Kızlar bir bayan iki erkeği birden sevebilirmi

doğru katılıyorum sana bu konua haklısın tabiki onun yerime kendimi koyuyorum çok kötü biey ya ben çabaladıkça o çabalamıyor ona bozuluyorum benim içn sevgi aşk çok farklı bişey onun koynuna kafamı koyduğumda huzur bulmalıyım tamam evleneceğim insan bu demeliyim beni üzmeyecek bir ömür geçireceğim insan bu demeliyim sevgilim baa onu hissettirmiyor birçok defa hayal kırıklığı bile yaşadım kavga etmelerimiz kavgadan ziyade canı yanarmı diye düşünmüyor önemsemediğini hissediyourm ya ben onu üzmeyim diye düşünmüyor bazen kırıcı gaddar oluyor

Sorunlar olur her ilişkide. Önemli olan senin ne istediğine karar verebilmen ve yönünü çizmen. Ya seviosun diye katlanıp bir ömrünü geçireceksin onunla kafanda acabalarla yada hayatına farklı bi yön çizeceksin. Ama önce kararını ver.. Görüpte görmemezlikten geldiğin herşey sana sorun olur ilerde..

konununuzun başlığı bir kadın iki erkeği sevebilir mi değil mi? ben mi yanlış okuyorum? böyle bir şeyin çirkin olduğunu düşündüm sadece kendim de aldatıldığım için. yadırgamak değil aslında aslında çirkin sadece, siz de böyle hissettiğiniz için heralde vicdanınız rahat etmedi ki konuyu açtınız... kendi hayatınız. fikir isteniz ben de kendi fikrimi söyledim. keşke sadece olumlu fikirleri olanlar yazsın deseydiniz. tekrar söylüyorum. bir kadının iki erkeği sevmesi elbette aldatmadır. ama eğer birini sadece arkadaş olarak görüyorsanız değildir tabii ki, böyle olmadığı için sanırım işin içinden çıkamadınız ve buraya konu açtınız.

Konu başlığı yanlış açılmış sanırım.. Mantıkmı duygumu demeliydi başlık olarak.. Çunki konuştukça aslında öyle olduğu anlaşılıyor..

Bence anlaşamadığını seviyorsun diğeri ise bir kaçış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…