- 14 Mart 2013
- 7.908
- 3.966
- 448
Eşin bence doğru söylüyor, sana kaçırdım diye şaka yaptı sen arayınca da meşgule attı hayır yazdı (hayır kaçırmadım manasında) ..
fazla büyütüyorsun bence, o senin kocan. şaka yapmış olabilir. erkekler her zaman mantıklı şakalar yapmazlar. boşuna kalbini kırıyorsun. sevdiğin insandan şüphe etme, sen şüpheye düştükten sonra kırk takla atsa da adam sana zaten kendini kanıtlayamaz. sen şimdi işin içinde bi iş olduğuna o kadar inanmışsın ki her şeyi şüpheli geliyor. birşey olsa da mutlaka öğrenirsin saklı kalmaz o senin önüne düşer. kaldı ki eşim böyle biri değil dediğine göre hiçbir yanlış hareketini de yakalamamışsın.
kocanı kendi ellerinle itme
konuşmaya çalıştım dünden beri bana neden çelişkili konuşma yapıyorsun dedim ben şaka yapmak istedim ama zamanı karıştırmışım biliyorsun 2 3 gündür uyuyamıyorum zamanı karıştırdım diyor.bilemiyorum kızlar sanırım gelmesini bekleyip takibe alıcam.ayrıca telefonunu saklamaz hiç hep orta yerde durur,çok kurcalamaz,mesaj gelir bana getirirmisin der yanımda açar okur şimdiye kadar hiçbir şekilde beni kuşkulandırcak bişey yapmadı hakkını yiyemem.ben de biraz fazla kıskancım galiba gereksiz yere elimde tutmaya çalışıyorum adam bi yere kaçmıyor,yanlışı yok ama işte gereksiz bi şekilde sahiplenip(abartıya kaçıcak derecede)onu da geriyorum.umuyorum bu işin altından bişey çıkmaz.şuanda çok uzağımda konuşsamda anlaşamayabiliriz.en iyisi bekleyip görmek sanırım.. :44:
bende almila gibi düsünüyorum.bence konuyu kapat,birsey varsa nasilsa anlarsin eninde sonunda ama yoksa bos yere evliligini krize sokma derim, ayrica erkeklerin saka kavramini bende anlamiyorum.esimle 12 senedir evliyiz ve uyku sersemi öyle seyler yaparki., ki ben hepsinde cidden uyanik oldugunu düsünürüm. ama sonucta hepsinde uyuyordu :) anlatsam yok artik dedirtcek seyler :))) bence o gün esin birsekilde uyanamadi ve kafasi karisip sana mesaj atti, sonra gercegi anlatamayinca (dalga gecmenden korkmus olabilir) saka yaptim diyip konuyu kapama yolunu secti.lütfen mantikli ol hic bir erkek karisiyla uyudugu bir saatte sevgilisine beni yarin uyandir demez :)) sen icini ferah tut tamam mi bebegim?
Bak bu mesajını görmemiştim. Eşin hiçbir şey yapmıyor inan bana. Sen ne yap biliyor musun şimdi, yanına gitmeyi düşünüyordun ya hani. Git ve özür dile bi an için sen şüphelendim boşuna kalbini kırdım çok özür dilerim çok mahcup oldum de bu laflardan sonra aranızda bir şey kalmayacak. Olayı kapat gitsin mutlu olun :) Bugün var yarın yok eşinin yarın yanında olmayacağını bir düşünsene, bugün bu yaptıkların için üzülmez misin ?
bende almila gibi düsünüyorum.bence konuyu kapat,birsey varsa nasilsa anlarsin eninde sonunda ama yoksa bos yere evliligini krize sokma derim, ayrica erkeklerin saka kavramini bende anlamiyorum.esimle 12 senedir evliyiz ve uyku sersemi öyle seyler yaparki., ki ben hepsinde cidden uyanik oldugunu düsünürüm. ama sonucta hepsinde uyuyordu :) anlatsam yok artik dedirtcek seyler :))) bence o gün esin birsekilde uyanamadi ve kafasi karisip sana mesaj atti, sonra gercegi anlatamayinca (dalga gecmenden korkmus olabilir) saka yaptim diyip konuyu kapama yolunu secti.lütfen mantikli ol hic bir erkek karisiyla uyudugu bir saatte sevgilisine beni yarin uyandir demez :)) sen icini ferah tut tamam mi bebegim?
kızlar aklıma bişey geldi.diyorum ki ben o muğladayken hiçbirşey olmamış gibi yapıyım konuyu kapatayım geldiğinde aradan bi kaç gün geçsin sabah çıkarken yanlışlıkla almış gibi telefonunu alıyım yanıma iş yerinde bakıyım.sonrada farkında değilim senin telefonunu almışım diyim salağa yatıyım?ne dersiniz?
bi düşünsene eşine saçma bi şaka yapıyosun bi anda o da senden şüpheleniyo üstüne geldikçe geliyo yok ne çelişkili cevap veriyosun yok bu ne yok bişeyi mi karıştırıyosun bilmem ne adam tabi sinirlenir :) ben olsam o sinirle bana güvenmeyen karıya açıklama mı yapacam derim tek kelime etmem(sen şüphe edersen bu sinirlenmeyi bile yanlış anlarsın, bak baak açığını yakaladım nasıl sinirleniyo filan diye)
yaşasın kocişlerkahrolsun şüphe
çok sağol canım teşekkür ederim..konuyu kapattım hatta şimdi napıyorsun diye mesaj bile yazdım çok çabuk gaza geliyorum..ama ne yapıyım çok seviyorum onu
2 gün önce kuzenim 33 yaşındaki eşini kaybetti dün akşam o da aynı şekilde söyledi pişman olduğum çok şey var değerini bil karıştırma aklını yapmıcağı varsa bile zorla yaptırıcaksın bazı şeyleri dedi..haklısın almila çok sağol ilgine teşekkür ederim
insallah o napiyon mesajini sorguya ceker gibi sormamissindirbirsey degil canim :) icine o kurdu düsürme bir daha , gereksiz yere. hirpalamayin birbirinizi gereksiz kuruntular yüzünden
yok canım hep yazdığım gibi yazdım o da ''hiç'' yazmış eşşek şimdi günlerce mesafeli davranır..gelince gösteririm ben ona
avea'da var mesela bu.. önce telefondan *952# tuşluyosun,şifre geliyo.. o şifreyle giriş yaptığın anda da o cep telefonuna msj gidiyo "web online işlemlere giriş yaptınız" diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?