Doğuma Hazırlık Kızlar bir bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum??????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mihri_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
15
0
86
42
Bursa
Merhaba hamiş arkadaşlar.Bende 12 haftalık hamileyim.:49: Şu aralar kafam çok karışık gördüğüm rüyalardan ötürü.Bir yanım kız diyor bir yanım erkek diyor.En başından anlatayım.Yumurtlama günümün olduğu günlerde bir rüya gördüm.Rüyamda göğsümde beyaz süt gördüm ve kucağımda komşumun oğlu vardı ama emmedi.O rüyadan sonra bir rüya daha gördüm.Bu sefer doktora gitmişiz düz saçlı bayan bir doktor bu sefer erkek diyor.Aynı anda gördüm bu iki rüyayı.Sabah uyanınca tamam dedim galiba hamileyim dedim.Gerçekten de ay sonunda hamile olduğumu öğrendim.:16:Diğer rüyama göre düşünerek sanırım bu sefer erkek olucak dedim.:nazar:
Neyse sonralarda iki aylıkken bi rüya daha gördüm çok etkilendim bu rüyamdanda.Rüyamda yeni doğum yapmışım yanımda bir kız bebek yatıyor altı açık ve üstüne kaka yapmış.Alıyorum banyoda yıkıyorum ama kolay kolay gitmiyor kiri,sonra havluya sarıp eşime veriyorum sen tut ben kıyafet getireyim diye birde baktım bebek kedi yavrusu oluvermiş.Bu sefer kedi doğurdum birdahakine köpek doğururum inşallah diyorum.Çok acaip bi rüyaydı çok etkilendim.Acaba kızımmı olucak dedim.Dünde doktorum tam kesin değil ama kıza benzettim dedi.Bu arada 7 yaşında bir kızım var.Busefer erkek olmasını çok istemiştim.Gördüğüm rüyadan ötürüde hep erkekmiş gibi hissettim.Doktor kafamı karıştırdı.Sizinlede paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Sizinde hiç böyle rüyalar görüp bebeğinizin cinsiyetini hissettiğiniz oldumu acaba:3:

Bilinçaltında sürekli hamileliğini ve bebeğinin cinsiyetini kafaya takmış durumdasın bence. Bu yüzden bilinç altının rüyalarına yansıma çok doğal. Akışına bırak. Hayırlısı olsun de bol dua et. :) Gerisini düşünme fazla derim.

Bilinçaltında sürekli hamileliğini ve bebeğinin cinsiyetini kafaya takmış durumdasın bence. Bu yüzden bilinç altının rüyalarına yansıma çok doğal. Akışına bırak. Hayırlısı olsun de bol dua et. :) Gerisini düşünme fazla derim.
Evet maalesef biraz öyle oldu.Bitarftanda merakıma yenik düşünüyorum,normalde yoktu sadece bu aralar biraz taktım.Yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin.Sağlıklı bebişim olsun.....

Back
X