- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
merhaba kızlar ben bı konuda sıze danışmak ıstedım ben cok seferdir uykumdan böcek hayalı gıbı bıseyler görerek uyanıyorum.. yanı nasıl dıyım rüyamda gormuyorum sankı yastığımda yürürken yada karsımdakı koltukta yada duvarda goruyorum bır suru böcekler uzerıme geliyor gıbı oluyo sureklı esımde sahıt oldu uykumdan böcekler gelıyo orda ordaa dıye bağırarak uyanıyorum ve cok korkuyorum orda olmadığına ınanana kadar yatmıyorum yerıme . ve sadece bızım ewımızde olmuyo kendı annem ve babamın ewınde de oldu ıkı kez yastığımda böcek gordum ve korkudan salona kadar kosmusum orda kendıme geldım yıne hayal gorudugumu anladım.. :S bu neden olabılır ? duvarda yerde yanı en son bu gece yıne oldu esımı uyandırmışım böcek var dıye yasstıklarda esım gozumun onunde yastıkları salladı ancak ole ınanıp o sekılde uyudum geri. off neden olabılır bu ? sureklı okuyup uyuyorum. uc harflıler korkuutuyo olabılır mı .. bı kez de ewde tek basımaydım gunduz ısten gelmısdım cok yorulmuştum araba bekliyodum uyudum yatak odasında. rüyamda ama gerçekte gıbı sankı başka aleme geçer gıbı bırden gece oldu ve evın ıcınde bısıler gezındıgını duydum pıtı pıtı odalarda kosan bısey sonra kendıme geldım gunduz olduğunu hatrladım ama odadan dışarıya çıkamadım sankı yatak odasının kapısında bısey beklıyo gıbı bı hıs oluştu? bole bsey yasayan var mı ? nolur bı bılgı verın 
: