- Konu Sahibi Moon_Princess
-
Selam kızlar.Benim 1 yildan fazlalik bir iliskim vardi ayrildiktan sonra cok arayip sordum ve artik sevmedigini soyluyor.Ayrilan da bendim.Simdi baska bir ilsikisi oldugunu soyledi ve beni artik sevmedigini.Cok arayip sordugumu falan soyluyor.Ama ayrilirken biraz kafa dinleyelim diye ayrilmistik sizce bu sogumasini nasil kaldirabilirim ustunden.Hic hatirlamicakmi gecirdigimiz zamanları ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar.Benim 1 yildan fazlalik bir iliskim vardi ayrildiktan sonra cok arayip sordum ve artik sevmedigini soyluyor.Ayrilan da bendim.Simdi baska bir ilsikisi oldugunu soyledi ve beni artik sevmedigini.Cok arayip sordugumu falan soyluyor.Ama ayrilirken biraz kafa dinleyelim diye ayrilmistik sizce bu sogumasini nasil kaldirabilirim ustunden.Hic hatirlamicakmi gecirdigimiz zamanları ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gercek ama soyle soyliyim ilk defa uzun iliski benle yasadi ve okul acilinca gorusucezkolay değil ama yolunuza bakmalısınız karşıda ilişkisi olduğunu söyleyen biri var ve gerçekse eğer?
Canım ayrilmak istedigimi hatirliyorum da sadece kafasini dinlesin benim kisitlamalarimdan sıkılmış oldugu icin ayrildim o da geri donucekmiyim demisti hatta ama ben ustune dusunce olay boyle olduintikam almaya çalışıyor olabilir sen neden arasın ki ayrılalım dedikten sonrasevmiyorsa sevmesin şimdi ayrısınız sana uzak davranıyor ondan çekici geliyor neden ayrılmak istediğini düşün rahatlarsın
Gercek ama soyle soyliyim ilk defa uzun iliski benle yasadi ve okul acilinca gorusucez
Yok uzerini dusmuycem sadece uzerinde kurdugum bu sogukluk nasil kalkar onu danismak istiyorum ve gercekten sevdiyse bu kafa karisikligi gecermi ? Erkeklerin hepsi yapmistir bunu hemen hemen. Hepsi bunalir kafa dinlemek ister ama hic mi pisman olan yok ozellikle de ilk defa uzun yasadigi bi iliskiden sonraSize değer verdiyse unutmaz fakat üzerine düşmeyin sonuç olarak sevgilisi var bunun üzerinde durmalisiniz olacagi varsa zaten olur
Yok uzerini dusmuycem sadece uzerinde kurdugum bu sogukluk nasil kalkar onu danismak istiyorum ve gercekten sevdiyse bu kafa karisikligi gecermi ? Erkeklerin hepsi yapmistir bunu hemen hemen. Hepsi bunalir kafa dinlemek ister ama hic mi pisman olan yok ozellikle de ilk defa uzun yasadigi bi iliskiden sonra
Daha ayrılali bir ay olmadi bunlari yapmak icin ayrildi zaten bu tartismamizda yeni oldue artık bi zahmet aramayın bence başka ilşkisi varmış demekki sizden iyisiniz buldu sizi sevmiyormuş da ayrıca bence daha fazla hakaret işitmeden aramayı kesin rahat bırakın, halinden gayet memnun demekki yoksa size geri dönerdi emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?