kızlar bir bakın lütfen tavsiyeye çok ihtiyacım var :(

akaneryuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
31
10
88
İstanbul
Kızlar lafı uzatmadan konuya geliyorum bu sene Allahın izniyle bir üniversiteyi kazandım fakat oturduğum şehirde değil ve çok istediğim bölüm de değil , bu şehirde bir yurda kaydoldum .
Şimdi ise ailemi çok özlüyorum her sabah yataktan kalktığımda hüzünleniyorum yemekhaneye kahvaltı yapmaya giderken keşke kendi masamda annemin hazırladığı kahvaltiyı yiyor olsaydım diyorum
Okula gitmek bile içimden gelmiyor bugün gitmedim hatta bütün gün hasta gibiydim iştahım da yok hiçbirşey yiyesim gelmiyor ama ailem üzülmesin diye yemeye zorluyorum kendimi
Kardeşimi çok özlüyorum annemi babami çok özlüyorum suan bunu yazdığım yurt odamda kendimi buraya o kadar yabancı hissediyorum ki ...Oda arkadaşım habire sigara içiyor beni de teşvik ediyor bütün arkadaşları sigara içiyor .Yanlış kararlar vermekten korkuyorum ,Her gece dua ediyorum Allaha çabucak geçsin Allahım diye ama İcımde bir boşluk var sanki hiç dolmayacak gibi buradan gitmedikçe...
Sizden ricam teselliniz nolur bu zaman nasıl geçer ablalarım ne yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum nolur bekletmeyin

Hepsi geçecek canım biraz sabır. Benim en yakın arkadaşım ağlaya ağlaya gitti. Her haftasonu hop damlardı İstanbul'a. Ama sonra alıştı. Biriyle tanıştı şimdi evliler ve bir oğulları var. Sen de alışacaksın. Üniversite zamanları çok güzeldir ve geri gelmez. Tadını çıkarmaya bak. Sakın sigara illetine başlama.

Cok cok iyi anliyorum.Oyleki universiteyi birakmaya kadar geldi.Ustelik annemi arayip agliyordum ben birakicam yapamiyorum diye. 1 sene dayandim notlarimi yuksek tuttum Yatay gecisle memleketimdeki universiteye kaydimi aldirmistim.ilk gunler gercekten cok zor.benim oda arkasimda oyleydi. Sigaradan nefret ederim.tesvik etmeye calisti.ama kullanmadim. Bosuna o ogrenci halle hem sagligima hem cebime zarar. Ne gerek var..

3 yıl önce senin gibiydim.. sonuç ne mi kaldığım yurdu ve arkadaşlarımı deli gibi özledim bayram gelsin geçsin de yurda döneyim diye bakıyorum. o kadar değmez ki şuan üzüldüğüne sigara içen oda arkadaşlarından rahatsız oluyorsan odanı değiştir emin ol onlar senin kardeşin gibi olacak ileride. üzme artık kendini üniversitenin tadını çıkar bak ben son senem diye düşündükçe üzülüyorum

Gittiğimin ertesi günü geri döndüm eve ağlaya ağlaya. Sonra paşa paşa gittim tekrar tabi. Geçecek canım merak etme. Hatta öyle çok seveceksin ki 4 yıl sonra yine ağlayarak ayrılacaksın ordan.

Bu yasa kadar ailenle yasadin simdide ozlemen dogal bu kadar bagimli olma gereksiz sabret gececek :;

Canım benim inan bu üzüntülerin çok normal şeyler ailesine bağlı olup ilk defa şehir dışına çıkan kişilerde hep olur ben de de zamanında böyleydi bu üniversite biter mi derdim bir baktum üniversite bitmiş üzerinden 4 yıl geçmiş. Yapma en güzel yıllarını üzülerek geçirme tadını çıkar eninde sonunda ailenin yanına döneceksin ben çok pişmanım en güzel yıllarımı aile hasretiyle geçirdiğim için sen bunu yapma.

çok karamsarsın
bu hayatının en güzel tecrübelerinden biri olmalıydı
kendi başına kalmak
o güzel arkadaşlık ortamları
üniversiteli olmanın hazzı

şuan şikayet ettiğin herşey
bir süre sonra burnunda tütecek emin ol
2005 te mezun oldum üniversiteden

ve bazen öyle çok özlüyorum ki
ahh ahh diye geöiyor içimden
en büyük sorumluluğum
yatağımı toplamak
ve ders çalışmaktı
gerisi geyik muhabbet gezinti

onun için sonradan kafana vurursun boşa harcayarak yada
kendine sıkıntı yaparak geçirdiğin bu zamanları

bende aynen oyle olmuştu hiçbirşey yiyemiyordum ilk sene 15 20 kilo vermiştim hergün ağlıyrdum arkadaş edinmen lazım canım gerekirse oda değiştir özel yurt ise sigara içilmeyen bi oda istiyrum de arkadaş edinmeden geçmiyor ha şöyle bir şey var ben son seneye kadar hiç alışamadım oraya halbuki memleketimle arası 2saat ve ben her hafta sonu eve gidiyordum taaa ki eşimle tanışana kadar son sene onunla nasıl geçti anlamadan yinede üniversite bitiyor diye hiç ama hiç üzülmedim

Bir süre sonra arkadaşlarında senin ailen gibi olacak :) Hepsi değil tabii ama sen kafa yapına uyan , her şeyi paylaşabileceğin insanları zamanla bulacaksın zaten.Çekirdek aileni genişletmiş olacaksın bir bakıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…