• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir fikir verin bana?

Mesajları size atmadığı çok belli. Ama hemen aldatma olarak düşünmeyin.
Döndüğünde bir şekilde şifresini alıp internetten görüşme detaylarına bakamaz mısınız?
Hangi hattı kullanıyor?

Mesajları size atmadığı çok belli. Ama hemen aldatma olarak düşünmeyin.
Döndüğünde bir şekilde şifresini alıp internetten görüşme detaylarına bakamaz mısınız?
Hangi hattı kullanıyor?

avea kullanıyor şifresi derken?görüşme detaylarına bakabilme imkanı mı?böyle bişeymi var?hiç haberim yoktu..

mesela benim hattım v...
s yazıp 7000 e gönderdiğimde şifre geliyor. ben de o şifreyle self servise girip kimle saat kaçta ne kadar süre görüşmüşüm ya da kimle mesajlaşmışım görebiliyorum.
a... da da vardır mutlaka ama nasıl bilmiyorum.

hiç bir erkeğe yüzde yüz güvenilmez kim olursa olsun...

aldattığını diğer arkadaşlar gibi bende düşünmüyorum fakat o mesajıda sana çektiğine ihtimal vermiyorum...

offfffff kafam karıştı benimde bu erkekleri anlayan beri gelsin....

Cok garip geldi banada o mesaji yanlislikla size gondermis olabilir yakin takipe alin kocanizi

av.. *952# yazıp arama tuşuna basınca şifre geliyor ordan av.. online işlemlere tlf numarası ve şifreyi gir ordan çıkıyor ama eşinin tlf eline geçmesi lazım

off kızlar cidden sabahtan beri sinirim çok bozuk zaten oraya gidince bi haller oluyor ona arayıp sormuyor benim onu denetlediğimi düşünüp ordayken üstüme geliyorsun saçma sapan şeyler söylüyorsun diyor.ben şimdi ne yapıcam kafam allak bullak..

av.. *952# yazıp arama tuşuna basınca şifre geliyor ordan av.. online işlemlere tlf numarası ve şifreyi gir ordan çıkıyor ama eşinin tlf eline geçmesi lazım

fakat bunu öğrenirse evliliğim biter.buna cesaret edemem maalesef :(

Şaka yapmıştır canım seni heyecanlandırmak için takılma ne olacak sen eşini bilmiyor musun :) ah ne kadar şüpheciyiz. ben de bazen kendime şaşıyorum.

umarım şaka yapmştır diğer seçeneği düşünmek bile istemiyorum çünkü eşimi gerçekten çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum.çünkü ikimiz adına çok çaba sarfeden birisi güvenilir bi adam ama bana geröekten çok saçma geldi çünkü böyle bişey konuşmadık ne dün ne de dünden önce bi kaç defa kaldır demişti ben unutmuştum ama çook geçti üstünden.yok yere anlamsız bi şekilde şaka dediği şey canımı sıktı.üstelik kalkmış banyoya girmiş annesine sordum.tekrar uyusa belki uyku sersemiydi dicem :( şimdi yolda bakalım varınca haber vericek mi?nasıl da inatçıdır aramaz sormaz ben ilgilenene kadar..

Telefon kayitlarina bakabilmeniz icin esinizin telefonu gerek cunku cebine sifre gidecek.

Ay kızlar şaka diyenler için diyorum nasıl şaka bu? Olsa olsa uzun kulaklı eşek şakası olur.bir de anlamı ve mantığı yok şakanın. İnternet kullanıyorsa tavla vs takıntıları varsa oradan bile tanışmış olabilir. Kesin öyle demiyorum ama yani böyle şaka olmaz, insanın aklına bile gelmez. Ben de bazen başkasını arayacak oluyorum bakıyorum eşimin sesi meğer el alışkanlığından onu aramışım. Ya da en son aranan vs varsa rehberde eli ona da gitmiş olabilir. Ama şaka olma olasılığı hiç yok bana göre.

Ay kızlar şaka diyenler için diyorum nasıl şaka bu? Olsa olsa uzun kulaklı eşek şakası olur.bir de anlamı ve mantığı yok şakanın. İnternet kullanıyorsa tavla vs takıntıları varsa oradan bile tanışmış olabilir. Kesin öyle demiyorum ama yani böyle şaka olmaz, insanın aklına bile gelmez. Ben de bazen başkasını arayacak oluyorum bakıyorum eşimin sesi meğer el alışkanlığından onu aramışım. Ya da en son aranan vs varsa rehberde eli ona da gitmiş olabilir. Ama şaka olma olasılığı hiç yok bana göre.

:14: :14: :14: :14:

Çok garip bir durum..Böyle bir şeyin içinden aldatma olayı çıkarmı bilemedim.

Cidden çok tuaf.. ne yapardım bilemedim :44:

sözde arayip uyandiracaktin yaziyor siz onu arayip mi uyandiracaktiniz ki ?
sanirim baskasina atarken mesaj yanlislikla size gelmis,
yinede gunahini almayalim tabi belkide saka yapmistir gercekten..

Back
X