Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah benim öyle değildirBenim kanamam başladı maalesef doktor kimyasal gebelik dedi. Kan aldı bakacak değere
İnşallahÇok üzüldüm geçmiş olsun inşallah benim öyle değildir
Beta değeriniz hiç artmamış mı o yüzden mı yoksa kanamadan dolayı mı dedi kimyasal diyeİnşallahsağlıkla gelsinler sizde haber edin bakalım
Ben dün tekrar kan verdim 20 den 70 e çıkmış 2 günde yarın yine vericem doktorum 3 kez ver artış iyiyse cuma keseyi görürüz dediİnşallahsağlıkla gelsinler sizde haber edin bakalım
Çok sevindim umarım böyle devam eder. Küçük bir ilçede yaşıyorum işim dolayısıyla sağlık ocağında verdiğim kan testi çıkmadı kaybolmuş olabilir dediler çarşamba günü cuma günü hastanede kan verdim sonuç çıkmadı :) tam çıldırmalık. Kanamam hala devam ediyor doktor yani kan testine bakmadan kimyasaldır dedi benimde tahminim öyle böyle kanamam olduğuna göre tutunamadı. Hafta içi tekrar gidicem bakalımBen dün tekrar kan verdim 20 den 70 e çıkmış 2 günde yarın yine vericem doktorum 3 kez ver artış iyiyse cuma keseyi görürüz dedi
Teşekkür ederimÇok sevindim umarım böyle devam eder. Küçük bir ilçede yaşıyorum işim dolayısıyla sağlık ocağında verdiğim kan testi çıkmadı kaybolmuş olabilir dediler çarşamba günü cuma günü hastanede kan verdim sonuç çıkmadı :) tam çıldırmalık. Kanamam hala devam ediyor doktor yani kan testine bakmadan kimyasaldır dedi benimde tahminim öyle böyle kanamam olduğuna göre tutunamadı. Hafta içi tekrar gidicem bakalım
Merhaba Dış gebelik olduğu ne zaman ortaya çıktı beta değerleriniz nasıldıEvet kahverengi normal korkmana gerek yok ama keşke sağlik ocagina gitmek yerine direk haatahaneye gitseydiniz benim kahverengi akintidan sonra kan gelmişti betam çok güzel yukseliyodu fakat dış gebelikmiş ben düşük yaptimama sakın kahverengi akintidan korkmayin kan gelirse sıkıntı
Kan gelip kesildi tabi sag kasiğimda ağri vardı ayrica afedersiniz kabizlikta vardi gaz sancisina benzettim acile gittigimde 5 haftalik olmasina ragmet beta 3700 lerde olmasina ragmen kese gorunmedi sağ kasigima alttan ultrasyonla baktiginda sağ tüpte kese goründü. Kusura bakmayin geç cevap verdimMerhaba Dış gebelik olduğu ne zaman ortaya çıktı beta değerleriniz nasıldı
Evet silikte olsa görünüyor kan testi vermenizde fayda var. İsterseniz adetinizin geçmesini biraz daha bekleyin iki üç gün arayla testi tekrarlayın koyulaşmayı takip edin
Sizin durumunuz nasıl oldu kan testleri nasıl gidiyorMerhaba Dış gebelik olduğu ne zaman ortaya çıktı beta değerleriniz nasıldı
Teşekkür ederim. Bu sabah da denedim aynı silik çıktı. Gecikmesini bekleyeceğim. İnşallah pozitiftir. Yine de kuruma çizgisi de olabileceğini düşünüp çok da umutlandırmamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü bu iki seferdir ilk dakikalarda yine yok diye bırakıyorum testi sonra bi bakınca böyle silik bi çizgi.Evet silikte olsa görünüyor kan testi vermenizde fayda var. İsterseniz adetinizin geçmesini biraz daha bekleyin iki üç gün arayla testi tekrarlayın koyulaşmayı takip edin
Adet gecikmeni bekle cizgi var ama net değil adeti 1 gun gwcikirse testlerle degil kan vermen daha iyi sonuc vercektir
Çok şükür güzel gidiyor en son 598 oldu çarşamba kese gözükür dedi doktorSizin durumunuz nasıl oldu kan testleri nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?