bak arkadaşım normalde eleştiriye açık bir insanım ama üsturuplu olanına resmen beni aldatmayla itham edemessin ben arkadaşım olan erkeği elinden tutup gezmiyorum ne o ne ben ona sevgi sözcükleri söylemiyoruz sonra onu öpmüyorum anladınmı benim vicdanım rahat insanları yargılamadan önce düşün ben aldatmıyorum sevgilimi siz diyorum benm yerimde olsaydınız sevgiliniz hayatınızı girdi diye en çok sevdiğiniz dostunuz sizi anlayan en kötü anlarınızda yanınızda olan kişiyi sevgilim oldu diye bırakırmısınz kızı erkeği fark etmez arkadaş sonuçta ben onu sevgilim girdi diye siler atarsam sevgilimle evleneceğim kesinmi belki bişeyler çıkacak ozaman dostumdan olacam dostluğumdan olacam ben böyle biri değilim beni seviyor diye arkadaşlığımı silip atamam aldatmaya gelince aldatmak nedir bil öyle konuş erkeklerinki gibi karıları olduğu halde başka kadınlarla düşüp kalkan erkekler gibi ben aldatmıyorum aldatma budur anladınmı cinsel temastır aldatma ben ne elini tutuyorum ne gözlerine bakıyorum ne güzel sözler söylüyorum oda aynı bana arkadaş çerçevesi dışına çıkmıyor diyorum iki arkadaş nasılsa bizde öyleyiz aldatmayı öğren ondan sonra beni yargıla anladınmı ben sevgilimle el ele tutuşuyorum sarılıyorum öpüşüyorum anladınmı sevgili hayatı yaşamıyorum ben arkadaşımla