Uyku Problemi Kizlar bir bucuk aydir 7 kere gebelik testi yaptım hep negatif adet 2 aydir goruyorum belirti yok sislik hissetyorum sizce hamilemiyim korkuyorum

Arkadaşlar arkadaşım rüyamda hamileydin dedi bide ondan korktum
anoow:) ne dıyınce tatmın olcaksın ınancaksın? arkadasın tekrar ruya gorup aaa hamıle degılmıssın derse mı? degılsın hamıl. ıkınız de ılıskıden haberdarsınız bı konussmussunuzdur hamıle kalırsam dıye ondan gormustur. ay ben neler goruyorum ruyamda . hatırlıyorum da hepsını dızı fılm sektorune yenı soluk getırırım . her sey var :) gercek olursa toptan yeriz nanayı :D

anoow:) ne dıyınce tatmın olcaksın ınancaksın? arkadasın tekrar ruya gorup aaa hamıle degılmıssın derse mı? degılsın hamıl. ıkınız de ılıskıden haberdarsınız bı konussmussunuzdur hamıle kalırsam dıye ondan gormustur. ay ben neler goruyorum ruyamda . hatırlıyorum da hepsını dızı fılm sektorune yenı soluk getırırım . her sey var :) gercek olursa toptan yeriz nanayı

O bizim evlenmemizi çok istiyordu bana dedki sen hamile kalıyordun onların köyünde yaşıyorsunuz ama testler yallan soylemezki Tam 6 kere yaptım üstüne 2 kere addet gördüm

Teşekkür ederim çok korkyrm pisgolojim çok bozuldu
Yaşın bunları kaldıracak derecede değil o yüzden. bundan sonra ilişkide yaşama. yazık değil mi annene, babana oldu ki kaldın ne yapacaktın? Güzel güzel git okuluna gel, üniversite oku, ayaklarının üzerinde dur. bu işler başka yola satırır seni bakırköylük olursun ayrı E5den toplamasınlar seni gençliğine yazık.

Yaşın bunları kaldıracak derecede değil o yüzden. bundan sonra ilişkide yaşama. yazık değil mi annene, babana oldu ki kaldın ne yapacaktın? Güzel güzel git okuluna gel, üniversite oku, ayaklarının üzerinde dur. bu işler başka yola satırır seni bakırköylük olursun ayrı E5den toplamasınlar seni gençliğine yazık.

bence kesin hamilesin

3 kez adet olup karin ağrısıyla dr gidip gebe oldugunu öğrenen var . Adet oluyorum diye güvenmeyin

Back
X