Savunma yapmıyorum burada bilgileri genişletiyorumIsrarla kendi dediğini savunacaksın niye konu açtın ki?
Başbaşa gitmek bahasi işin.. Sen gitmek istemiyorsun. Bunu kendine de itiraf edemiyorsan buradan çok net anlaşılıyor.Merhaba hanımlar direk konuya giriyorum. Ben 2 yıla yakın bir suredir evliyim 3 aylık hamileyim eşim bu bayramda ailecek köye gidelim diyor ben o ve kv bense hem hamilelikten hemde başbaşa gidemeyeceğimizden gelmek istemediğimi söyledim oda sensiz gitmem dedi. Bende beni anneme bırak sen annen ile git hayatım dedim. Gitmek istememin sebebi malum eşim 3 yıldır babasının mezarına gitmedi bu yıl izinde kullanmadı bir gun bile olsa gitmek istiyorum dedi bende ikiletmedim fakat başbaşa gidemeyeceğimiz için de istemiyorum biz balayınada gidemedik maddiyattan dolayı ayrıca kv ve kp ölmeden önce boşanmışlar belirteyim bunu da şimdi sizce ne yapmalıyım iki günlüğüne susup gitmeli miyim yoksa annemde kalıp onların gitmesine müsade mi etmeliyim. Kv karşı mesafemi koydum son yaşadıklarımdan dolayı ayrıca aynı bina içerisindeyiz karşı karşıya oturuyoruz bunları belirtmemde belki bir faydası olur.
Geçen bayram hamilelik yok du yani vardı ama ben bilmiyordum ve hiç ikiletmedim gidelim dedim ama nasip olmadı eşimde bu bayram gidelim dedi ama işte hamilelikte bide kv de gitmek gelmiyor içimden ama gitsem iyi olacak sanırım bencillik yaptığımı düşünmeyin bencillik olsa ilk teklifede hayır derdim kv gelince ne kadar buyuk şeyler yaşansada o hep bişi yokmuş gibi devam eder yani çekmez kendini bu kadar şey yaşandın az bende mesafe koyayım yokBaşbaşa gitmek bahasi işin.. Sen gitmek istemiyorsun. Bunu kendine de itiraf edemiyorsan buradan çok net anlaşılıyor.
Eşin yine iyiymiş 3 yıl babasının mezarına gitmemiş de sesi çıkmamış. Aranızda kv ile neler geçti bilmiyorum ama eşini yalnız bırakacak kadar büyük olaylar olmadıysa gitmelisin.
Ne yaşadınız ki? Bu kadar büyük şey dediğin?Geçen bayram hamilelik yok du yani vardı ama ben bilmiyordum ve hiç ikiletmedim gidelim dedim ama nasip olmadı eşimde bu bayram gidelim dedi ama işte hamilelikte bide kv de gitmek gelmiyor içimden ama gitsem iyi olacak sanırım bencillik yaptığımı düşünmeyin bencillik olsa ilk teklifede hayır derdim kv gelince ne kadar buyuk şeyler yaşansada o hep bişi yokmuş gibi devam eder yani çekmez kendini bu kadar şey yaşandın az bende mesafe koyayım yok
Belli bile olmuyor derken evet karnıma bakınca belli değil ama ağır geçiyor 4 gunde bir serum takılıyorum malesefhamileyim diyorsun da daha belli bile olmuyordur... anlamadım ki neye rahat edemedin. bahane gibi gözüküyor... samimi ol eşine karşı.
Evliliğin başından beri yapılmış bi suru kavga ama her seferinde yine gelip yine birşey yokmuş gibi davranıp beni deli etmesi eşime karşı oynaması çok sebeb yani bendeki kredisi tükendi eşimin hatrına Allah rızası için konuşuyorum mesafeli bir şekilde ama o yine aynıNe yaşadınız ki? Bu kadar büyük şey dediğin?
