Kizlar bilgisi olan lutfen bakdin...istmosel

Merhaba istmesol bende de var ayni sorunlar yani siz duzelttirdinizmi acaba ben de ameliyatla duzeltiricem suan arastirma asamasindayim
Merhaba, ben 19 ocakta histeroskopi oldum doktorum histeroskopiyle yuzde 90 başarı şansı verdi. Benim sezaryenden sonra başladı şikayetim, adet bitiminde uzun süren camur gibi lekeler oluyordu. Benim 5 yaşında 1 kızım var 2.ye karar verdik bir buçuk sene once korunmayi bıraktık ilki gibi hemen gebe kalacam sandim ama olmadi 2_3 doktora gittim malesef teşhis bile koyamadılar en son gittigim doktor ilk muayenede teşhis koydu istmosel oldugunu boyutunun küçük olup histeroskopiyle duzeltebileceginj söyledi. Bununda gebeliğe engel olabileceğini söyleyerek ekledi. Doktorum sağolsun çok iyiydi eve git istmoseli araştır dedi çünkü ismini ilk defa duymuştum, ne zaman istersen histeroskopi yapalım dedi ve sonunda karar verip oldum. Çok basit bir işlemdi aynı gün taburcu oldum 1 ay korunduk Bu 3. Ay ameliyattan sonra deniyoruz hala gebelik yok ama şükür leke yok artık

Merhabalar ben 4 sene önce bu ameliyatı oldum 9 yaşında kızım var .Tekrar anne olmak istedim fakat bu sorun tekrar karşıma çıktı .Ben açık ameliyat oldum.Sezeryan doğumdan hiçbir farkı yoktu.Şimdi tekrar bu sıkıntı ile karşı karşıyayım ameliyat eden doktorum bile ikinci kez ameliyata çok sıcak bakmadı ve emin olamadı .Bende çaresiz kaldım.Allah yardımcımız olsun
Ameliyat olduktan sonra gebe kalamadınız mi ?

Merhaba, ben 19 ocakta histeroskopi oldum doktorum histeroskopiyle yuzde 90 başarı şansı verdi. Benim sezaryenden sonra başladı şikayetim, adet bitiminde uzun süren camur gibi lekeler oluyordu. Benim 5 yaşında 1 kızım var 2.ye karar verdik bir buçuk sene once korunmayi bıraktık ilki gibi hemen gebe kalacam sandim ama olmadi 2_3 doktora gittim malesef teşhis bile koyamadılar en son gittigim doktor ilk muayenede teşhis koydu istmosel oldugunu boyutunun küçük olup histeroskopiyle duzeltebileceginj söyledi. Bununda gebeliğe engel olabileceğini söyleyerek ekledi. Doktorum sağolsun çok iyiydi eve git istmoseli araştır dedi çünkü ismini ilk defa duymuştum, ne zaman istersen histeroskopi yapalım dedi ve sonunda karar verip oldum. Çok basit bir işlemdi aynı gün taburcu oldum 1 ay korunduk Bu 3. Ay ameliyattan sonra deniyoruz hala gebelik yok ama şükür leke yok artık
6 ay gebelik olmazsa asilamaya geçecez. Hala bu istmoselin ne olduğu hakkında çoğu kişinin bilgisi yok , son zamanlarda yaygınlaşmış ve çoğu doktor teşhis bile koyamıyor. Kendi doktorum bile 2012 yılında bu hastalığı duydu

Merhaba ameliyati olup 6 ay icinde gebe kalan cok varmis insallah sizde en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.ameliyatinizi nerde hangi doktorda oldunuz

Merhaba ameliyati olup 6 ay icinde gebe kalan cok varmis insallah sizde en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.ameliyatinizi nerde hangi doktorda oldunuz
Teşekkür ederim inşallah. Ben çok araştırdım ve bu alanda en iyi doktoru da buldum ama bir kaç sıkıntı çıktı gidemedik. Eğer düşünürseniz ankarada onur topcu var, ben diyarbakır memorial de oldum doktorum daha önce de bu ameliyatları yaptığı için ona güvendim

Teşekkür ederim inşallah. Ben çok araştırdım ve bu alanda en iyi doktoru da buldum ama bir kaç sıkıntı çıktı gidemedik. Eğer düşünürseniz ankarada onur topcu var, ben diyarbakır memorial de oldum doktorum daha önce de bu ameliyatları yaptığı için ona güvendim
Tesekkur ederim .onur topcu ve mert göl isimlerini bir arkadas daha onermisti.

Tesekkur ederim .onur topcu ve mert göl isimlerini bir arkadas daha onermisti.
Evet mert göl de var mert bey laparoskopi alanında çok iyi. Onur beyde istmoselin boyutuna ve rahim kalınlığına göre histeroskopi yapıyor. Bana histeroskopi daha yakın geldi açık ameliyat Ve laparoskopi belki kesin çözümdür ama benim cesaretim yoktu. Bu arafa benim istmosel 6 mm di çok büyük degildi boyutu

Back
X