Hayır defalarca kez ayrıldık ama bu son noktaydı ne yazıkki. Sizin durumunuzla aynıyız ne yapıcam bilmiyorumbende aynı şeyi yaşıyorum numaramıda değiştim sosyal medyalarımıda kapattım sonra noldu barıştık ve yeni numaramı yine öğrendi sonra yine ayrıldık. ilk ayrılığınız mı?
Bitiremiyorum çünkü çok seviyorum salak gibi hala bir umut bekliyorum ama olmucak bütün ilklerimi onunla yaşadım buda çok canımı yakıyor ama yapacak bişey yokKafanda hiçbirşey bitmemiş eksik yarım kalan bazı düşünceleriniz var belli ki. Çünkü bitseydi inan yazacak mı yazmayacak mı arar mı sorar mı diye düşünmezdiniz. Ben yıllar once bitirdiğim ilişkimde o kadar netti ki herşey kafamda bitti dedim ve birdaha arkamı donmedim bile. Aradı yazdı yanıma bile geldi o zamanlar ki normalde böyle bir insan da değildi ama öyle farkına vardı ki kafamda herseyin bittiğini pişman oldu koştu arkamdan. İnan umrumda olmadı koşsun koşmasın bir gram bişey hissetmedim. Sen o raddeye gelememişsin birşeyleei tamamen bitirmelisiniz kafanızda diye düşünüyorum..
Bir anda kabullenemezsin zaten bu çok zor. Stalk yapmak kesinlikle çok daha fazla hatırlatır ve toparlanma süreni uzatır. Görmemen iyi olacaktır ama bunu hesaplarını kapatarak yapma veya numaranı da değiştirme bununla yaşamaya alış zamanla zaten sendeki değeri eskisi gibi olmayacak ve artık resmimi görsen bile bir duygu hissetmediğini anlayacaksın.Merhaba 5 senelik bir ilişkim bitti bitirmek zorunda kaldım artık hiç bir çabasını göremedim benim için çok büyük hayal kırıklığı olarak kaldı bende oysaki ne emekler vermiştim. Neyse onu deli gibi seviyorum ama artık onunla bir geleceğimizin olmadığını biliyorum anladım artık. Ondan hiç bir haber almak duymak görmek bakmak istemiyorum bunun için sosyal medyalarımı kapatıp numaramı degiştirmek istiyorum arkadaşlarım gerek yok degmez bu şekilde alış diyor ama olmuyor kendimi tanıyorum onu da tanıyorum aramasını yazmasını beklemek ararsa açmak istemiyorum engel olamam kendime artık ondan tamamen kopup yoluma bakmak istiyorum sizce kapatsam mı degiştirsem mi çok çaresiz hissediyorum kendimi bir akıl verin
Onda görmediğiniz çaba nedir mesela sorumsuz biri mi güven sorunu mu var aranızdaBitiremiyorum çünkü çok seviyorum salak gibi hala bir umut bekliyorum ama olmucak bütün ilklerimi onunla yaşadım buda çok canımı yakıyor ama yapacak bişey yok
İnstagramımda ekli şuan silmedim kendi istiyorsa silsin o zaman bişey paylaşırsa da bakmam hiç birine numarası bende kayıtlı ama telefonumda silmeyi düşünüyorum durmasının bir anlamı yokBir anda kabullenemezsin zaten bu çok zor. Stalk yapmak kesinlikle çok daha fazla hatırlatır ve toparlanma süreni uzatır. Görmemen iyi olacaktır ama bunu hesaplarını kapatarak yapma veya numaranı da değiştirme bununla yaşamaya alış zamanla zaten sendeki değeri eskisi gibi olmayacak ve artık resmimi görsen bile bir duygu hissetmediğini anlayacaksın.
Hiç bir konuda çabası yok bir gelecek vaad etmiyor bana olan bana oldu her konudaOnda görmediğiniz çaba nedir mesela sorumsuz biri mi güven sorunu mu var aranızda
Olmayacak olmasının nedeni nedir peki? Yani mesela sana ruhsal veya fiziksel zarar veriyor mu? Yanında kendini kendin gi i değil de onum bir uzantısı gibi hissettiğin oluyor mu? Birey olarak yaşamanın kendi başına kalmanın güzelliklerinin farkında olmanız gerekir. Bazen insan sadece yalnızlıktan korkar alışmıstır baskası ile bir bütün olmaya bu yüzden kopamaz. Biraz kendinizle ilgilenin kendinize yatırım yapın sevin kendinizi. Bir günlük tutun mesela hislerinizi yaşadıklarınızı ve bunlardan çıkardığınız sonuçları not edebilirsiniz bu kendinize vakit ayırmanızı ve farkındalığınızın artmasına yardımcı olacaktır. Ben mesela o dönemler dedim ki hayır ben bir bireyim kendim olmayı unuttum bunu hatırlamalıyım. Her gün bir film izler o filmi deftere not ederdim yönetmeni kim film me anlatıyor altmetni nedir vs.. Ya da okuduğum kitap o gün bana neler hissettirdi. Etrafımda gördüğüm şeyler bana ne hissettirdi neleri farketmemi sağladı. Her gün yeni bir bilgi edinmeyi arastırmayı hedeflemiştim. Bir süre sonra kendimle kalmak bana biriyle olmaktan kat ve kat fazla zevk veriyordu bunu anladım. Tabii doğru insanı bulunca kendin olmaktan vazgeçmeden 2 kişi güzel bir hayat nasıl olur onu yeniden keşfetmek de ayrı bir güzellik..Bitiremiyorum çünkü çok seviyorum salak gibi hala bir umut bekliyorum ama olmucak bütün ilklerimi onunla yaşadım buda çok canımı yakıyor ama yapacak bişey yok
