Kızlar bir fikir verin bana?

arkadaşım çok uzun cümleler kurmuşsun başta eşin sanıyorum cümlenin sonuna gelince bakıyorumki kendin için yazmış hiç birşey anlamadım kim yattı kim kalktı kim uyandı

Son düzenleme:
arkadaşım çok uzun cümleler kurmuşsun başta eşin sanıyorum cümlenin sonuna gelince bakıyorumki kendin için yazmış hiç birşey anlamadım kim yattı kim kalktı kim uyandı

bende pek anlamadım ama :))) bu aralar eşinin uyandır demesi yok geç kaldım diye buna msjlar atması sonra hayır diye bi msj gelmesi sonrada şaka yaptım gibi eşinin saçmalaması dikkatini çekmiş :)

ortada şaka olduğunu iddia ettiği mesaj var kızlar.ama biz böyle bişey konuşmadık sabah onu uyandırdım zaten.

konuyu okurken ilk olarak eşinizin sizden sonra tekrar uyuyakaldığı ve bunun üzerine de niye 10'da tekrar arayıp uyandırmadın diye kızdığı düşüncesi aklıma geldi. ama sizden sonra yatmamış. sonrası ise mantıksızlıklar silsilesi olmuş. dilim varmıyor inşallah yoktur öyle bi durum..

illa aldatiyor diye bir durum yok bence cünkü mesajda oyle bir icerik yok,
ama mesajin sana olmadigi belli,
ayni evdesiniz sen gitmeden uyandiracaksin onu ama mesajda sozde arayip uyandiracaktin diyor ?
belki baska arkadasini tembihlemistir sonra mesaji yanlislikla sana gondermistir,
sende kimdir niye tembihliyorsun diye belki fazla soru soruyorsan kisa kesmek icin saka yaptim demistir..:26:

bence eşiniz o mesajı başkasına atmış gibi geldi bana kusura bakmayın ama tabi bu bi ihtimal sonuçta:26:

Banada düşündüğün şey gibi geldi..İnşallah yoktur öyle bişey ama varsada eger boşanmayacaksan kurcalama ..

kime beni uyandır diyebilir ki :44: bu iş çok canımı sıkmaya başladı acaba şimdi ona şifre gndersem bana onu gnder bakıcam desem nasıl tepki verir eminim çok kızar boyut farklı yerlere gelir allahım ben ne yapıcam

böyle kendinizi yiyip bitireceğinize arayın sabah neden böyle böyle yaptın deyin, anlatın kuşkunuzu. ama çok da abartmadan tabii.

çünkü anladığım kadarıyla üstü kapalı geçmiş ''şaka şaka'' diyerek.

ayrıca neye kızarsa da kızsın bence. sabahtan beri içiniz içinizi yiyor. arayın konuşun derim ben.

Neyi gönderecek anlamadım :44:

geldiginde telefonu bostayken ondan habersiz alsaniz sifreyi ?

geldiginde telefonu bostayken ondan habersiz alsaniz sifreyi ?

o sorun değil alırım fakat burda şifreyi girip açıldığında telefona mesaj gidiyor.imkansız ya ona söyleyip bakıcam ya da bakamıcam.söylersem ve böyle bi durum yoksa eminim çok büyük tartışma yaşarız

Akıllı kadınmışsınız vesselam.. :)
Aynı mesaj bana gelmiş olsa, gerçekten şaka yaptığını düşünürdüm, bu tip düşünceler gelmezdi aklıma.. :)
Ama sen haklısın, içine kurt düşmüş bir kere, ne yapsan rahat duramazsın..
O yüzden şu an seni ne rahatlatacaksa onu yap derim.
Ara ve sor en kötüsü, açmıyorsa tekrar ara...
Bu durumu açıklayacak mantıklı bir sebebi vardır mutlaka; endişelenme... :)

sifreyi aldiktan sonra bidaha mesaj gelmiyor ki ? yada benmi yanlis biliyorum ama gelmiyor mesaj...

Ozaman eşinin dönmesini bekleyip o ewdeyken uyuyorken fln bakabilirsin..Kuşku çok kötü bişeydir Allah yardımcın olsun

kullandığı hattın sitesinde arama ya da mesaj geçmişi görüntülenebiliyor.onun için kendi telefonundan *952#yi tuşlayıp şifreyi bana göndermesi gerekiyor.

selam bir bayana yazmamıştır belkıde erkek arkdaşlarından birine atmış bellıkı yanı bayana yazılmış gibide durmuyor kafanıza takmayın bence.bu arad* 952 hangi operatörler için geçerliydi v....mu .t..... mi unttum bende bakıyodum eskıden böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…