Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence hic üstüne gitme erkeklere ilgi vermeyince susunca uzaklasinca anliyorlar degerlerini nasil olsa elde istedigim zaman gel desem gelir düsüncesi olusmusdur onda.. yani uzun bir süre ne ara ne sor facen varsa yeni güzel mutlu göründügün resimler koy degisiklik yap hayatinda .. erkeklerde artik bir kadin susmussa sevgisi bitmis düsüncesi oldugu icin bence öyle yap..
Kızlar dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama ben sadece guzel bir iliskiyi duzeltmek istiyorum kafasini dinlesin beni ozlesin istiyorum sadece bunun icin fikir istiyorum sizden. Bana ayrilirken sevmiyorum ayrilalim deseydi ben zaten bunlari cabalamazdim ama ayrilirken de sevdigini soyledi ve bunu deneyelim dedik. Ben deneyemeyip onu arayinca sogudunu soyledi dün. Ama bukadar kolaymi hic farkedip hatirlamazmi sizin de basiniza gelmedimi boyle bir durum ben sadece bunlari birgun hatirlamasini istiyrum yasim 22 artik ve guzel bir iliskim vardi duzenli iliskinin onu bazen sıktıgini dusundugum icin ayrildim