Kızlar lafı uzatmadan konuya geliyorum bu sene Allahın izniyle bir üniversiteyi kazandım fakat oturduğum şehirde değil ve çok istediğim bölüm de değil , bu şehirde bir yurda kaydoldum .
Şimdi ise ailemi çok özlüyorum her sabah yataktan kalktığımda hüzünleniyorum yemekhaneye kahvaltı yapmaya giderken keşke kendi masamda annemin hazırladığı kahvaltiyı yiyor olsaydım diyorum
Okula gitmek bile içimden gelmiyor bugün gitmedim hatta bütün gün hasta gibiydim iştahım da yok hiçbirşey yiyesim gelmiyor ama ailem üzülmesin diye yemeye zorluyorum kendimi
Kardeşimi çok özlüyorum annemi babami çok özlüyorum suan bunu yazdığım yurt odamda kendimi buraya o kadar yabancı hissediyorum ki ...Oda arkadaşım habire sigara içiyor beni de teşvik ediyor bütün arkadaşları sigara içiyor .Yanlış kararlar vermekten korkuyorum ,Her gece dua ediyorum Allaha çabucak geçsin Allahım diye ama İcımde bir boşluk var sanki hiç dolmayacak gibi buradan gitmedikçe...
Sizden ricam teselliniz nolur bu zaman nasıl geçer ablalarım ne yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum nolur bekletmeyin