Aşılama Kızlar,bir bakarmısınız ne olur:((

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

findikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
463
115
103
40
İstanbul
Merhaba kızlar, arife günü aşılamam oldu.Kasık ağrılarım hala devam ediyor ara ara.Normalmis sanırım ama kasığım birtarafında sizlama cızlama gibi birşey var ve bacağıma vuruyor ağrı.Bacağim ağrıyor.Cok korkuyorum:((( adet olacakmış gibide ara ara karin ve kasik oluyor.Boyle birşey yasadınızmı sizde.Birsey yazın lütfen...

Gercektenmi canim ya.İnsan herseyde tedirgin oluyor.5yıldır tedavilerle uğraşıyoruz.Umarim dediğin gibi bebeğim benimledir ins

Adet belirtilerinizin olması çok normal. Çatlatma iğnesinden sonra, hamilelik belirtileri ve adet belirtileri sıklıkla yaşanıyor.
Bugün 5. gününüz sanırım.Kendinizi dinleyerek strese sokmayın.Test gününüze az kalmış.Rabbim hayırlı evlat versin inşallah.

Adet belirtilerinizin olması çok normal. Çatlatma iğnesinden sonra, hamilelik belirtileri ve adet belirtileri sıklıkla yaşanıyor.
Bugün 5. gününüz sanırım.Kendinizi dinleyerek strese sokmayın.Test gününüze az kalmış.Rabbim hayırlı evlat versin inşallah.
[/QUOTE

Teşekkür ederim canım.Rabbim tüm isteyenlere versin inş.Klomenle 1 aşılamam olmuştu ancak bu şekilde şeyler yaşamadım.Bu kez puregon iğne kullandık.Tedirgin oluyorum elimde olmadan:18: Test günüme kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum:(

Back
X