Siz olayı tamamen mezarlık ziyareti anladınız maksat istanbuldan uzaklaşmak ve bu arada da eşim babasının mezarını ziyaret edecek ben fatihamı yasinimi her cuma okurum ruhuna zatenBenim de babam vefat etti sorun namus şeref sorunu olmadığı sürece annem var diye benimle babamın mezarına gelmese başka hiçbir yere de gelmesin gerek yok yani
Gidip bir fatiha oku ne kaybedersin
Evliliğin başından beri yapılmış bi suru kavga ama her seferinde yine gelip yine birşey yokmuş gibi davranıp beni deli etmesi eşime karşı oynaması çok sebeb yani bendeki kredisi tükendi eşimin hatrına Allah rızası için konuşuyorum mesafeli bir şekilde ama o yine aynı
Evliliğin başından beri yapılmış bi suru kavga ama her seferinde yine gelip yine birşey yokmuş gibi davranıp beni deli etmesi eşime karşı oynaması çok sebeb yani bendeki kredisi tükendi eşimin hatrına Allah rızası için konuşuyorum mesafeli bir şekilde ama o yine aynı
Siz olayı tamamen mezarlık ziyareti anladınız maksat istanbuldan uzaklaşmak ve bu arada da eşim babasının mezarını ziyaret edecek ben fatihamı yasinimi her cuma okurum ruhuna zaten
İkilemdeydim fakat gidicem heralde becerebilirsem yokmuş gibi davranıcamayrıntılı okudum da sen eşinin hatırına git.Aksilik olmuş daha önce gidememişsiniz.Belki uzun bir süre yine gidemeyecek eşin.Yanında ol.Artık kayınvaldeyide umursamamazlıktan gel bebeğin için
Olay uzaktan fatiha okumak değildir.Evliliğin başından beri yapılmış bi suru kavga ama her seferinde yine gelip yine birşey yokmuş gibi davranıp beni deli etmesi eşime karşı oynaması çok sebeb yani bendeki kredisi tükendi eşimin hatrına Allah rızası için konuşuyorum mesafeli bir şekilde ama o yine aynı
Gittiğinde yok sıkıldım yok bidaha gidemem ama eşimle ben gitmek istediğimizde daha bunun konuşması olduğunda olur gideriz dedi daha biz konuşuyoruz yani
Haklısın gitmeliyim teşekkür ederim yorunların içinOlay uzaktan fatiha okumak değildir.
Olay bedenen yanında olup o an kolunu tutmaktır.
Benim babam geçen yıl vefat etti, üstüne 3 bayram geçti. 3 bayramda da eşim ailesinin yanına gitmedi biz mezara gidiyoruz diye. Eşimin yanımda olması ayrı bir güven veriyor bana bu tür durumlarda.
3 yıl aradan sonra ilk kez gidecekse babasının mezarına yanında ol derim.
Gitmeye karar verdim ama inan her yere kv de ile gitmek canımı sıkan sadece bura için değil burası şuanda olan yerYahu sizinle gelmek istiyor da olabilir. Ne var yani susup iki gün sabretseniz.
Şimdi anne sen gelme demesi olur mu eşinizin? Ya da bekar adam gibi yalnız mı gitsin?
Gîdip gelince de eşinizle oturup konulursunuz, biraz başbaşa kalmaya ihtiyacımız var diye
Yooo eşime açık açık söylemez o daha çok bana gülerek şakayla karışık söylerKayınvalide ile aram bozuksa eşimle onu bir başına yollayamazdım, arkamdan birşey söyler diye içim rahat etmezdi.
Öyle miCanım ben de senin gibi düşündüm ama kayınvalide mezar ziyareti için gitmek isteseydi geçen ay giderdi. 1 ay önce oradaymış ve ziyarete gitmemiş. Yani konu sahibinin işi zor,daha bunun doğumu,bebek bakımı,yetiştirmesi var. İnş. herşeye kendini de dahil etmez,sonuçta onlar artık ayrı bir aile kurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?