Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar zamandır deniyorsunuzKızlar merhaba hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum klomen vs kullandım yine yok yine yok bilgilerinizi benimle paylaşırmısınz böyle olup hamile kalan oldumu canım çok sklyo bu konuya![]()
Filmden önce klomen vermiyor genelde doktorlar sonuçta rahimde problem varsa yumurta büyüse ne olacak ki belki tüpler kapalıdır? Bence film çektir için rahat etsinHayr cektirmdim alttan muayne oldum 3 kez adetten sonra oda klomen kullandım yumurtalarım ne kadar büyümüş dıe bakilmisti
1.5 yıllık evliyim doktor bir problem yok dedi sadece rahmim biraz arkaya doğru dönükmüs evlendiğimden buyana hiç korunmadim ama bir türlü tutmadi eşimde verdi sprem testi haraketlilik biraz yavaş çıktıDoktor ne diyor kaç yıllık evlisiniz
Peki onu nasıl cektiricem tüplerin kapalı olup olmadığını yumurtalara bakarken göremez demiFilmden önce klomen vermiyor genelde doktorlar sonuçta rahimde problem varsa yumurta büyüse ne olacak ki belki tüpler kapalıdır? Bence film çektir için rahat etsin
1.5 yıldır malesefNe kadar zamandır deniyorsunuz
Canım paniklemeyin ya daha cok olmamış zaten 1 yıldan once normal görüyorlar . dr gidip gereken testlerinde yaptırmışsınız insallah Allahım nasip eder stres yapmayın cok bekledikçe gelmiyor sıpalar1.5 yıldır malesefprolaktinm yüksek çıktı bitek onu düşürmek icin ilaç verdi
Baya bu konuyu kafaya takıyorum hatta en hassas konum geçince direk ağlıyorum bilmiyorum nie olmuyor çıkış yol bulamadımCanım paniklemeyin ya daha cok olmamış zaten 1 yıldan once normal görüyorlar . dr gidip gereken testlerinde yaptırmışsınız insallah Allahım nasip eder stres yapmayın cok bekledikçe gelmiyor sıpalar
Benim ilk gebeliğim 10 ay sonra geldi düşük oldu ikimizdede bi sıkıntı yoktu halbuki . canım istiyecez tabi ama uzulmeyin Allahim zamanli ve sagliklisini versin ben hep böyle dua ediyorum . Ne zaman bikip salıyorsun o zaman haberi geliyor çevremdende duyduğum hep bu hic şaşmadı:)))Baya bu konuyu kafaya takıyorum hatta en hassas konum geçince direk ağlıyorum bilmiyorum nie olmuyor çıkış yol bulamadım
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinÜzülme . Tedbirini al elbette sonrası akışa bırak. Çok odaklanmak ta olumsuz sonuç olabiliyor
Psikolojik de olabilir tedavi gerekmiyorsa biraz konudan uzaklaşsanız sperm içinde keçi boynuzu öneriyorlar ama tabi bilimsel kanıtı varmı bilmiyorum inşallah hayırlısıyla Allah nasip etsin1.5 yıllık evliyim doktor bir problem yok dedi sadece rahmim biraz arkaya doğru dönükmüs evlendiğimden buyana hiç korunmadim ama bir türlü tutmadi eşimde verdi sprem testi haraketlilik biraz yavaş çıktı
Keçi boynuzu falanda tuketmistik bı ara nitekimse yine yok yine yok herkes ne kadar kolay hamile kalabiliyor hayret ediyorum kimisi habersiz ogreniyo ben her adet gecikmesinde test yapıyorum var dıe umutlenipPsikolojik de olabilir tedavi gerekmiyorsa biraz konudan uzaklaşsanız sperm içinde keçi boynuzu öneriyorlar ama tabi bilimsel kanıtı varmı bilmiyorum inşallah hayırlısıyla Allah nasip etsin
Gerçekten bu konudan uzaklaşıp farklı şeylerle oyalan hem evlilik çok yeni zaten aceleye gerek yok insan tabi bunu bütün bunları kendine dert edip zaman geçince anlıyor ama ilk çocuğunu 9 yıl sonra kucağına almış biri olarak söylüyorum gerçekten hayatının evliliğinin tadını çıkarKeçi boynuzu falanda tuketmistik bı ara nitekimse yine yok yine yok herkes ne kadar kolay hamile kalabiliyor hayret ediyorum kimisi habersiz ogreniyo ben her adet gecikmesinde test yapıyorum var dıe umutlenip
Maşallah rabbim uzun ömürler versin. Evet öyle inanirmisiniz bı ara bırakıyorum aman diyorum salla gitsin gez toz daha 22 yaşındayım bide olur diyorum sonra bi hamile yada bebek goruyorum eve geliyorum yine ağlıyorum herşeyi denedim bacaklarımı yukarıya kaldırdım ayağa cabuk kalkmadim lavobaya gitme hemen dediler ebisubyen olabilirsin hocaya görün dediler o kadar çok istiyorum ve inanıyorum ki kim ne derse o tarafa gidiyorum onun dediğini yapıyorum birde eşim evin tek oğlu kayınvalidem kayinpederim artık çocuk bekliyorlar bir yandan onlar artık olsun dıe baski yapıyorlar daha çok üzülüyorum istiyorum bu sefer doktora gidiyorum bişey yok diyo ilaç kullandiriyo birtaneside adam akıllı şunun var bunun var böyle yap dıe yol gostermiyo kiGerçekten bu konudan uzaklaşıp farklı şeylerle oyalan hem evlilik çok yeni zaten aceleye gerek yok insan tabi bunu bütün bunları kendine dert edip zaman geçince anlıyor ama ilk çocuğunu 9 yıl sonra kucağına almış biri olarak söylüyorum gerçekten hayatının evliliğinin tadını çıkar
Alttan muayene nasıl oluyor acı veren bi işlem mi?Hayr cektirmdim alttan muayne oldum 3 kez adetten sonra oda klomen kullandım yumurtalarım ne kadar büyümüş dıe bakilmisti