Kızlar bir bakar mısınız

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Kızlar ya 2 yaşındaki kıızımda çok fena balgam var.Ama öyle böyle değil.Çocuk zor nefes alıyor.
Bildiğim bütün doğal yöntemleri denedim.İlaç da verdim.
Ama nafile. Fayda vermiyor..
Sizin var ı bildiğiniz bir şeyler

geçmiş olsun, bize doktorumuz hep ol su içmeyi önerir, balgam sulanınca kolaylıkla atılırmış, bir de küçük çocuklar balgamı kusarak atar..

Kızlar ya 2 yaşındaki kıızımda çok fena balgam var.Ama öyle böyle değil.Çocuk zor nefes alıyor.
Bildiğim bütün doğal yöntemleri denedim.İlaç da verdim.
Ama nafile. Fayda vermiyor..
Sizin var ı bildiğiniz bir şeyler

çok klasik olacak ama doktora götürmekte fayda var çocuğu balgamı sökecek bir şeyler verir en azından
çok geçmiş olsun

Doktorun vereceği ilaçlar belli.Hep aaynı
Zaten veriyorum ama işe yaramıyor.

Yavrum ya kendini ordan oraya atıyor.

geçmiş olsun, bize doktorumuz hep ol su içmeyi önerir, balgam sulanınca kolaylıkla atılırmış, bir de küçük çocuklar balgamı kusarak atar..

zaten kussa rahatlayacak.Kusmasını nasıl sağlayabilirim.Önceden sütüne pekmez katardım bolca balgamı çıkartırdı.Ama sütü de içmiyor,

Ah yavrum kıyamam ben ona .. Andız pekmezi verebilirsiniz anında kusturuyor ilaçlar bi yandanda zehir ve balgam söktürücüler genelde çok ta işe yaramıyor haklısınız .. Andız pekmezini cam saklama kabında alın ve metal kaşık değdirmeyin. Şimdiden geçmiş olsun..

Ah yavrum kıyamam ben ona .. Andız pekmezi verebilirsiniz anında kusturuyor ilaçlar bi yandanda zehir ve balgam söktürücüler genelde çok ta işe yaramıyor haklısınız .. Andız pekmezini cam saklama kabında alın ve metal kaşık değdirmeyin. Şimdiden geçmiş olsun..

Sağol canım.Andız pekmezi yok ama üzüm pekmezi dut pekmezi felan verdim .
Bala limon sıkıp verdim.Öğleden beri ardı saıra veriyorum hepsini.
AMA ne balgammış ya açılmıyo yavrumun boğazı.
Gözümün içine bakarak anne acıyoo diye ağlıyo :(

hep böyle balgam çıkarmakta zorlanır mı
koyu kıvamlı mı
akciğer enfeksiyonu geçirdi mi hiç
balgam atmakta en iyi ilaç sudur, bol su içirin

kaydev38 henüz 2 yaşındaki çocuğunu nasıl bir tehlikeye attığının farkındamısın ne demek doktorun yaptığı işe yaramıyor kusura bakma canım ama
bunu doğal yöntemlerle çözemezsin kendimden biliyorum balgam önemli akciğer hastalıklarının belirtisidir çocuğunu büyük bir üniversite hastanesinin
çocuk göğüs uzmanlarına götürmelisin akciğer tomografisi ,ter testi ve balgam kültüründen sonra mutlaka doğru teşhis konulacaktır.
Lütfen söylediklerimi dikkate alın hayatım boyunca denemediğim doğal yöntem kalmadı kullanmadığım ilaçta ve ben şuan akciğer nakli bekliyorum !!

Çok geçmiş olsun. Sizin adınıza üzüldüm.

Balgamla alakalı söyledikleriniz beni korkuttu. Ama kızımın balgamı öksürükten ileri geliyor. Doktor direkt iğne veriyor. Kızımın ise artık iğne yemeye tahammülü yok. Kıyamıyorum kızıma.
Yazdıklarınızı aklımın bir köşesine yazdım. Sağolun.

Ben 67 yasındaki babamı bile elli tane doktora danışmadan , hastane hastane dolaşmadan ne bir tedavı nede ilaç içittirmiyorum, Allah korusun herseyın yan etkısı vardır ınsan vucuduna dıye ..
Siz 2 yaşındaki bebeğe hem ilaç hemde pekmez,bal vs mı verıyorsunuz ?
Bakın balgam hakkında ne denıyor : Atılamayan balgam küçük havayollarında tıkaçlar oluşturur. Solunum yollarında kalan mikroplar çoğalarak akciğerde enfeksiyon oluşturur.
yanı cocugunuzun akciğerlerine zarar verıyor olabılırsınız( bılmede ) Allah korusun ..

Sizin yerınızde olsaydım : Acilen bır araştırma hastanesıne gıderdım tatmın olamıyorsam daha ıyı hastanelere yada proflara basvururdum
(Bu arada Ben çok evhamlı olabılırım )

Back
X