arkadaşlar eşim evde ben işteydim bana ilk mesaj geldiğinde.mesajın ardından aradım eşimi meşgule aldı ardından hayır diye mesaj geldi iyimser yönden baktığımda geç kaldığı için panikleyip onu aradığımı düşünerek hayır yazdığı.dün akşam 3 4 kez mesaj yazdım bana açıklama yapması için hiçbirşey yazmadı.en sonunda ''saçmalamadığın mesajlara cevap alabilirsin ancak yazmış'' ben de ''sabahtan beri saçmalayan sensin bu düşünceleri kafama sokan sensin,bunu yok edicek kişi de sensin'' dedim.bana ''hala açıklamadan bahsediyorsun kafanda nasıl bi fantezi kuruyorsan sürdürebilirsin''yazmış.ardından da ''şakaydı ama karıştırmışım zamanı.bir daha mesajla,aramayla bu mevzuyu dillendirirsen çok pis noktalarım bu konuyu''demiş bir daha da ne o yazdı ne ben..son durum budur arkadaşlar.
diyelimki başka bi hatun var. ve eşin ona seninle uyudugu saatlerde uyandırması için ricada bulunur mu?
yani siz uyurken başka bi kadın onu arayarak uyandıracak
bana pek de mümkün gelmedi:)
eşiniz devamlı böyle şakalar yapıyorsa pek kurcalamayın derim. eşiniz ona güvenmediğiniz için darılır sizinde kalbiniz kırılır.
Off keşke bu konu telde açılmasaydı..ama işte insan duramıyor. neyse olan olmuş.. Artık bunları konuşmayın.. şu anda durum çok belirsiz ve bu uzaklıkta çözülmez. sadece bir yanlış varsa ki umarım yoktur,delilleri yok etmesini sağlarsınız...
Bir de konuyu tam anlamadım yada karıştırdım mı.. Eşin evdeyken ertesi gün onu uyandırmanı istedi..sen de uyandırdın,duş falan aldı sen bu arada işe gittin.İşteyken "hani arayıp uyandıracaktın" msjı geldi,aradın meşgule verdi sonra "hayır" dedi..sonra ne saçmalıyorsun dedin şaka dedi.. doğru mu.. süreç böyleyse
yoksa gittiği yerden de onu uyandırmanı mı istedi.. arayıp uyandırmak adına..Ne bileyim kafam karıştı
Yine de soğukkanlı olmaya çalışın.. Artık yüz yüze gelmeden bu konuyu konuşmayın,sizi daha çok üzmekten başka işe yaramaz..
Belki bizim düşünemediğimiz bir şey var..
ben 8 de çıkıyorum evden çıkarken kaldırdım zaten.bana gece demişti ki ben saatimi 8 buçuğa kurdum unutursan diye ama sen beni mutlaka kaldır işlerim var bavulu falan hazırlıcam dedi.çok şaka yapmaz eşim ciddidir.şuan da çok kırıldığını biliyorum üstelersem olay büyücek ve haksız çıkarsam kötü hissedicem kendimi.ne yapsam sizce pazartesi yanına gitsem mi?ama o gün de ilk sınavı var.benimle ilgilenemeyebilir.
canım sen uyandırdıktan sonra kalktı mı uyumaya devam mı etti
benim eşim bazen öyle yapıyor ve uyandırdıgımı ve o esna konuştuklarımızı falan unutuyor
eğer çok şüpheleniyorsan onun eve gelmesini bekle. bi fırsat bulup teli kurcala
yok canım annesi bizdeydi ona sordum yooo uyumadı banyo yaptı eşyalarını topladı çıktı dedi.teli kurcalasamda bişey kalmamıştır geriye bunca şeyden sonra.
canım sen uyandırdıktan sonra kalktı mı uyumaya devam mı etti
benim eşim bazen öyle yapıyor ve uyandırdıgımı ve o esna konuştuklarımızı falan unutuyor
eğer çok şüpheleniyorsan onun eve gelmesini bekle. bi fırsat bulup teli kurcala
canım bak dün muğlaya gidiceği için önceki gece yatarken sabah çıkarken beni de kaldır dedi.ben de giyindim kaldırdım beni kapıya kadar geçirdi işe geldim aradan 2 saat geçti tam servise biniceği saatte ilk mesaj geldi.evet anladığın gibi durum.
Anladım.. Gelince teline gelen şifreyi alıp msjı silersin. sonra online işlemlere girince tekrar bildiri mesajı geliyor onuda hemen silersin..sonra bütün arama detaylarına netten bakabilirsin... yapamam yakalanırım dersen..bilemiyorum..var mı face i veya girdiği bir site.. skype falan.. geçmişlerine bakarsın..
evet eşiniz şaka yapmış ama size değil.erkek arkadaşına yapmış olsa bunu da sizden saklamaz açıklardı diye düşünüyorum.hakkınızda hayırlısı olsun.
bir de merak ettim,niye hafta sonu değilde pazartesi gitmeyi düşünüyorsunuz:26:
Olabilir aslında, ama esas soru bunu yer mi ?? gerçi aradan 10 gün geçecek anlamayabilir. Ay cidden çok zor bir durum ya, birşey de olmayabilir ama eşim şakacı değil demişsiniz bilemedim bende:26:kızlar aklıma bişey geldi.diyorum ki ben o muğladayken hiçbirşey olmamış gibi yapıyım konuyu kapatayım geldiğinde aradan bi kaç gün geçsin sabah çıkarken yanlışlıkla almış gibi telefonunu alıyım yanıma iş yerinde bakıyım.sonrada farkında değilim senin telefonunu almışım diyim salağa yatıyım?ne dersiniz?
Olabilir aslında, ama esas soru bunu yer mi ?? gerçi aradan 10 gün geçecek anlamayabilir. Ay cidden çok zor bir durum ya, birşey de olmayabilir ama eşim şakacı değil demişsiniz bilemedim bende:26:
Bunu yapman tehlikeli olur zira olayın üzerinden zaman geçmiş olsa dahi aklına bu olayı getirip bağlantı kurarsa problemler yaşayabilirsiniz.kızlar aklıma bişey geldi.diyorum ki ben o muğladayken hiçbirşey olmamış gibi yapıyım konuyu kapatayım geldiğinde aradan bi kaç gün geçsin sabah çıkarken yanlışlıkla almış gibi telefonunu alıyım yanıma iş yerinde bakıyım.sonrada farkında değilim senin telefonunu almışım diyim salağa yatıyım?ne dersiniz?
yani o mesajı bana gerçkten şaka yapmak içinmi yazmış olabilir?yoksa başka birisine mi yazarken yanlışlıkla bana gönderdi?ama dediğim gibi şaka yapmak için çok anlamsız bi mesaj.. :26: off kafam dağıldı iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?