Kizlar bilgisi olan lutfen bakdin...istmosel

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Lutfen konumu tasimayin yarin ameliyat olabilirim ama cok korkuyorum bilgi almak istiyorum sadece ...bayanlar merhaba 1 sene once 3.sezeryan dogumumu yaptim bugun baska bir sebepten doktora gittim ve adetten sonrada devam eden kanamalarimida sordum doktor istmosel den suphelendi yani (sezeryan dikislerinde olusan potluk) baska bir doktora yonlendirdi kostur kostur gittim oda bakti ve aynisini soyledi ilerde cocuk istedigim icin sikinti yasayacagima ve hatta cocuk sahibi olamayacagimi bile soyledi yarin gel histeroskopi ile bakalim ve laparaskopi ile ameliyati yapip sorunlu bolgeyi duzeltelim dedi ,simdi sorum histeroskopi(yani rahme kamerayla bakilmasi olayi) yasayan varmi aci verirmi cok korkuyorumm oyle boyle deil basindan gecen varsa yalvaririm fikir versin 🙏 simdiden tesekkur ederim

Canım laparoskopi dediği kapalı ameliyat tabiki anestezi vermek zorunda 3 veya 4 tane küçük delik açıp yapılan kapalı bir ameliyat bazen tanı koymak için bazende tedavi amaçla yapılır

ustume vaxife degil ama benim 3z sezeryandan sonra 4. cocugu dogurmayi dusunmeniz ilgimi cekti. 3 cocugunuz da hayatta mi?

Bunu sormaya gelmiştim. Allah bağışlasın 3 çocuktan sonra neden 4.yü düşünüyorsunuz. Maddi ve manevi her şeyi 3 e bölmüşken bir daha neden 4 e bölüyorsunuz. Çocuklara yazık.

Allah bağışlasın 3 çocuğunuz varsa önemli olan saglığınız. Bir daha gebe kalamama riskiniz varsa moralinizi bozmayın nur topu gibi 3 çocuğunuz aklınıza gelsin. Tabi hayattalarsa çünkü hiç çocugu olmayan biri gibi üzülmüşsünüz. Çok geçmiş olsun.

Allah bağışlasın 3 çocuğunuz varsa önemli olan saglığınız. Bir daha gebe kalamama riskiniz varsa moralinizi bozmayın nur topu gibi 3 çocuğunuz aklınıza gelsin. Tabi hayattalarsa çünkü hiç çocugu olmayan biri gibi üzülmüşsünüz. Çok geçmiş olsun.
2 cocugum hayatta cok sukur var ama sonuncu bebegim dogumda öldu icimizde bebek hasreti vardi iyice artti o yuzden tekrar son sansimi kullanmak istiyorum

Bunu sormaya gelmiştim. Allah bağışlasın 3 çocuktan sonra neden 4.yü düşünüyorsunuz. Maddi ve manevi her şeyi 3 e bölmüşken bir daha neden 4 e bölüyorsunuz. Çocuklara yazık.
3 sezeryan yaptim ama 2 cocugum hayatta 1 tanesi oldu dogumda yani son sansimi denemek istiyorum

Canım laparoskopi dediği kapalı ameliyat tabiki anestezi vermek zorunda 3 veya 4 tane küçük delik açıp yapılan kapalı bir ameliyat bazen tanı koymak için bazende tedavi amaçla yapılır
Laparoskipiyi biliyorum ama asil korktugum ameliyat degil zaten hitereskopiydi sanirim rahmin icine bakacaklarmis bayiltmazlarsa ondan korkuyorum yoksa bayginken istediklerini yapsinlar sorun deil

Canım ben ameliyathane hemşiresiyim seni rahatlatmak için söyledim bzide yapıyoruz ve bizde anestezi veriliyor en kötü spinal yaparlar
Devlet hastanesinde de yaparlarmi acaba spinal nasil oluyor peki rica etsem soylermisiniz yani yari baygin gibi falanmi

Adetten sonraki kanamalariniz nasil.oluyordu??? Dikişe nasil baglandi konu anlamadim? Benim spiralden kaynakli ara kanamalarim oluyor okurken supheye dustum detay yazar misiniz

Adetten sonraki kanamalariniz nasil.oluyordu??? Dikişe nasil baglandi konu anlamadim? Benim spiralden kaynakli ara kanamalarim oluyor okurken supheye dustum detay yazar misiniz
Adetin 1 hafta suruyordu ama devam eden 10 gun boyunca hatta bazen daha fazla camur gibi lekelenmem oluyordu bikac doktora gittim ama gecer yeni dogum yapmissin dendi en son dun kendi doktoruma bertholin kistimi gostermeye gidince onada soyledim ultrasonla alttan bakti ve ultrason makinasinda cikti bariz dikisler birbirinden ayrik kendisi beni devlete yonlendirdi histereskopi ile bakilsin kesin tani konsun diye o sekilde haberim oldu adet olunca orada potluk oldugu icin kan birikiyormus adet bitimindede ordaki kan akiyormus

Adetin 1 hafta suruyordu ama devam eden 10 gun boyunca hatta bazen daha fazla camur gibi lekelenmem oluyordu bikac doktora gittim ama gecer yeni dogum yapmissin dendi en son dun kendi doktoruma bertholin kistimi gostermeye gidince onada soyledim ultrasonla alttan bakti ve ultrason makinasinda cikti bariz dikisler birbirinden ayrik kendisi beni devlete yonlendirdi histereskopi ile bakilsin kesin tani konsun diye o sekilde haberim oldu adet olunca orada potluk oldugu icin kan birikiyormus adet bitimindede ordaki kan akiyormus
Aaa gidip baktircam bnde ya. Tesekkur ederim vakit ayirip cevap yazdiginiz icin💖

Back
X