Maalesef bazi testler yanıltıyorSabah kalkınca bir test daha yaptım negatif görünüyor. Aklım şaştı artık sanırım bir hafta falan bekleyip öyle yapmalıyım. Dua edin kızlar
Ben göremedim, hakkınız da hayırlısı olsun.Sabah kalkınca bir test daha yaptım negatif görünüyor. Aklım şaştı artık sanırım bir hafta falan bekleyip öyle yapmalıyım. Dua edin kızlar
Göz doktoruna ihtiyacınız var.Ben göremedim, hakkınız da hayırlısı olsun.
T harfinin altında bi çizgi yok, arkadaş ikinci de yapmış ondada yok diyor. Bu arada gözlerim iyi görür. Inşallah en kisa sürede hamile kalır.Göz doktoruna ihtiyacınız var.
Arkadasım T harfinin altinda bariz çizgi var iyice bakar misin? Evet biliyorum bu sabah yaptığı negatif hamile değil ana resmi koydugu testin de var.T harfinin altında bi çizgi yok, arkadaş ikinci de yapmış ondada yok diyor. Bu arada gözlerim iyi görür. Inşallah en kisa sürede hamile kalır.
Sabah ilk idrarla dene bence varsa hemen çıkar :)Merhaba, 7 aylık evliyim ve en başından beri korunmuyoruz. Bir sefer kimyasal gebelik yaşadım. Adetlerimde hep düzensizdi zaten. Bazen 30,35 günde bir oluyordum. Bazen 40 a kadar çıktığı oldu.Doktora gittim hormonların bozuk dedi ama asla açıklama bile yapmadı. Verdiği ilaçları kullanmadım. Laboquick marka ovulasyon testi aldım yanında 5 tane hamilelik testi geldi. Deneme amaçlı yapayım dedim bu sabah. Garip birşey oldu anlayamadım ben. Adetime 7 yada 9 gün falan var düzensiz olduğu için tam bilemiyorum. Teste sizde bakar mısınız?
Allah seniGöz doktoruna ihtiyacınız var.
Valla yakınlaştırıp baktım kaç kez, çizgi gibi bi buğuluk var ama tam çizgi gibi değil. Test hatalı olabilir.Arkadasım T harfinin altinda bariz çizgi var iyice bakar misin? Evet biliyorum bu sabah yaptığı negatif hamile değil ana resmi koydugu testin de var.
Arkadaş dalga geçiyor, cok komik dimiAllah seni
Bian okuyunca evet komikk geldi. Dalga gectiğinden değil, yazdıgı şeyin komik oldugundan. :)Arkadaş dalga geçiyor, cok komik dimi
Nedense bana hiç komik gelmediBian okuyunca evet komikk geldi. Dalga gectiğinden değil, yazdıgı şeyin komik oldugundan. :)
Alınmış olabilirsin belki. Gerçi yazdıgındada kötü bişy yokda neyse. Çizginin bariz belli oldugu anlamında yazılmıs neyse konu farklı yerlere gidiyor.Nedense bana hiç komik gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?