Kızlar bilginiz var mı

Çok teşekkür ederim moral verdin bana

Amin allah razi olsun dua edin nolur rabbim hepimize yasatsin o mutluluğu her arastirmayi yaotim ama ya doktorlarım yetersiz kaldı yada ben fazla yoruldum su an hic birsey yapasim gelmiyor icimden

Amin allah razi olsun dua edin nolur rabbim hepimize yasatsin o mutluluğu her arastirmayi yaotim ama ya doktorlarım yetersiz kaldı yada ben fazla yoruldum su an hic birsey yapasim gelmiyor icimden
anliyorum seni ..
maddi ve manevi gucunuz varsa ,tup bebek mi dusunseniz tabiki guzel kaliteli bir merkez olmali..
onlar gerekli tahlillerini , genetik arastirmasinida yaparak en saglikli yumurtayi ve spermi secip ana rahmine yerlestiriyorlar ya belki bu konuda size yardimci olabilirler..kuzum her hamilelik bir degil ..ayni seyleri tekrar yasiyacaksin diye bir mecburiyet yok..
olumsuz dusunme lutfen
ama herseyden once senin ruhen toparlanman lazimm

Tup bebegi soruyorum doktorlara cok paraniz varsa yapalim ama dusmeyecegi garanti degil yine kalbi durabilir diyorlar size gerek yok hamile kalabiliyorsun tup bebek gereksiz dediler bilemiyorum ki

Tup bebegi soruyorum doktorlara cok paraniz varsa yapalim ama dusmeyecegi garanti degil yine kalbi durabilir diyorlar size gerek yok hamile kalabiliyorsun tup bebek gereksiz dediler bilemiyorum ki
hayatim denemeden bilemiyeceksin ki Once Allaha sonra hekimlere guveneceksin ..ama unutma zamanda akip geciyor,bu seferde baska saglik sikintilari cikiyor yani ucu sonu yok beklemenin de..
gecen bir merkezin hamilelik haberlerini veren kisa videolar vardi..
kimi 5 deneme,kimi 10,kimi 13 inanamadimmm cidden
ama tabi ki cesit cesit yontemlerde denemisler hepsini sayarak soyluyorlar ama bakk onlar umutlarini kaybetmemisler,ve sonunda sukur evlatlarina kavusmuslar..vallahi ne yalan soyluyumm inanki bende onlarla mutlu oluyorum bende bu konuda cok cektim ben 2 bebegimi erken dogumla,bir bebegimide kalp rahatsizligiyla kaybettjm birtane cocugum var sukurler olsun ki Rabbim herkese nasip etsin..aratmasin zor ..Rabbim size kolayliklar versin..

Rabbim size de sabirlar versin bizden daha zor belki ama inanın beklemeyip devam etsemde rahmimi cok yorucam bir suru sey yasandi artik ameliyat mamsasi istemiyorum zaten eşimde konusunu bile acmak istemiyor o zaman icimden hic gelmiyor arastirasim varsada arastiramiyorum bi doktorla konustum basindan ne gecti ise yaz gonder bi okuyum degerlendireyim dedi tum sonuclarla beraber yaziyordum esim o anda ben bi kac ay konusunu bile acmak istemiyordum gerekirse gider anlatiriz kendi doktorumuz rahmi kaybedicez bu kadsr denemeyle dedi diyor neyyi zorluyoruz dedi o oyle soyleyince tum hevesim gitti yani anlayacagin icimden gelmiyor artik heycani bile yok ssdece korku var

hayirlisi canim ozaman az daha sabret rahmin de dinlenmesi lazim..cok cok hakkisin..yasayan bilir sadece..
bir yerde okudum yada dinledimm tam hatirlayamiyorum olsa linki atardim.. dusuncenin gucu ile alakali bir seydi..
sen rahmini hasta olarak dusunme,pembe ve gayet saglikli oldugunu dusun ve evrene guzel mesajlar gonderin zamani geldiginde o mesajlar elbet bir gun size geri donecek diye..
umarim guzel haberlerinizi alirim ama bu forumlarda cok dolasirsan uzulebilirsin kafani baska seylerle oyala..en iyi terapi budur ..

Diyabetli olup 3 çocuğunu doğum yapan var tanıdığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…