Kızlar Bir Bakar Mısınız ? İsim önerisi ..

yummyysweets

Mucizelerimmm .. :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
757
656
23
Kızlar daha çok erken farkındayım :) ama ben hamile kalmadan öncesinde dahi bu konu gündemimizdeydi. Güzel isimler bulduk fakat hep göbek adını değistirip duruyoruz . İçimize sinmiyor bir türlü . Eşim ve benim adım çok uyumlu iki isimliyiz ikimizde .

Mesut Emre
Gizem Merve

bizim isimlerimiz. Bebişimizz için düşündüğümüz isimler
erkek için Çınar ikinci isim olarak ege düşündük ama eşimin içine bir türlü sinmedi.

Kız için Eva dedık . İkinci isimde bir türlu ne ben bulabıldım içime sindi ne de eşim .

Bu konuda önerılerınızı beklıyorum kızlarr . Şimdiden teşekkür ederim :)

Eva hüma biraz garip olmaz mı kıı . Ama mihrimah cok guzel ısım . Ahh esım karısmasa :) simdi mihrimah desem o nasıl ısım oyle dıyecek.

Türkler Eva ismini kullanıyor mu yahu?
Onun yerine havva koyun bari. Özenti gibi duruyor Eva kusura bakmayın.
Helen falan da koyuyor millet. Ne saçma.
Arya mira kayra ecrin doldu ortalık.
Karabaşa doğru gidiyor valla.

Bu isimler ayağa düştü.
Varoş bir çağrışım yapıyor, oysa aileler zengin bir çağrışım yapsın diye koyuyorlar.

havva değil mi o eva?
koyun istediğinizi

peki eva diye kısa mı okunuyor
evaaa diye uzatıyor muyuz
ona göre ikinci isim bulucam

Türkler Eva ismini kullanıyor mu yahu?
Onun yerine havva koyun bari. Özenti gibi duruyor Eva kusura bakmayın.

yok canım ne kusuru :) bende ılk tedırgın oldum ama arastırınca içime ıyıce sindi :) birde sansıma tanıdık bır cicis kız cıktı Eva adında :) iyice kafama yattı :)

Çınar ege olabilir ama bana pek uyumlu gelmedi.Eva ismini bende begenmedim.

Eva nin anlami havva mi acep?
Ben almanyadayim burada bir cok kadinin ismi eva portokiz de alman da yünan da polaklarda baya international bir isim ama ben eva ismini koymasdim kizima bana cok fazla yabanci geliyor. Ama sizin tercihiniz tabi. Bid eva kisa bir isim eva koyacak olsam ikinci isim olarak secerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…