Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sperm biçimsiz ileri hareket yok vitamin kullanıyor 2 aydır son asılama da sperm yüksek cıktı bidaha örnek verecek eşim eğer dr. Tüp bebek uygun görürse bilkente gideceğim .
Canım eğer sperm yüksek ve hareket varsa tavsiye ederim ama yine laboratuvar dölleme yöntemini mutlaka sormalısın hareket yoksa toplanan yumurtaların çöp olabilir beşinci güne az gider yada gitmeyebilir erkek de sorun olması daha büyük problem dualarimdasnz inşallah güzel haberlerini yazarsın burdan hakkınzda hayırlısı olsun
Canım eğer sperm yüksek ve hareket varsa tavsiye ederim ama yine laboratuvar dölleme yöntemini mutlaka sormalısın hareket yoksa toplanan yumurtaların çöp olabilir beşinci güne az gider yada gitmeyebilir erkek de sorun olması daha büyük problem dualarimdasnz inşallah güzel haberlerini yazarsın burdan hakkınzda hayırlısı olsun
Aaaaa ne güzel rabbim banada nasip etsin inşallah . Bize ilk dr ihtimal vermedi üroloji dr u baska dr a gittik o olumlu konuştu tabii herseyden önce rabbime teslimim ama denemeden bişeyler olmuyor demek istemiyorum
Amin amin inşallah eder yeterki mücadele et üçüncü de tuttu benim herşeyi denedik hep çift embriyo transferi oldum ilkde hiç tutmadı çok üzüldüm ikincide teki tuttu kimyasal oldu üçüncü de ne gerekiyorsa razıyım herşeyi yapın dedim embriyo glue histereskopi çizik bu arada rahimde hicbirsey yok on tane beşinci gün 5aa kalite embriyo ama işte pgt olmayinca genetik bozuk bilinmiyor çok şükür yine çift tarnsfer edildi 6. Gün öğlen bi şey geldi içime gittim idrar testi yaptım ilk idrar felanda değildi doğal siklus ile denendi benim pozitif çıktı 7. Gün sabah yaptım yine pozitif ama aynı siliklik vardı ve gittim kan verdim 126 çıktı şok oldum
Amin amin inşallah eder yeterki mücadele et üçüncü de tuttu benim herşeyi denedik hep çift embriyo transferi oldum ilkde hiç tutmadı çok üzüldüm ikincide teki tuttu kimyasal oldu üçüncü de ne gerekiyorsa razıyım herşeyi yapın dedim embriyo glue histereskopi çizik bu arada rahimde hicbirsey yok on tane beşinci gün 5aa kalite embriyo ama işte pgt olmayinca genetik bozuk bilinmiyor çok şükür yine çift tarnsfer edildi 6. Gün öğlen bi şey geldi içime gittim idrar testi yaptım ilk idrar felanda değildi doğal siklus ile denendi benim pozitif çıktı 7. Gün sabah yaptım yine pozitif ama aynı siliklik vardı ve gittim kan verdim 126 çıktı şok oldum
Ankara özelde Kasım-aralık-ocak 3 aylık süreçte ilk tedavim negatif oldu tüp bebek tedavisi
raporlu 3 kutu gonal-f 900
1 kutu 900 lük rapor dışı
Ankara’ya 11 defa gidiş hepsi x 2 bin yol parası
Bulunduğum yerde özele 2-3 defa gitmem anlaşmalı hastane
Transfer ilaçları
Toplam 180-190 bin civarı tuttu.
Şimdi başka bir merkezde başlamayı düşünüyorum ama bundan önce kan değerlerimde olan eksiklerle demir d3 vs onlar için takviyeler alıyorum eşimde sorun yok yine de kalite amaçlı Epa+dha sı 1000 inin altında olmayan omega 3 içiyoruz. CoQ10 en az 200 mg eşinizde içebilir araştırın kombine olarak satılan takviyelerde bu içerikler düşük oluyor. Yumurta sperm boş kalitesiz çıkmaması için bunları araştırın paranız boşa gitmesin. Bir de eşinizde ileri hareketliliğe gerek yok ICSI yönteminde direk alıp içeri koyuyorlar. İşin mutfağında laboratuvarda iş. Bilkent’te Şebnem hoca ile görüştüm aralıkta Ankara’ya kadar gitmişken o tedavim olumsuz olursa yedek planım olsun dedim. Benimde karından toplama yapılması gerekiyor hoca yapamam dedi. Kilolu olmaman gerekiyor dedi. Kadın çok iyi biri benim işimi yapmadı diye kötüleyemem hastalarına iğne kullanımını kendi anlatıyor. Önceki gittiğim yer ucuzdu ama 4 oda vardı her hasta bir odaya yatıyor oraya doktor geliyor yumurtalara bakıyor sonra bir daha hoca başka hastaya gidiyor özeldeki gibi detaylı bilgi verme yok. Sonra hemşire size kısa bilgi veriyor. Ucuz yere aldanmayın gidin size iyi gelecek yeri seçin. Bilkent’e adet olmadan da gidip sorabilirsiniz ön görüşme yapabilirsiniz. Özelden yazarsanız yeni gideceğim yerin fiyatını söylerim burada yazmam etik olmaz