Amin cnm ck tsk ederm tavsiyelerin icin. Yorumun icinnDoktor anneme erkek demiş annem de gitmiş doğuma kadar erkek kıyafetleri aldı.. sonuç ben doğdum..
Hevesin varsa birşeyleri almaya sarı beyaz yeşil turuncu filan al erkek de kıza gidirebileceğin şeyler olsun sonra elinde kalmasın.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Tsk eder, yorumun icn cnmmmm haklisin en iyisi ortak renk almakbegendikkerimi kacirmayimmmevet kiza hazirlanip erkek bebegi olanlar da oluyor. ben ogluma tulumlarini falan hep, krem, turuncu, yesil falan, her iki cinsiyete de uygun almistim.
simdi 14 aylık kızım inşş kızdır çook tatlı oluyooo kızlardr um bana da 13 haftada kza benziyo dedi ve size söylediklerni söyledi.
15 .haftamda kesin kız dedi
istisnalar vardır tabi ama drunuz tecrübeliyse kızdır bebeğiniz
Gercektenmiii demekki yanilaniliolarrr allah babislasin. Cnmmm tosuncugudokuz ay teyzeme kızın olcak dedi doktor,sonuç tosuncuk bi oğlu oldu...
Ins cnm oglum var bitane de kiz?olsn isterimmm tabiki hayirlisi olsun sagliklinolshn basta tabidr um bana da 13 haftada kza benziyo dedi ve size söylediklerni söyledi.
15 .haftamda kesin kız dedi
istisnalar vardır tabi ama drunuz tecrübeliyse kızdır bebeğiniz
Ayyyeli vardı yok saklıyordu filan diyorlar bebek için bebek nerden bilsin saklmayı elini özellikle oraya tutmayı
Ins cnm bi oglum var bitane de kiz isterim eli ayagi duzgun olsun saglikli olsunda insan bisiler almak istio haliyleee kiyafettflansimdi 14 aylık kızım inşş kızdır çook tatlı oluyooo kızlar
Ins cnm bi oglum var bitane de kiz isterim eli ayagi duzgun olsun saglikli olsunda insan bisiler almak istio haliyleee kiyafettflan
Mrb cnm bnimde ikinci ye hamileyim bitane oglum var sezeryan oldum kanat cirpmasi gibi hissediorum yavas yavas bnm dr normal mayis 4 u basi dedi sezeryan da nisanin son haftasi sezeryan oldugum icin cnm allah saglikla kuagimiza almayi nasip etsiiinnnben de ikinci bebegime hamileyim. dogum tarihi olarak mayis basi dedi doktor hayirlisiyla kismet olursa..
yani seninle helmen hemen ayni vakitler sanirim. hareketleri hissetmeye basladin mi?
Mrb cnm bnimde ikinci ye hamileyim bitane oglum var sezeryan oldum kanat cirpmasi gibi hissediorum yavas yavas bnm dr normal mayis 4 u basi dedi sezeryan da nisanin son haftasi sezeryan oldugum icin cnm allah saglikla kuagimiza almayi nasip etsiiinnn
Aaagercektenmi smdj oglunmu vad allh bagslasn cnm bana da kesin demedi ama kiz gibi dedi hayirlisubenim oğluma kız dediler başta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?