- Konu Sahibi mavisgozlum06
-
şimdi kendi durumum anlatacam lütfen yadırgamayın kızlar sizce bir kişi iki kişi birden sevebilirmi benmi yoksa çok bencilim ya bu alacakaranlık olayına döndü anlayacanız buraya anlatarak boşaltmak istedim yoksa anlatmassam çatlayacam arkadaşlarıma felanda anlatamıyorum
özür dilerim kırmadan söylemek isterim çok çirkin buldum yaptığınız şeyi...aldatmaya devam ettiğiniz 2 senelik sevgilinize de üzüldüm...
özür dilerim kırmadan söylemek isterim çok çirkin buldum yaptığınız şeyi...aldatmaya devam ettiğiniz 2 senelik sevgilinize de üzüldüm...
Aldatmak sadece aşkım deyip elele gezmek değildir ama. Kafan karışmışsa o da beynen aldatmaya girer. Elbetteki sen sorununu açıp konuşmak istemişsin, bu şekilde yargılamalar hoş değil. Ama burada çok fazla var o. Konuyu açanı topa tutarlar, yada konuyu açan eleştirileri kabul etmez eleştirenleri topa tutar. Sanki bütün savaşımızı hırsımızı birbirimizden çıkartıyoruz. Buraya üye olan eleştiriye açık olmalı ama eleştirende biraz kelimelerine hakim olmalı. Bu sitedeki en hassas konu aldatma. Aldatma deyince herkes amazon savaşçısı oluyor. Boşan, ayıp deilmi, git dövv falan diye. Belki içerik olarak gerçekten haklılar bende karşıyım aldatmaya (beynen ve fiziken) ama kendi başlarına gelse acaba o kadar keskin olabileceklermi?
Sen önce ne istediğine karar ver , hayatına bir yön çiz.. Mantık ve duygu çatışması yaşıyorsun. Ama bir ilişkide ikiside olmalı. yani senin arkadaşın ve sevgilin senin hayatın için yeterli değil.
Bak erkekler çok çabuk değişir. arkadaşının göründüğü gibi bir insan olmaması yüksek ihtimal. Değişecek inanki. Hayatındaki insanıda bence hayatında fazla tutma.Çunki ona güvensen arkadaşınla ilgili kafan karışmazdı. Sende yalnız kalma endişesimi var? Arkadaşına karşıda duygusal birşey hissetmiosun , o tip bi ilişkide ızdırap verir. Sonradan severim deme çunki gerçekten sevemiyorsun. İlk anda hissettiğin neyse o şekilde devam ediosun. Bence sen birine güvenmek istiosun. ikisinide hayatından uzaklaştır derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?