• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kizlar bilginiz varsa lutfen paylasin.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bskkk1905

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
246
6
11
İstanbul
Kizlar 5senedir cibanla mucadele ediyorum. O kadar buyuk cikiyor ki ve heryerimde... biri geciyor baskasi cikiyor haa birde iz birakiyor. Sirtim delik desik oldu resmen cok bunaldim cokk cok sıkıldım. Allah baska dert vermesin ama gercekten yetti. Cok doktora gittim rouccatn falan verdi (acayip zararlı) .gecirmedi. Onlarada inancım kalmadi. Sizin basiniza gelen yada bildiginiz birsey var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 5senedir cibanla mucadele ediyorum. O kadar buyuk cikiyor ki ve heryerimde... biri geciyor baskasi cikiyor haa birde iz birakiyor. Sirtim delik desik oldu resmen cok bunaldim cokk cok sıkıldım. Allah baska dert vermesin ama gercekten yetti. Cok doktora gittim rouccatn falan verdi (acayip zararlı) .gecirmedi. Onlarada inancım kalmadi. Sizin basiniza gelen yada bildiginiz birsey var mi?

Oncellıkle gecmıs olsun cocukluk donemımde bende de sıkca vardı doktora gıtıgımızde bana denız suyunu onermıstı ben uyguladım cıbanlarımdan kutuldum sızede tavsıyem bol bol denıze gırmenız tuzlu ıyotlu denız suyundan faydalanmanız.

vücutta mikrop var demek ki onu atmaya çalışıyor.bi dahiliyeciye gidip antibiyotik kullanmak gerek bence,o izlerde geçiyor kafana takma yinede contractubex krem sürebilirsin yaradan iltihabı boşaltıp yara kabuk bağlayınca.

Deniz suyunu bende dusunuyorum. Sagol canım. Kan vermeyi falan da dusunuyorm belki ise yarar diye ama en kesin cozum icten temizlemek sanirim. Yine bir doktora gidicem. Tavsiyelerinz için tesekkur ederm insallah gecer...

Back
X