Kızlar bir bakar mısınız?

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
0
İstanbul
Kızlar,
5 ayımı yeni doldurdum ve ikiz bebek bekliyorum..
Bebeklerimin hareketlerimi değil mi ayırt edemiyorum..

Sol mememin tam altında sanki birşey geziyormuş gibi oluyor ama sürekli..Özellikle öne doğru eğilerek oturduğumda..sürekli bir hareket var içeride..Birşey yer değiştiriyor gibi..uyuşuyor gibi...ben bunu çok merak ediyorum sizce bebek hareketimi bu yoksa başka birşeymi,

Teşekkürler şimdiden...

kac haftaliksin canim genelde bebek o aylarda asagida oluyor o kdr yukari cikmis olmuyor ama hissettiklerinde bebek hareketi gibi geldi bana...
bu arada hayirli olsun ikizlerin

21 haftanın içindeyim canım,
Bebek okadar yukarı çıkar mı bende bilmiyorum druma gittiğimde soracağım meraktan çatlıyorum biranönce hareketlerini ayırt etmek ve o tadı yaşamak istiyorum bu arada tek yumurta ikizleri oğluşlarım

Canım merhaba,ben de senin gibi hareket etmiyormu bebeğim diye tedirgin olmustum,ilk gebelikse 20. haftalarda net hıssedebılıyorsun hareketlerını,pıt pıt atar gıbı oluyor,sanki atardamar gıbı,ya da kelebeğin kanat çırpışı gibi...sonra bı vakıt kuvvetlı bı tekme sallıyo ıcerdennnn:) bence de hareket etmış senın ufaklıklar...Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn..

Teşekkürler canım,
umarım öyledir bebişlerimin hareketleridir..luk diye birşey oluyor içimde bazan.Hatta bazan rahimde oluyor kasılma değildir inş

zambakcım iki tane olunca onlar keyif kavgası da yapıyorlardır, orası senin, burası benim diye.. alsanaalsanasmile

bana bak, bi daha benim sınıra ayak uzatırsan kordonunu düğümlerim oolum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…