İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Kızlar bir bakın lütfen ..Sizce hangi korse ??

_nisa_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
687
3
118
İstanbul
Arkadaşlar kendime bütün korse arıyorum Avrupa Net Working Pierre Cardin üyesiyim katalogda Miorrenin 2 tane korsesi var resimlerini ekliyeceğim karar veremedim bir türlü sizce hangisi ?

Eklentiler

• $D0AC293C-155D-0A0B-051D90CBB48FD774_b.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 235
kesinlikle 1.si.İkincisi ne kadar yapmaz da deseler,bedenini tam da alsan göğüsleri iyice basıklaştırıyor ve çok çirkin gösteriyor.

ben dogumdan sonra ikiciden aldım ve emzirirken sütyen zor oldugu için sütyen yerine de geçti lastik gibi oldugu için rahat ettim ama sen tabi öyle bir durumda degilsen birinciyi al sütyende giyersin rahatlıkla digerinde giyemedigin için dar badi giydigin zaman hoş durmuyo belirgin çizgileri var sırıtıyo

Kızlar ben daha önce ten marka bütün korse kullanmıştım göğüsleri gerçekten basık gösteriyor ve fışkırıyor dediğiniz gibi çok çirkin duruyor ama 2.sinden emin olamadım güzel toparlar mı askıları sıkı mı diye sağolun yorumlarınız için

Kızlar ben daha önce ten marka bütün korse kullanmıştım göğüsleri gerçekten basık gösteriyor ve fışkırıyor dediğiniz gibi çok çirkin duruyor ama 1.sinden emin olamadım güzel toparlar mı askıları sıkı mı diye sağolun yorumlarınız için

Bende emziriyorum 1,5 yaşında kızım var ama artık herşeyi yediği için sık sık emzirmiyorum bir yere giderkende sütyen takıyorum sanırım 1 .si daha uygun

benimki 21 aylık hala çok sık emiyo ve yemek nerdeyse hiç yemiyo nasıl olacagız bilmem artık :18::18:
benim korsenin gögüs kısmında dikiş vardı inceledimde bunda dikiş yok galiba

benimki 21 aylık hala çok sık emiyo ve yemek nerdeyse hiç yemiyo nasıl olacagız bilmem artık :18::18:
benim korsenin gögüs kısmında dikiş vardı inceledimde bunda dikiş yok galiba

Çok zor öyle canım ya benim ki yiyor mahşallah ..Açıklamasında dikişsiz yazıyordu güzele benziyor baya siparişi veriyorum haber veririm memnun kalıp kalmadığımı

ben dogumdan sonra DENEDİM VE DAR OLması gerçekten çok kötü,tercih sebebi üzerine tam oturanı olmalı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…