Kızlar bir ikizler erkeği aldatıldığını öğrenirse nasıl intikam almaya çalışır

Nickkalmadiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
45
5
36
33
Arkadaşımın ikizler sevgilisi var. Bu kız bunu aldattığını itiraf etmiş sevgilisine. Neyse yalvar yakar kendini affettirdi ama şimdi içinde büyük bir korku var. Ya benden intikam almak için olan yapıyorsa diyor. Aslında bende diyorum herşeye hazırlıklı ol diye ama bilemedim. Nette filan da araştırma yapmış bu konu üzerine. İkizler erkeği bağırır küfreder ama intikam almaz yazıyormuş siz ne düşünüyorsunuz?

Bunun burçla ne ilgisi var ya herkes burcunun özelliğini gerçekten tam anlamıyla taşıyor mu? Hayır ben tasimiyorum da.. aldatilmak bütün herkese ağır gelir ve nasıl bir yol izleyeceği de kafasında biten bisy burcu onu tam anlamıyla yönlendiren bir şey değil.. hele ki bir erkek kolay kolay kabul etmez o kişinin kabul etmesine şaşırdım.

Sadece güneş burcu olayı değil bu, ay burcu var , yükselen var, erkek olmasi var , karekteri var var da var .hiç belli olmaz.

Bunun burçla ne ilgisi var ya herkes burcunun özelliğini gerçekten tam anlamıyla taşıyor mu? Hayır ben tasimiyorum da.. aldatilmak bütün herkese ağır gelir ve nasıl bir yol izleyeceği de kafasında biten bisy burcu onu tam anlamıyla yönlendiren bir şey değil.. hele ki bir erkek kolay kolay kabul etmez o kişinin kabul etmesine şaşırdım.
Neden şaşırdım. Aslında bende şaşırdım ama aşık demek ki dedim

Back
X