Test varsa atabilir misinizKızlar benim bu gün itibariyle 10 günüm gecikiyor test yaptım silik çıktı ama sanki bişeyler hissediyordum 8.günde kan tahlili verdim negatif geç döllenme olabilir mi acaba yardım edin lütfen.
Testte ilk kaç dk de çıktı ikinci çizgiMalesef yok gözle görülür şekilde vardı yani ama hemen çıkmadı akşam yaptım sabah 9 gibi tekrar baktığımda çıktığını fark ettim
Kuruma çizgisi olsa diğer yaptığım testler de de çıkmaz mıO kuruma çizgisi olabilir sabaha çıktıysa , ama bence kan verin. Yoksa ilaç kullanın baya gecikmiş
bazılarında çıkmayabiliyor, 2 farklı testte saatler sonra silik çizgi çıktı ama sonuç negatiftiKuruma çizgisi olsa diğer yaptığım testler de de çıkmaz mı
10 gün baya olmuş aslında silik değilde tam gözükmesi gerekirdi adet düzensizliği varmı sizdeKızlar benim bu gün itibariyle 10 günüm gecikiyor test yaptım silik çıktı ama sanki bişeyler hissediyordum 8.günde kan tahlili verdim negatif geç döllenme olabilir mi acaba yardım edin lütfen.
Bekarken vardı evlenınce düzeldi10 gün baya olmuş aslında silik değilde tam gözükmesi gerekirdi adet düzensizliği varmı sizde
Sizin mibazılarında çıkmayabiliyor, 2 farklı testte saatler sonra silik çizgi çıktı ama sonuç negatifti
evet biri predictor erken gebelik testiydi ama diğerini hatırlamıyorum. sabah yapmıştım çizgi yoktu, akşam silik çizgi belirmişti.Sizin mi
Anladım Rabbim gönlüne göre versin canımmevet biri predictor erken gebelik testiydi ama diğerini hatırlamıyorum. sabah yapmıştım çizgi yoktu, akşam silik çizgi
Kuruma çizgisi diyorlar da siz şimdi hamilemisiniz kan testi verdiniz mi yani 5 dakika içinde verirse doğru testir diye biliyorum ondan merak ettimevet biri predictor erken gebelik testiydi ama diğerini hatırlamıyorum. sabah yapmıştım çizgi yoktu, akşam silik çizgi belirmişti.
Kan degeriniz kaç çıktı bende gecikmenin 5.gunu kan testi 0.3 çıktı bugün gecikmenin 7.gunundeyim hala.olmadim beyaz akinti ve kasık ağrısı varKızlar benim bu gün itibariyle 10 günüm gecikiyor test yaptım silik çıktı ama sanki bişeyler hissediyordum 8.günde kan tahlili verdim negatif geç döllenme olabilir mi acaba yardım edin lütfen.
0. 5 çıktı akıntı bende de var aynı şekilde kadık ağrısıda iğne batması kadar oluyorKan degeriniz kaç çıktı bende gecikmenin 5.gunu kan testi 0.3 çıktı bugün gecikmenin 7.gunundeyim hala.olmadim beyaz akinti ve kasık ağrısı var
Sabırla beklemekten başka çare yok0. 5 çıktı akıntı bende de var aynı şekilde kadık ağrısıda iğne batması kadar oluyor
Öyle canım malesefSabırla beklemekten başka çare yok
Benimde 0.40 çıkmıştı bide reglime yedi gün var Ken ama gel gör ki regl oldumÖyle canım malesef
Kısmet yhaaBenimde 0.40 çıkmıştı bide reglime yedi gün var Ken ama gel gör ki regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?