Kızlar Bir Bakar Mısınız ? İsim önerisi ..

Eva yı bir kez daha düşünün derim. Benim soyadım biraz değişik ve ilk söylediğimde anlayan pek olmuyor kodluyorum falan bazen. Bu bile can sıkıcı olabiliyor belli bir süre sonra. Ki bu isim. Ben çevremde hiç Eva duymadım. Kimi Eva diyecek kimi evaaa. Ne bileyim daha bilindik isimler tavsiye ediyorum size. Mesela Beyza ismine hastayım ben. Ve anlamı da çok güzel.

cook tesekkur ederım bılgılendırdıgınız ıcın . Tam da bunun ıcın ıkıncı ısmı geleneksel tınısı hos evaya uyacak anlamlı bır ısım ıstıyoruz :)

Duyan herkesin hönk diye kalmayacagi, kodlama ihtiyaci duymayacagi, isimle ilgili herhangi bir sıkıntı yasatmayacak bir sey koyun diyorum ben
Sirf degisik olsun kimsede olmasin diye antin kuntin seyler koyuyorlar cocuga yazik oluyor

Ya kadın beğenmiş eva koyacak yanına isim önerir misiniz demiş. Isim öneren 3-5 kişi. Geri kalanlar ilkokul çocuğu gibi puff bu ne biçim isim havalarında.

valla resmen ıcımden gecenı soyledın . Ama ne denır kı okuyup gecıyorsun . Kişisel birsey oldugu ıcın cevap da yazamıyorum dogru duzgun yanlıs anlasılrım dıye . Tekrar tesekkur ederım canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…