Kizlar bir bakar mısiniz

kugugoluprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
56
68
288
35
İstanbul
Eşimle geçen ay korunmasız ilişki yaşadık yumurtlama döneminde.Normalde adet günüm ayın 16 si dündü.Ben adet günümden dört gün önce dayanamayıp gidip kan testi verdim.Negatif cikti.Adet günümden iki gün önce adet olacakmiscasina karnım ağrıdı.Ve gosguslerimde ayni sekilde.Normalde hiç ağrımaz.Hele goguslerim hic agrimaz herkes diyor sisiyor ucu agriyor falan.Sadece adetin 2.gunu olur bahsettiğim bu ağrı oda yarım saat sonra geçer.Ama adet olmadım 2 gün geçti.Ve olacağıma dair bir belirti de yok açıkçası.Ne yapmayalım Sizce hamilelik olsa kanda 4 gün önceden de olsa çık.asi gerekmez mi millet adetten 6 7 gün önce ogreniyor

Benim adetime bir hafta falan vardı bebek için diyilse belki hamişsin diye doktor yaptırdı ilaç kullanıyorum serum falan bebek varsa düşer diye o yzuden yaptırdım ama dedi bebek falan yok hamiş diyilsin ama hamismisim
Ya :))(: Ne kadar güzel:D Yani bende bilemedim millet 5 6 gun once öğrenince bende koşarak gittim ama 4 gün vardı cikmadi.Butun hevesim kaçtı şimdide hiç yapasım yok valla bir kere o hüznü yasayinca

Back
X