Kızlar bir şey sorucaktım...

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Merhaba kızlar.2 aydır işten izin alamadığımız için tedavimiz erteleniyor.Kasım ayına pilanlıyoruz da aderim kurban bayramına denk geliyor.Acaba bayram günleri tüp bebek merkezleri çalışıyormu???Ben Alman hastanesinde yaptırıcam da..
Bir bilginiz varsa paylaşalım lütfenn...

canim merkezi arayip sor en net cevabi onlar verecek sana

yeni randevu vermiyorlardır ama 5-10 gün önce başlayan tedavileri takip etmek için mutlaka nöbtçi bir dr kalıyordur. hem yum takibi hem toplama ve transfer için yoksa kasım 10 dan sonra hiç yeni hasta almamaları gerekir

Yapma ya yani bu seferdemi ertelendi diyorsun (((((((

amerikan çalışmıyor ...sanmam ki bayramda işlem yapsınlar, poliklinik gibi düşünüyorlar tüp bebek bölümlerini, sadece acil tarafı veya doğum yapmışlara bakan nöbetçi olanlar çalışıyor..

iyi akşamlar ben 2007 yılında bahçeci kliniğinde tedavi gördüm işlemlerim alman hastanesinde idi benim tarsferim bayrama denk gelmişti doktorum geldi transferime yinede sen ara sor ona göre başlarsın inşş rabbim sana meleklerini nasip eder

Çok teşekkür ederim hayatım da benim adetim 27 kasıma denk geliyo yani bayramın ilk gününe ..Pazartesi bir arayıp sorayım ben en iyisi ama yine morelim sıfır oldu ya...Her sefer bir iş çıkıyo :1no2:

Yapma ya yani bu seferdemi ertelendi diyorsun (((((((

hayır kapalı olmuyor benim ilk tedavim geçen sene bayrama denk geldi merkezimiz açıktı herşeyi ayarlıyolar binlerce hastaları var tedavisi bayrama denk gelen bi çok hasta var bayramda merkezi kapatacak kadar sorumsuz olduklarını sanmam ben anatoiliada yaptım öyleydi ama bence senin hastahanede kapanmıyordur hayırlısı olur inşallh

Çok teşekkür ederim hayatım yaaa bir az içim rahatladı ....

her merkez farklı olabilir günay cım, sen kendininkini kontrol et bence. hayırlısı olsun bu sefer tutar inşallahahhhhhh

canım benim bildiğimde tamamen kapanmıyor... ama söyledikleri gibi ara sor için rahatlasın stres yapma kendine...

sanmıyorum kapalı olmuyo.............burası hastane ve tedavıı zamana bakmaz..............bence sor mutlaka acıktur...........ınş hersey gonlunce olur.............ınş

bencede bi ara sor canim kesin olur
ama ilk gun zaten gitmezsin muayne ikinci ucuncu gun oluyor o zamanda zaten acilmis olur
ertelemezsin insallah
hayirlisi

hayatim sikilma hemen hem senin adetin bayramin birinci gününe denk geliyormus zaten adet olmadan önce git görüs ilacalrini al adetin ikinci günü ilaclara baslaniyor zaten doktorunun hazirladigi protokole göre ilaclarini kullanirsin bir kac gün sonrada muayene olursun sorun olacagini sanmiyorum

Merhaba Dr. Günay, bana Bayramlar hayırlı gelmiyor... ancak hastaneler açık, zira tam .bayramda transfer oldu ve bayram günüydü... Bir dahakine bayrama denk gelmemesi için elimden geleni yapacağım... Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…