- 11 Ocak 2022
- 615
- 771
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Evet ben hastanedeki kızla konuştum o dedi bana ziyarete geldiler senin haberin var mıydı ?ben de dedim yoktu olsaydı gelirdim ben deAaaa hepsi gitmiş bi siz mi habersizsiniz durumdan ? Sonra nereden öğrendiniz?
Ben iki taraflara görüşüyorum ama bana bu konuda taraf tut gibisinden bi baskı olmadı ama anlayamadım sebebiniKavga sizle alakalı değil ama size haber vermiyorlar doğru mu anladım.
Acaba taraf tutmanızı beklediler de sessiz kalınca size mi bilendiler. Vardır ya öyle tipler
Unutulmuş olduğunuzu düşünmüyorum. Kasıtlı bişeydir bence.Ben iki taraflara görüşüyorum ama bana bu konuda taraf tut gibisinden bi baskı olmadı ama anlayamadım sebebini
Hiç oralı olmayın bilerek yapıldığını düşünüyorum. Hiç mi biri demez lotusluya haber verelim yada illa vahatsap grubu vardır ona konusu olmaz mıydı? Siz tek başınıza bi tebrikte bulunun olsun bitsin bu olaydan sonra onlara karşı da sınırlı olun.Ben iki taraflara görüşüyorum ama bana bu konuda taraf tut gibisinden bi baskı olmadı ama anlayamadım sebebini
Lafını etsem mi yoksa bilmiyormuş gibi mi yapsam çok aradayımUnutulmuş olduğunuzu düşünmüyorum. Kasıtlı bişeydir bence.
Sorsam mı neden böyle yaptınız diye sormasam durduk yere mesafe koyuyor uzak duruyor deyip topu benim üstüme atacaklarHiç oralı olmayın bilerek yapıldığını düşünüyorum. Hiç mi biri demez lotusluya haber verelim yada illa vahatsap grubu vardır ona konusu olmaz mıydı? Siz tek başınıza bi tebrikte bulunun olsun bitsin bu olaydan sonra onlara karşı da sınırlı olun.
Bizimde böyle bi arkadaş grubumuz var. Yani ben olsam sorardım ama sizin samimiyetler ne denli bilmiyorum tabi.Lafını etsem mi yoksa bilmiyormuş gibi mi yapsam çok aradayım
Eee o zaman siz de sorun bence neden haber vermeseniz diyeEvet ben hastanedeki kızla konuştum o dedi bana ziyarete geldiler senin haberin var mıydı ?ben de dedim yoktu olsaydı gelirdim ben de
Yazdım bakalım ne diyeceklerHaberiniz yokmuş gibi, kızlar haydi toplanın X'in yanına gidelim hastaneye diyin. Dökülsünler.
Hahahaha ay çok heyecanlandımYazdım bakalım ne diyecekler
Ay akşam oldu ancak geldim ne olduHaber edeceğim
Aradım birini hastaneye gidelim mi hep beraber dedim durdu biraz olsun gidelim sen gitmemiş miydin dedi . Ben de hayır yoksa sen gittin mi dedim evet biz kızlarla gittik dedi. Ben de yaa deyip sustum . Oda dedi ki ama sen nasıl geçti doğumu diye Ayşe’ye sormuşsun hastaneye giderseniz bana da haber verin dememişsin ona evine giderseniz deyin bana demişsin dedi halbuki yalan yani o kız bana dedi ki biz onla daha görüşmicez doğum yaptığında evine gidersek haber veririz sana da demişti . Bi de benim doğumu nasıl geçti diye sormamla hastaneye gitme mevzusunun nasıl bi alakası var yani . Anlamadım mantıksız bi cevap aldım bunu da dile getirdimAy akşam oldu ancak geldim ne oldu
Ay yalan uydurmak için çaba sarf etmiş resmen . Eeee sende ne saçmalıyorsun deseydinAradım birini hastaneye gidelim mi hep beraber dedim durdu biraz olsun gidelim sen gitmemiş miydin dedi . Ben de hayır yoksa sen gittin mi dedim evet biz kızlarla gittik dedi. Ben de yaa deyip sustum . Oda dedi ki ama sen nasıl geçti doğumu diye Ayşe’ye sormuşsun hastaneye giderseniz bana da haber verin dememişsin ona evine giderseniz deyin bana demişsin dedi halbuki yalan yani o kız bana dedi ki biz onla daha görüşmicez doğum yaptığında evine gidersek haber veririz sana da demişti . Bi de benim doğumu nasıl geçti diye sormamla hastaneye gitme mevzusunun nasıl bi alakası var yani . Anlamadım mantıksız bi cevap aldım bunu da dile getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?