Ben çizgiyi göremedim fotoğrafın kalitesi düştüğü için olabilirKızlar testime bakarmisiniz hamilemiyim acaba adet öncesi yaptım testi
Evet şuan gördüm kan vermeye gidin benceEki Görüntüle 3587541 tekrar test yaptım aynı şekilde silik çıktı
İnşallah haberdar edinBugün kan verdim inşallah hayırlı haberler alırım
E nabızda çıkmamış mıTabiki ederim
Merhaba benimde üç gündür kahverengi akıntım var sizinde olmuş sanırım benimde silik çizgi çıktı iyi ayrı testte kan verdim yarın sonuç çıkacak ama korkuyorum. Kahve akıntı normalmiymişMutlaka gidin haber verin bilgilendirinbend ekorkuyorum
Evet kahverengi normal korkmana gerek yok ama keşke sağlik ocagina gitmek yerine direk haatahaneye gitseydiniz benim kahverengi akintidan sonra kan gelmişti betam çok güzel yukseliyodu fakat dış gebelikmiş ben düşük yaptimMerhaba benimde üç gündür kahverengi akıntım var sizinde olmuş sanırım benimde silik çizgi çıktı iyi ayrı testte kan verdim yarın sonuç çıkacak ama korkuyorum. Kahve akıntı normalmiymiş
Üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun yine olur elbet sağlıkla gelsinlerEvet kahverengi normal korkmana gerek yok ama keşke sağlik ocagina gitmek yerine direk haatahaneye gitseydiniz benim kahverengi akintidan sonra kan gelmişti betam çok güzel yukseliyodu fakat dış gebelikmiş ben düşük yaptimama sakın kahverengi akintidan korkmayin kan gelirse sıkıntı
Merhaba beta değerinizin artışı nasıl oldu benimde 20 çıktı da bugünÜzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun yine olur elbet sağlıkla gelsinlerbenim bugün kahve akıntım bitti kan testim dün beta 20 çıkmış umarım düzenli artış gösterir
Beta az çikmiş doktora gittinizni ?Üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun yine olur elbet sağlıkla gelsinlerbenim bugün kahve akıntım bitti kan testim dün beta 20 çıkmış umarım düzenli artış gösterir
Ben görüyorum canım günlük koyulasma takip edebilirsinBenimkine de bakarmısınız regle 2 gün var laboquick test yaptım buraya yükleyince netlik gidiyor ama
Bugün tekrar kan vericem kimyasal olmasından korkuyorumBeta az çikmiş doktora gittinizni ?
Merhaba. Bugün öğleden sonra hastanede kan vericem o zaman belli olacak. Kimyasaldan korkuyorum. Akıntınız var mı? Kahverengi azar azar akıntım var idrar testlerim koyulaşmadı ama silikleşmedide ortalık karışıkMerhaba beta değerinizin artışı nasıl oldu benimde 20 çıktı da bugün
Hayır benim akıntım çok hafif beyaz renkte ara ara oluyo onun dışında kahverengi hiç olmadı kan sonucunu haber eder misiniz bende yarın ikinci kanı vericem bakalım inşallah artmıştır daha regle 3 gün var ama ben erken öğrendimMerhaba. Bugün öğleden sonra hastanede kan vericem o zaman belli olacak. Kimyasaldan korkuyorum. Akıntınız var mı? Kahverengi azar azar akıntım var idrar testlerim koyulaşmadı ama silikleşmedide ortalık karışık
Benim kanamam başladı maalesef doktor kimyasal gebelik dedi. Kan aldı bakacak değereHayır benim akıntım çok hafif beyaz renkte ara ara oluyo onun dışında kahverengi hiç olmadı kan sonucunu haber eder misiniz bende yarın ikinci kanı vericem bakalım inşallah artmıştır daha regle 3 gün var ama ben erken öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?