Doğuma Hazırlık kizlar bir bakarmisinizz bebegimin cinsiyetii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aaagercektenmi smdj oglunmu vad allh bagslasn cnm bana da kesin demedi ama kiz gibi dedi hayirlisu

evet canım 4 yaşına geldi.. sorunca doktor bi cevap vermek zorunda hissediyor ondan pipişi göremeyince de kız deyiveriyor herhalde :) ben bu gebeliğimde bilerek sormadım daha, bu hafta 15 haftalıkken sorayım diyorum :)

evet canım 4 yaşına geldi.. sorunca doktor bi cevap vermek zorunda hissediyor ondan pipişi göremeyince de kız deyiveriyor herhalde :) ben bu gebeliğimde bilerek sormadım daha, bu hafta 15 haftalıkken sorayım diyorum :)
Anldm cnm bn ilk sordugumda burun kirin etti iste hareketedio pozisyyon bulabilirsek daha kucuk ggibisinden 13 h4 gnlktusnra kiza benziyo gibi dedi ama kesindegil kiza benzio dedim diede hazirlik yapmayin daha belli degil dedi ilk cocugunne dedi bende erkek dedim dudak buker gibi oldu anlamadm nie ole yaptiginikac yasinda dedj 3 dedim biseydemedi 16 haftada bellu olur dedi ckk merk ediorum nekiii

ben de kız umuyorum aşermelerim de o yönde.. ama takvimler felan hep erkek çıkıyor.. neyseki oğlum erkek istiyor erkek olursa da onun için sevincem :)

ben de kız umuyorum aşermelerim de o yönde.. ama takvimler felan hep erkek çıkıyor.. neyseki oğlum erkek istiyor erkek olursa da onun için sevincem :)
Hayirlisi insllh cn??m allh saglikla kucagmizaalmyi nsp etsn

kızlar bebeğinizin cinsiyeti ney. çok merak ettim. sanırım biriniz kız istiyor diğeriniz erkek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…