Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajları size atmadığı çok belli. Ama hemen aldatma olarak düşünmeyin.
Döndüğünde bir şekilde şifresini alıp internetten görüşme detaylarına bakamaz mısınız?
Hangi hattı kullanıyor?
av.. *952# yazıp arama tuşuna basınca şifre geliyor ordan av.. online işlemlere tlf numarası ve şifreyi gir ordan çıkıyor ama eşinin tlf eline geçmesi lazım
Telefon kayitlarina bakabilmeniz icin esinizin telefonu gerek cunku cebine sifre gidecek.
av.. *952# yazıp arama tuşuna basınca şifre geliyor ordan av.. online işlemlere tlf numarası ve şifreyi gir ordan çıkıyor ama eşinin tlf eline geçmesi lazım
Ay kızlar şaka diyenler için diyorum nasıl şaka bu? Olsa olsa uzun kulaklı eşek şakası olur.bir de anlamı ve mantığı yok şakanın. İnternet kullanıyorsa tavla vs takıntıları varsa oradan bile tanışmış olabilir. Kesin öyle demiyorum ama yani böyle şaka olmaz, insanın aklına bile gelmez. Ben de bazen başkasını arayacak oluyorum bakıyorum eşimin sesi meğer el alışkanlığından onu aramışım. Ya da en son aranan vs varsa rehberde eli ona da gitmiş olabilir. Ama şaka olma olasılığı hiç yok bana göre.