Kendinizi bulmuş olmanıza çok sevindim umarım bende başarırım bunuOlmayacak olmasının nedeni nedir peki? Yani mesela sana ruhsal veya fiziksel zarar veriyor mu? Yanında kendini kendin gi i değil de onum bir uzantısı gibi hissettiğin oluyor mu? Birey olarak yaşamanın kendi başına kalmanın güzelliklerinin farkında olmanız gerekir. Bazen insan sadece yalnızlıktan korkar alışmıstır baskası ile bir bütün olmaya bu yüzden kopamaz. Biraz kendinizle ilgilenin kendinize yatırım yapın sevin kendinizi. Bir günlük tutun mesela hislerinizi yaşadıklarınızı ve bunlardan çıkardığınız sonuçları not edebilirsiniz bu kendinize vakit ayırmanızı ve farkındalığınızın artmasına yardımcı olacaktır. Ben mesela o dönemler dedim ki hayır ben bir bireyim kendim olmayı unuttum bunu hatırlamalıyım. Her gün bir film izler o filmi deftere not ederdim yönetmeni kim film me anlatıyor altmetni nedir vs.. Ya da okuduğum kitap o gün bana neler hissettirdi. Etrafımda gördüğüm şeyler bana ne hissettirdi neleri farketmemi sağladı. Her gün yeni bir bilgi edinmeyi arastırmayı hedeflemiştim. Bir süre sonra kendimle kalmak bana biriyle olmaktan kat ve kat fazla zevk veriyordu bunu anladım. Tabii doğru insanı bulunca kendin olmaktan vazgeçmeden 2 kişi güzel bir hayat nasıl olur onu yeniden keşfetmek de ayrı bir güzellik..
İnstagramımda ekli şuan silmedim kendi istiyorsa silsin o zaman bişey paylaşırsa da bakmam hiç birine numarası bende kayıtlı ama telefonumda silmeyi düşünüyorum durmasının bir anlamı yok
çok benzer durumdayız o zaman. 6 aydır yüz yüze gelmiyoduk dün görüştük bugün sabahtan beri ağlıyorum bizimde 5 sene bitti bende bittim ama sevgim bitmiyorHayır defalarca kez ayrıldık ama bu son noktaydı ne yazıkki. Sizin durumunuzla aynıyız ne yapıcam bilmiyorum
Kendinize zaman tanıyın öyle kurallarla hesap silmelerle olmuyor bu iş. Zaten herkesin acıyla ve özlemle baş etme şekli farklıdır, zamana bırakın kendiliğinden dengeye girecektir.Merhaba 5 senelik bir ilişkim bitti bitirmek zorunda kaldım artık hiç bir çabasını göremedim benim için çok büyük hayal kırıklığı olarak kaldı bende oysaki ne emekler vermiştim. Neyse onu deli gibi seviyorum ama artık onunla bir geleceğimizin olmadığını biliyorum anladım artık. Ondan hiç bir haber almak duymak görmek bakmak istemiyorum bunun için sosyal medyalarımı kapatıp numaramı degiştirmek istiyorum arkadaşlarım gerek yok degmez bu şekilde alış diyor ama olmuyor kendimi tanıyorum onu da tanıyorum aramasını yazmasını beklemek ararsa açmak istemiyorum engel olamam kendime artık ondan tamamen kopup yoluma bakmak istiyorum sizce kapatsam mı degiştirsem mi çok çaresiz hissediyorum kendimi bir akıl verin
Peki hala bende ekli instagramda silmelimiyim yoksa kalsın kendi siliyorsa silsin mi çok kararsızım numarası da duruyorKendinize zaman tanıyın öyle kurallarla hesap silmelerle olmuyor bu iş. Zaten herkesin acıyla ve özlemle baş etme şekli farklıdır, zamana bırakın kendiliğinden dengeye girecektir.
Eğer aramasın istiyorsan ve konuşmak istemiyorsan değiştir de bi insan için numara değiştirmek değmez bence.Merhaba 5 senelik bir ilişkim bitti bitirmek zorunda kaldım artık hiç bir çabasını göremedim benim için çok büyük hayal kırıklığı olarak kaldı bende oysaki ne emekler vermiştim. Neyse onu deli gibi seviyorum ama artık onunla bir geleceğimizin olmadığını biliyorum anladım artık. Ondan hiç bir haber almak duymak görmek bakmak istemiyorum bunun için sosyal medyalarımı kapatıp numaramı degiştirmek istiyorum arkadaşlarım gerek yok degmez bu şekilde alış diyor ama olmuyor kendimi tanıyorum onu da tanıyorum aramasını yazmasını beklemek ararsa açmak istemiyorum engel olamam kendime artık ondan tamamen kopup yoluma bakmak istiyorum sizce kapatsam mı degiştirsem mi çok çaresiz hissediyorum kendimi bir akıl verin
Kararınızda kesinseniz silin ama engellemeyin.Peki hala bende ekli instagramda silmelimiyim yoksa kalsın kendi siliyorsa silsin mi çok kararsızım numarası da duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?