Kızlar bir testime bakar mısınız silik çizgi var mı

Canım çizgi göremedim ben ama erken gebelik testlerine göre kaset testler daha net sonuç veriyor bence tabi sabah ilk idrarla kaset testle dene birde

Merhaba benimde üç gündür kahverengi akıntım var sizinde olmuş sanırım benimde silik çizgi çıktı iyi ayrı testte kan verdim yarın sonuç çıkacak ama korkuyorum. Kahve akıntı normalmiymiş

Mutlaka gidin haber verin bilgilendirin bend ekorkuyorum
Merhaba benimde üç gündür kahverengi akıntım var sizinde olmuş sanırım benimde silik çizgi çıktı iyi ayrı testte kan verdim yarın sonuç çıkacak ama korkuyorum. Kahve akıntı normalmiymiş

Evet kahverengi normal korkmana gerek yok ama keşke sağlik ocagina gitmek yerine direk haatahaneye gitseydiniz benim kahverengi akintidan sonra kan gelmişti betam çok güzel yukseliyodu fakat dış gebelikmiş ben düşük yaptim ama sakın kahverengi akintidan korkmayin kan gelirse sıkıntı

Üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun yine olur elbet sağlıkla gelsinlerbenim bugün kahve akıntım bitti kan testim dün beta 20 çıkmış umarım düzenli artış gösterir

Üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun yine olur elbet sağlıkla gelsinlerbenim bugün kahve akıntım bitti kan testim dün beta 20 çıkmış umarım düzenli artış gösterir
Merhaba beta değerinizin artışı nasıl oldu benimde 20 çıktı da bugün

Merhaba beta değerinizin artışı nasıl oldu benimde 20 çıktı da bugün
Merhaba. Bugün öğleden sonra hastanede kan vericem o zaman belli olacak. Kimyasaldan korkuyorum. Akıntınız var mı? Kahverengi azar azar akıntım var idrar testlerim koyulaşmadı ama silikleşmedide ortalık karışık

Hayır benim akıntım çok hafif beyaz renkte ara ara oluyo onun dışında kahverengi hiç olmadı kan sonucunu haber eder misiniz bende yarın ikinci kanı vericem bakalım inşallah artmıştır daha regle 3 gün var ama ben erken öğrendim

Benim kanamam başladı maalesef doktor kimyasal gebelik dedi. Kan aldı bakacak değere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…