerini bekliyorummutlaka haberdar et
guzel haberlerini bekliyorummutlaka haberdar et
Hersey yapildi konularım var zaten burda da cok bilgi almaya calistim ama bulamiyoruz kiCanım altında başka bir şey yatiyo olmali araştırdın mı detaylı bir muayene oldun mu
Amin allah razi olsun dua edin nolur rabbim hepimize yasatsin o mutluluğu her arastirmayi yaotim ama ya doktorlarım yetersiz kaldı yada ben fazla yoruldum su an hic birsey yapasim gelmiyor icimdencanim cok gecmis olsun kesinlikle kendini hem psikolojik,hem bedensel iyi hissetmeden yeni bir gebeligi dusunme..ama mutlaka genetik bir arastirma yaptirip en azindan neden bu sekilde kayiplarin oldugunu arastirman lazim..Rabbim insallah gonlundekini sana nasip eder
anliyorum seni ..Amin allah razi olsun dua edin nolur rabbim hepimize yasatsin o mutluluğu her arastirmayi yaotim ama ya doktorlarım yetersiz kaldı yada ben fazla yoruldum su an hic birsey yapasim gelmiyor icimden
Canım hangi ildesin burada çok iyi bir doktor var önerebilirimHersey yapildi konularım var zaten burda da cok bilgi almaya calistim ama bulamiyoruz ki
Eskisehrideyim ben nerde acabaCanım hangi ildesin burada çok iyi bir doktor var önerebilirim
Tup bebegi soruyorum doktorlara cok paraniz varsa yapalim ama dusmeyecegi garanti degil yine kalbi durabilir diyorlar size gerek yok hamile kalabiliyorsun tup bebek gereksiz dediler bilemiyorum kianliyorum seni ..
maddi ve manevi gucunuz varsa ,tup bebek mi dusunseniz tabiki guzel kaliteli bir merkez olmali..
onlar gerekli tahlillerini , genetik arastirmasinida yaparak en saglikli yumurtayi ve spermi secip ana rahmine yerlestiriyorlar ya belki bu konuda size yardimci olabilirler..kuzum her hamilelik bir degil ..ayni seyleri tekrar yasiyacaksin diye bir mecburiyet yok..
olumsuz dusunme lutfen
ama herseyden once senin ruhen toparlanman lazimm
hayatim denemeden bilemiyeceksin ki Once Allaha sonra hekimlere guveneceksin ..ama unutma zamanda akip geciyor,bu seferde baska saglik sikintilari cikiyor yani ucu sonu yok beklemenin de..Tup bebegi soruyorum doktorlara cok paraniz varsa yapalim ama dusmeyecegi garanti degil yine kalbi durabilir diyorlar size gerek yok hamile kalabiliyorsun tup bebek gereksiz dediler bilemiyorum ki
Rabbim size de sabirlar versin bizden daha zor belki ama inanın beklemeyip devam etsemde rahmimi cok yorucam bir suru sey yasandi artik ameliyat mamsasi istemiyorum zaten eşimde konusunu bile acmak istemiyor o zaman icimden hic gelmiyor arastirasim varsada arastiramiyorum bi doktorla konustum basindan ne gecti ise yaz gonder bi okuyum degerlendireyim dedi tum sonuclarla beraber yaziyordum esim o anda ben bi kac ay konusunu bile acmak istemiyordum gerekirse gider anlatiriz kendi doktorumuz rahmi kaybedicez bu kadsr denemeyle dedi diyor neyyi zorluyoruz dedi o oyle soyleyince tum hevesim gitti yani anlayacagin icimden gelmiyor artik heycani bile yok ssdece korku varhayatim denemeden bilemiyeceksin ki Once Allaha sonra hekimlere guveneceksin ..ama unutma zamanda akip geciyor,bu seferde baska saglik sikintilari cikiyor yani ucu sonu yok beklemenin de..
gecen bir merkezin hamilelik haberlerini veren kisa videolar vardi..
kimi 5 deneme,kimi 10,kimi 13 inanamadimmm cidden
ama tabi ki cesit cesit yontemlerde denemisler hepsini sayarak soyluyorlar ama bakk onlar umutlarini kaybetmemisler,ve sonunda sukur evlatlarina kavusmuslar..vallahi ne yalan soyluyumm inanki bende onlarla mutlu oluyorum bende bu konuda cok cektim ben 2 bebegimi erken dogumla,bir bebegimide kalp rahatsizligiyla kaybettjm birtane cocugum var sukurler olsun ki Rabbim herkese nasip etsin..aratmasin zor ..Rabbim size kolayliklar versin..
Osmaniyede bir doktor ama nam salmış biri çok iyi bir doktorEskisehrideyim ben nerde acaba
İsmini soylermisiniz gidebilirim oncelikle ulasmaya calisirim olmazsa giderimOsmaniyede bir doktor ama nam salmış biri çok iyi bir doktor
Erçin erdem çelikel canım ismi osmaniye yenihayat hastanesinde . Instagramdan bakabilirsin çok başarılı bir drİsmini soylermisiniz gidebilirim oncelikle ulasmaya calisirim olmazsa giderim
Bakacağim simdi cok tesekkur ederimErçin erdem çelikel canım ismi osmaniye yenihayat hastanesinde . Instagramdan bakabilirsin çok başarılı bir dr
Ne demek kuzumBakacağim simdi cok tesekkur ederim
Merhaba teyzesi bugün kontrole gittik çok şükür sağlıklı kalp atışı var ama benim heyecanımdan duyamadık doktor görüyorum kalp atışını dedi ama benimki bastırmış onunkiniguzel haberlerini bekliyorummutlaka haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?