- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Mrb hayırlı akşamlar kızlar ben 38 haftalık hamileyim bugün biraz yürüyüş yaptım ve bir kaç saattir aşırı vajinal ağrım var hiç geçmiyor sanki yirtilacak gibi geriliyor ve karnim da da baskı var ama her hangi kanamam felan yok sadece akıntım çoğaldı normale göre birazcık doğum olabilir mi başına böyle bı durum varmı acile gitsem mi karar veremedim
Sancı gibi değil ama ya biraz daha bekleyim geçmezse gideceğimSancı olabilir belki bir git istersen canım en azından için rahat eder
Anladım canım ihmal etme yine deSancı gibi değil ama ya biraz daha bekleyim geçmezse gideceğim
Sancı aralığını takip et canım kaç dakikada geliyor diye 5 dkya düşerse doktora git mutlaka tam doğum zamanların kendine dikkat etMrb hayırlı akşamlar kızlar ben 38 haftalık hamileyim bugün biraz yürüyüş yaptım ve bir kaç saattir aşırı vajinal ağrım var hiç geçmiyor sanki yirtilacak gibi geriliyor ve karnim da da baskı var ama her hangi kanamam felan yok sadece akıntım çoğaldı normale göre birazcık doğum olabilir mi başına böyle bı durum varmı acile gitsem mi karar veremedim☹☹
Çok belirsiz geliyor ağrılar daha gitmedim o yüzden sancı gibi değil ama sanki böyle birşeyler batıyor Muş gibi ağrılarım varSancı aralığını takip et canım kaç dakikada geliyor diye 5 dkya düşerse doktora git mutlaka tam doğum zamanların kendine dikkat et
Dikkat et kendine canım hayırlısı ile Rabbim nasip etsinÇok belirsiz geliyor ağrılar daha gitmedim o yüzden sancı gibi değil ama sanki böyle birşeyler batıyor Muş gibi ağrılarım var
Aynen benim de öyle oluyor malesef gene doğum değilBahsediğiniz durum bende de oluyor ama dinlenince bakıyorum zamanla geçmiş ağrı. Ama o baskı yürürken hep oluyor oturunca geçiyor. Çok oturduğum zaman kalktığım ilk an kötü oluyorum. Doktora bunları anlatınca hep normaldir diyor.
Geçiyor evet doğum mu diye heyecanlanmıştım ama bugün hafifledi ağrım malesefDinlenince geçen ağrılarsa endişelenme . Sancı asla geçmiyor ve ritmik bir şekilde geri geliyor
Benim ilk gebelik bu durumu ilk yaşadığımda çok tedirgin olmuştum. Şimdi ara ara kasıklarım ağrıyor, vajinaya baskı oluyor, adım atarken sanki bacak arası yırtılacakmış gibi hissediyorum. O kadar alıştım kim bu durumlara bir gün sancım olsa anlamayacağım diyorumAynen benim de öyle oluyor malesef gene doğum değil☹
Çok iyi anlıyorum senç 25 ekimde bende kızımı dünyaya getirdim ilk doğumumdu bende herleyi sancı sanıryordum .Geçiyor evet doğum mu diye heyecanlanmıştım ama bugün hafifledi ağrım malesef
Benim de öyle olacak galiba artık umudu kestim artık sancı gelmeyecek diye evde dogurmazsam anlayamayip iyiÇok iyi anlıyorum senç 25 ekimde bende kızımı dünyaya getirdim ilk doğumumdu bende herleyi sancı sanıryordum .
benım birde ağrılarım çok hafif oldu sadece son 1 saat zorladı beni onun harici doktorum zorla yatırmasa brn hastanaye gitmezdim
Bende aynı şekildeyim vala evde doğum yapacam bu gidişleBenim ilk gebelik bu durumu ilk yaşadığımda çok tedirgin olmuştum. Şimdi ara ara kasıklarım ağrıyor, vajinaya baskı oluyor, adım atarken sanki bacak arası yırtılacakmış gibi hissediyorum. O kadar alıştım kim bu durumlara bir gün sancım olsa anlamayacağım diyorum
Peki kaç gün yaşadın doğum olduO ağrı son haftalarda oluyor canım bebek kanala doğru indiği için normal gebe eğitimde söylemişlerdi bizede ordan biliyorum birde son haftalarda bende yaşadım bu ağrıları yaşamayan gebe yok gibi zaten endişe etme ama için rahat etmezse git doktora.Hayırlı doğumlar bu arada
Bebek kanalı ittiriyordur.Geçiyor evet doğum mu diye heyecanlanmıştım ama bugün hafifledi ağrım malesef
Teşekkür ederim amin inşallahBebek kanalı ittiriyordur.
Kemikleriniz genişliyor, doğum pratiği yapılıyor:)
Sağlıkla kavuşun inşallah.
Benim son 2 ay kala başladı canım ama çok kilo aldım ben onunlada alakalı olabilir bilmiyorum vücut kendini doğuma hazırlıyor dediler bana herkesin bünyesi farklı ama bu olayı çevremdeki tüm gebe arkadaşlarım yaşadı endişelenme sağlıklı doğumlarPeki kaç gün yaşadın doğum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?