kızlar bir aile kimlerden oluşur ?

Sen esinin yaninda ol.. Birak simdi kayinvalideyi falan., adam sensiz gitmek istemiyorum demis.. Git bi fatiha da sen oku kayinbabanin mezarinin basinda...

Daha bir ay evvel oradan geldi kv ve lütfedip gidip görmedi eski eşinin mezarını şimdi biz gidince mi üzülecek
O zaman bir şey diyemem,1 ay önce oraya gittiğini yazmamışsınız. Aynı binada yaşamasanız belki böyle her şeye dahil olmak istemez ama sanırım ev değişikliği düşünmüyorsunuz.

Kayınvalideyle başbaşa gitmesi daha mı iyi
Ben tekrar strese girmek istemiyorum yani onun yalancı samimiyetinden eşimin yanında samimi davranmaları oynamaları beni daha çok uzuyor o yüzden ben gitmiyim diyorum

sen kayınvalıdeyle gıtmek ıstemıyorsun dıye kocanla annesını basbasa gondermek nasıl bı iş :)
nıye eşini yalnız bırakıyorsun cok yanlıs...
Haklsın nisacım ama işte bir laf ile moralim bozulmaya yetiyor gittiğimdende bişi anlamayacağım

O zaman bir şey diyemem,1 ay önce oraya gittiğini yazmamışsınız. Aynı binada yaşamasanız belki böyle her şeye dahil olmak istemez ama sanırım ev değişikliği düşünmüyorsunuz.
Ben düşünüyorum ama eşim malesef taşınsak bile yine yakınımzda olur sanki birtek onun annesi ondan başka düşünen yok

Haklsın nisacım ama işte bir laf ile moralim bozulmaya yetiyor gittiğimdende bişi anlamayacağım
sen yokken kımbılır neler dıcek yıne canını sıkılcak
hıııccc takma bosversene
bence eşini yalnız bırakma derım

Ben tekrar strese girmek istemiyorum yani onun yalancı samimiyetinden eşimin yanında samimi davranmaları oynamaları beni daha çok uzuyor o yüzden ben gitmiyim diyorum
Sen bilirsin
Kadın boşandığı eşinin mezarına gidiyor seni iplemiyor bile
Ama sen sırf kayınvaliden var diye eşini tek bırakıyorsun

sen yokken kımbılır neler dıcek yıne canını sıkılcak
hıııccc takma bosversene
bence eşini yalnız bırakma derım
Bunu yapamıyorum anın tadına varıp onu yok sayamıyorum söyledikleri canımı sıkıyor bide gülerek soylemesi yok mu eşim şaka yaptı diyor ama değil inadıma yapıyor

Sen bilirsin
Eşimde suç biz bade ile gidicez dese birlikte gitsek o gelemez ama eşim onuda istiyo zaten kadın duşunse daha evvel gittiğinde gider mezarını ziyaret ederdi onun derdimziyaret değil bizimle gelmek heryere çağırsa eşim asla yok demez insanda düşünce olur ben gittim siz yanlız gidin ama ama nerdeee

Ben düşünüyorum ama eşim malesef taşınsak bile yine yakınımzda olur sanki birtek onun annesi ondan başka düşünen yok

Ne kadar duyarsızsınız yaaaa. Dul kadın yani, tabi ki oğluna yakın olmalı. Ben de kv ile anlaşamam ama öyle bişey olsa ve yalnız kalsa, başka çocuğu da var demem yani. 1000 tane çocuğu da olsa, eşinizin eli annesinin üstünde olmalı.

Hamileliği de bahane etmeyin hiç. Hamilelikten dolayı olsa, kv gelip gelmemesine bakmadan, ben gelemeyeceğim derdiniz. Ki zaten karnınız burnunuzda da değil. Şu an tıbbi olarak hamileliğin en rahat dönemindesiniz...

Sen annen ile git demek ne kadar yanlış. Nikahta iyi günde kötü günde diye soruluyor evet diyorsunuz ama iş evliliğe gelince iyi gün zevcesi oluyorsunuz valla.

Sen bilirsin
Canım ben de senin gibi düşündüm ama kayınvalide mezar ziyareti için gitmek isteseydi geçen ay giderdi. 1 ay önce oradaymış ve ziyarete gitmemiş. Yani konu sahibinin işi zor,daha bunun doğumu,bebek bakımı,yetiştirmesi var. İnş. herşeye kendini de dahil etmez,sonuçta onlar artık ayrı bir aile kurdu

Madem başbaşa bi yerlere gitme isteğiniz var, eşinize söyler küçük bi balayı ayarlarsınız.

Annesine biz başbaşa gidicez demesini istemek ne kadar bencilce

Nedense bunun kıymeti bilinmiyor o kendini yıprattığı ile kalıyor olaylara dışdan bakıp yorum yapıyorsun bugüne kadar yeteri kadar duyarlı oldum fakat bir yere kadar bencil insana duyarlılık yaramıyor

Iyi de kadın zaten mezar ziyareti için gelmek istiyorum dememiş ki. Boşandığı adamın mezarına niye gitsin kadın. Gezme amaçlı geliyor, gittikleri yer de diğer evladının yanı. 1 ay önce gördü diye bi daha görmek istemiş olamaz mı yani?

İşte şimdiden önünü kesmeye çalışıyorum biz aileyiz çünkü ben nasıl önceliğimi veriyorsam oda öyle yapsın istiyorum

Bak şunuda şöyleyim o oğlu daha dun gitti buradan onun derdi bizimle olmak ben tanıyorum onu sonuçta

Nedense bunun kıymeti bilinmiyor o kendini yıprattığı ile kalıyor olaylara dışdan bakıp yorum yapıyorsun bugüne kadar yeteri kadar duyarlı oldum fakat bir yere kadar bencil insana duyarlılık yaramıyor
Yorum yapmamız îçin açmadın mı konuyu? E sizi tanımadığıma göre de dışarıdan bakmam gayet normal?

Kaldı ki objektif yorun zaten dışarıdan bakılarak yapılır.

Ama kusura bakma, sen kvye tü kaka dememizi istiyordun

Gittiğinde yok sıkıldım yok bidaha gidemem ama eşimle ben gitmek istediğimizde daha bunun konuşması olduğunda olur gideriz dedi daha biz konuşuyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…