Gebeliğe Hazırlık Kızlar bir sorun yok ama hamile kalamıyorum 😭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bizimde aynı eşimde ileri hız biraz düşük ama doktor sorun değil dedi rahim filmi çekildim bütün tahlillerimiz güzel eşim hergün keçiboynuzu pekmezi arısütü, bal, polen, propolis kullanıyor hız biraz arttı 1,5 senedir deniyoruz bizde hiç gebelik oluşmadı malesef klomenle ve aşılama ile de olmadı şimdi preseed jel aldım bu ay onunla deniycem inşallah tez zamanda sağlıkla alırız kucağımıza
merhaba trendyoldan aldım ismi değişmiş yanlız prefert olmuş
İnşallah vesile olur

İnşallah ben deneyemedim bu ay sağlıkla nasip olur inşallah bizedeannelik
Neden deneyemediniz aslında ben de hesapladım tam yumurtlama zamanı bayrama denk geliyo memlekete gideceğiz ben de çok deneyemeyeceğim aslında doktor klomen veya femara yazsaydı daha erken olurdu ama malesef yazmadı sinir oldum

Neden deneyemediniz aslında ben de hesapladım tam yumurtlama zamanı bayrama denk geliyo memlekete gideceğiz ben de çok deneyemeyeceğim aslında doktor klomen veya femara yazsaydı daha erken olurdu ama malesef yazmadı sinir oldum
İş için şehir dışındaydım yumurtlama dönemimde benim de bayrama denk gelcek bu ay bizde memlekette olcak bakalım bidahaki aya kısmetse

İş için şehir dışındaydım yumurtlama dönemimde benim de bayrama denk gelcek bu ay bizde memlekette olcak bakalım bidahaki aya kısmetse
Ben soğan kürü yapacağım bu ay bekli erken olur yumurtlamam olmazsa da nasip bakalım

Kızlar merhaba hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum klomen vs kullandım yine yok yine yok bilgilerinizi benimle paylaşırmısınz böyle olup hamile kalan oldumu canım çok sklyo bu konuya 😭😭
Ben de aynı durumdayım 10 aydır neler denemedim ama yok olmuyor psikoloji gitti artık sürekli ağlıyorum

Back
X