Kizlar bilgisi olan yardimci olabilir mi???

Madya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
437
41
98
Yumurtlama günümde koyu kahverengi ve ara ara da açık renkli kanamam oldu .Bu normal olan birsey zaten ama reglime yaklaştım hala kasik agrim ve kahverengi lekelenmem devam ediyor .Adet olacakmışım gibi kasiklarimda agri var.Normalde yumurtlama gunu 2 3 gün olur geçerdi ve geçmedi. İlişkide hemen adet bitiminde oldu.

bazen bende de oluyor ama gebelik düşünmediğim için doktora gitmedim, bir doktora görünün bence. Kist falan vardır belki

Kist olunca böyle oluyor mu ya, yorumlara baktım da bazı kadinlarda normalmiş bu durum. İlk defa bu kadar başıma geldi tedirgin oldum , teşekkür ederim ilginiz için 😊

Yumurtlama günümde koyu kahverengi ve ara ara da açık renkli kanamam oldu .Bu normal olan birsey zaten ama reglime yaklaştım hala kasik agrim ve kahverengi lekelenmem devam ediyor .Adet olacakmışım gibi kasiklarimda agri var.Normalde yumurtlama gunu 2 3 gün olur geçerdi ve geçmedi. İlişkide hemen adet bitiminde oldu.
Gününüze ne kadar bir süre var ? Belkide yerlesme kanamasi yaşamış olabilirsiniz

Yani bir hafta kadar var, yumurtlamadan sonra regle kadar kahverengi kanama yerlesme kanamasi için çok değil mi, hiç yaşamadığım için panik oldum

Ayrıca karin agrimda var aynı adet olacakmışım gibi , sanki oldum olucam

Kizlarrrrrr lütfen tecrübelerinizi paylasinnnnnnnnnn!!!!!!

Back
X