Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım etli asla yeme zaten hamilelikte çiğ et olduğu için. Ama ben etsiz yedim çok canım çektiği için ishal yaptı. Tanıdığın bildiğin sürekli aldığın bir yer varsa yiyebilirsin. taze olması en önemlisi. Güvendiğin yer yoksa evde kendin kısır falan yap tatmin ediyor o.Kızlar 6+3 hamileyim canım aşırı etsiz çiğköfte istiyor zararlımı bilgi verir misiniz
Ben de ilk zamanlar pimpiriklenip yememistim ama sonra etsiz olduğu için yedim iyi hijyenik bir yerden yiyebilirsin bulgur zaten içindekiKızlar 6+3 hamileyim canım aşırı etsiz çiğköfte istiyor zararlımı bilgi verir misiniz
Güvendiğim yerden sipariş verdim canım ama korkudan dört ısırık anca aldım daha yemedim çok dikkat ederim böyle şeylere Ama aşırı istediCanım etli asla yeme zaten hamilelikte çiğ et olduğu için. Ama ben etsiz yedim çok canım çektiği için ishal yaptı. Tanıdığın bildiğin sürekli aldığın bir yer varsa yiyebilirsin. taze olması en önemlisi. Güvendiğin yer yoksa evde kendin kısır falan yap tatmin ediyor o.
Evet öyle yaptım canım güvendiğim yerden sipariş verdim oda dört ısırık aldım korkudan sadeceBen de ilk zamanlar pimpiriklenip yememistim ama sonra etsiz olduğu için yedim iyi hijyenik bir yerden yiyebilirsin bulgur zaten içindeki
Evet haklısınız nekadar güvenilir meçhulÇiğ köfteden ziyade içindeki yeşillikler sıkıntı bence iyi yıkanmamışsa riskli
Çok teşekkür ederimEvde yapabilirsin tatlım tadı da aynı oluyor bulgur salça ketçap nar ekşisi vs tarifine bak netten dışarıdan böyle bir şey yeme
Bir kaç lokmadan bişey olmaz degilmiEvde yapabilirsin tatlım tadı da aynı oluyor bulgur salça ketçap nar ekşisi vs tarifine bak netten dışarıdan böyle bir şey yeme
Yok evde yaptığın şeyden sorun olmaz korkmaBir kaç lokmadan bişey olmaz degilmi
Benim bağırsaklarım çok hassas belki de benim o yüzden oldu bilmiyorumEvet öyle yaptım canım güvendiğim yerden sipariş verdim oda dört ısırık aldım korkudan sadece
Ayy çok saol canım bundan sonra böyle denerim yaBenim bağırsaklarım çok hassas belki de benim o yüzden oldu bilmiyorumhuzursuz bağırsak sendromu var bende. Çok canın isterse ben kısır yapıp yiyorum hem daha sağlıklı hem alıyor o can çekmesini
denemelisin bence
Evde yapabilirsinizKızlar 6+3 hamileyim canım aşırı etsiz çiğköfte istiyor zararlımı bilgi verir misiniz