Doğuma Hazırlık Kızlar bilgisi olan bi baksın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
Mrb hayırlı akşamlar kızlar ben 38 haftalık hamileyim bugün biraz yürüyüş yaptım ve bir kaç saattir aşırı vajinal ağrım var hiç geçmiyor sanki yirtilacak gibi geriliyor ve karnim da da baskı var ama her hangi kanamam felan yok sadece akıntım çoğaldı normale göre birazcık doğum olabilir mi başına böyle bı durum varmı acile gitsem mi karar veremedim

Sancı olabilir belki bir git istersen canım en azından için rahat eder

Sancı aralığını takip et canım kaç dakikada geliyor diye 5 dkya düşerse doktora git mutlaka tam doğum zamanların kendine dikkat et

Sancı aralığını takip et canım kaç dakikada geliyor diye 5 dkya düşerse doktora git mutlaka tam doğum zamanların kendine dikkat et
Çok belirsiz geliyor ağrılar daha gitmedim o yüzden sancı gibi değil ama sanki böyle birşeyler batıyor Muş gibi ağrılarım var

Çok belirsiz geliyor ağrılar daha gitmedim o yüzden sancı gibi değil ama sanki böyle birşeyler batıyor Muş gibi ağrılarım var
Dikkat et kendine canım hayırlısı ile Rabbim nasip etsin

Bahsediğiniz durum bende de oluyor ama dinlenince bakıyorum zamanla geçmiş ağrı. Ama o baskı yürürken hep oluyor oturunca geçiyor. Çok oturduğum zaman kalktığım ilk an kötü oluyorum. Doktora bunları anlatınca hep normaldir diyor.

Dinlenince geçen ağrılarsa endişelenme . Sancı asla geçmiyor ve ritmik bir şekilde geri geliyor

Aynen benim de öyle oluyor malesef gene doğum değil

Aynen benim de öyle oluyor malesef gene doğum değil
Benim ilk gebelik bu durumu ilk yaşadığımda çok tedirgin olmuştum. Şimdi ara ara kasıklarım ağrıyor, vajinaya baskı oluyor, adım atarken sanki bacak arası yırtılacakmış gibi hissediyorum. O kadar alıştım kim bu durumlara bir gün sancım olsa anlamayacağım diyorum

Geçiyor evet doğum mu diye heyecanlanmıştım ama bugün hafifledi ağrım malesef
Çok iyi anlıyorum senç 25 ekimde bende kızımı dünyaya getirdim ilk doğumumdu bende herleyi sancı sanıryordum .
benım birde ağrılarım çok hafif oldu sadece son 1 saat zorladı beni onun harici doktorum zorla yatırmasa brn hastanaye gitmezdim

O ağrı son haftalarda oluyor canım bebek kanala doğru indiği için normal gebe eğitimde söylemişlerdi bizede ordan biliyorum birde son haftalarda bende yaşadım bu ağrıları yaşamayan gebe yok gibi zaten endişe etme ama için rahat etmezse git doktora.Hayırlı doğumlar bu arada

Benim de öyle olacak galiba artık umudu kestim artık sancı gelmeyecek diye evde dogurmazsam anlayamayip iyi

Bende aynı şekildeyim vala evde doğum yapacam bu gidişle

Peki kaç gün yaşadın doğum oldu

Peki kaç gün yaşadın doğum oldu
Benim son 2 ay kala başladı canım ama çok kilo aldım ben onunlada alakalı olabilir bilmiyorum vücut kendini doğuma hazırlıyor dediler bana herkesin bünyesi farklı ama bu olayı çevremdeki tüm gebe arkadaşlarım yaşadı endişelenme sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…