- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
çok imreniyorum şöyle 7 8de kalkıp sabah kahvaltısını mis gibi yapıp dinç ve zinde gün geçirenlere
nasıl başarıyorsunuz kızlar yardım edin bana ben uyanıyorum 9da ama çook sersem yatıyorum tekrar 11 12 13 gibi çok kötü bir halde uyanıyorum ama alamıyorum da kendimi uykudan
bir işin var mı?
çok imreniyorum şöyle 7 8de kalkıp sabah kahvaltısını mis gibi yapıp dinç ve zinde gün geçirenlere
nasıl başarıyorsunuz kızlar yardım edin bana ben uyanıyorum 9da ama çook sersem yatıyorum tekrar 11 12 13 gibi çok kötü bir halde uyanıyorum ama alamıyorum da kendimi uykudan
vallaha o saatte kalkmaya mecbur değilsen yat aşağı
uykudan güzeli var mı bea
hele kış günü olacak, o gün işin olmayacak. şööööyle gerine gerine kedi gibi yatakda keyif çatacan, uyuklucan.
oooohhh misss, hayat bu
vallaha o saatte kalkmaya mecbur değilsen yat aşağı
uykudan güzeli var mı bea
hele kış günü olacak, o gün işin olmayacak. şööööyle gerine gerine kedi gibi yatakda keyif çatacan, uyuklucan.
oooohhh misss, hayat bu
Hayalimi yazdın ama hem kış günü hem iş olmayacak, imkansız demek istedim
23ünde dersanem başlayacak
geçen yıl üniversiteye giderken de dersim olduğunda kalkıyorum ama sersem ve mutsuz ders yoksa uyuyorum
bu yıl işte bu aralar ders çalışıyorum yoğun ama erken kalkamıyorumm
valla ben çalıştığım için mecburen o saatte kalkıyorum, yoksa bayılırım uykuya, hiçte şikayetçi olmam, bekarken daha çok uyuyordum gerçi evlendikten sonra hafta sonu da erken kalkıyorum istemeden. illa ki erken kalkmak istiyorsan alarm kur duş al kendine gelirsin duştan sonra.
işte işim ya da okulum olmadığı için şu an sürükleyemiyorum hep kendimi kandırıyorum tamam azıcık daha yatayım geç saate kadar ders çalışırım diyeBende aynen :26: lakin benim bir işim var üstelik sabah 8 de iş yerinde oluyorum.Ama O kadar zor kalkıyorum ki anlatamam ,bildiğin ceset gibi yaniyataktan kendimi sürüklüyorum atıyorum ..napsakkiiii :26:
bir ara bende oyleydim
ustelik kizimda var
oda alismisti yavrucak benimle yatip benimle kalkardi
oglenden once kalkmazdim
sonrada aksama kadar is yapardim yinede isim bitmezdi
bir gun teyzem dediki sabah erken kalk kahvaltini yap oglenede kadar isini bitir
sonra aksama kadar gun senin ne yaparsan yap.
aynen kizlar simdi erken kalkiyorum
aksama kadar gun benim
aksamda esimle ilgileniyorum onceden
aksam bile is yapardim esimle oturmazdim
Not:calismiyorum
bu aslında ciddi bir disiplin biliyor musunuz. hayatımın sadece bir senesinde kendimi düzenli beslenme, düzenli uyuma, düzenli spora verdim. sağlıkla ilgili bir durumdan ötürü bir yıl eğitimimi durdurmuştum o ara. resmen emek isteyen bir şey o 7de kalkıp kahvaltı yapmak ve zinde bir yapıya sahip olmak. gerçekten bir saça bakar gibi, bir çocuğa emek verir gibi. vücudunuza emek vermek gerekiyor. üzülmeyin çoğumuz zorunluluklar olmasa erken kalkamıyoruz zaten. bir süre sonra da vücut memur saatine alışıyor ondan uyanıyor. ama o da sağlıklı değil.
Uyku benimde vazgeçilmezim ama malesefki çalışınca insan o gün o saatte orda olmak zorundayukarıda arkadaşın belirttigi gibi biz çalışanların okuyanların en büyük hayali kış günü yataktan çıkmadan keyif yapmak işim yoksa uyurum herhalde çok severim uykuyu ama nedendir bilmem pazar günleri uyuyamıyorum ya hafta içi uyku diye parçalarım kendimi hafta sonu açılıyor o gözler
ben de severim böyle uyuyayım bu fikri severim ama o kadar düzensizim ki istemiyorum vakitlerim uykuyla geçsin diye
inşallah dersanem açılınca girerim düzene :44:
Düzene girer bence insan evde fazla ugraşısı olmadıgından böyle olabiliyor kardeşimde öyle okula gidene kadar evde öglene kadar uyuyor gece geç uyuyor gününü gün ediyor şuan ama diyor üniversiteye başlayınca böyle olmayacak haklıda 2 saatlik yol gidecek geri gelecek o yüzden anı yaşamalı şuan uyumanın keyfini çıkarın derim insan arıyor bazen çok gününüzün bittigini düşünüyorsanız akşam erken uyumayı deneyin insan uykusunu alınca sabah erken uyanabilir
maşallah ya çok imrendim ablam sana
nasıl alıştırdın kendini erken kalkmaya
valla canim
erken yatinca kalkiliyo merak etme.
bende uyumayi cok severim ama yatincada mutlu uyanmiyorum
hele yazin hic iyi olmuyo millet guzel havanin tadini cikarirken ben yatiyodum
sonrada aksama kadar kostur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?