Kızlar bir yardım edin yol gösterin lütfen. ..

Daha önce ki sıkıntımız yine buna benzer bir olay sonucu benim kıskanmamla büyüyen bir sorun

Kadın erkek iyi arkadaş olunur, hatta kaşı gözü oynamayan güvenilir bir kişiyse evli erkekle daha iyi arkadaş olunur. Çünkü adamın ne size ne eşine yanlış yapmayacağını bilirsiniz. Arkadaşınızın eşi ile de tanışınca daha sağlıklı bir arkadaşlık kurarsıniz. Her bekar kadın evli erkek avcısı değil bayanlar biraz kendinize ve esinizle iliskinize güvenin lütfen. Yok eşiniz o taraklarda bezi olan ya da olma potansiyeline sahipse evli bekar farketmez zaten. Arama meselesine gelince bekar ya da evli farketmez zaten bütün gün gördüğü kişiyi bi de akşam arayıp konuşmayı saçma buluyorum. Kardeşini bile istediği saatte aramaz insan müsait değildir diye.

Siz de kızla samimi olun hatta esinizin bütün bayan arkadaşlarıyla, ortada bir kötü niyet yoksa onlar sizin ortamdaki gozunuz kulağınız olur rahat edersiniz. Bir de bunları çok fazla dile getirip hem eşinizi kendinizden soğutmayin hem de malum karpuz kabuğu meselesi olmasın. Ben yaptım oradan biliyorum, sonuç o kızların eline versem eski sevgiliyi boğarlar :))

Canım kızı yemeğe cagirsan olmaz mı .. göstersen kendini hani kıza karşı ne bilim bu geldi aklıma tek ... yada sen de samimi ol kıza karşı ..yada sende bi arkadas bu bakalım esin ne diyo normal geliyor mu adamada. Arkadaşlık is yerinde kalır bnce evli ise ailece görüşmek mantık li sadece

Ben çevremde görmüyorum böyle arkadaşlık. İş arkadaşlığı oluyor ama öyle telefonda sohbet yok. Zaten Türk erkeği öyle kadınla sohbet edecek modernlikte değil ki. Ev gezmelerinde bile erkekler kendi aralarında sohbet ediyorlar genelde. Bizim muhabbetimiz onları açmıyor. Aralarında " kardeşim, Hocam, abiler" havada uçuşuyor. Üniversite bitikten sonra, dersler, hocalar falan arkadaşlık yapmıyor erkekler bayanlarla. Beğenmiyorlar sanki. Bağlıyorum. Bu nedenle sizi haklı buluyorum. Eşini aramaya üşenen Ada'm neden kadınla kanka olsun. Var birşey.

Evliyim ve esimin is disinda kadin arkadasiyla telefonda konusmasina gorusmesine aman ne var canim diye yaklasamam heleki esim ararim ne var arkadasim derse ozaman git arkadasina hadi bye derim yok artik ya tamam bazi seylerde ozgurluk olur evlilikte ama karsi cinsin konu oldugu konularda ozgurluk diye birsey yok

Ben bu kadinla erkek arkadas olur mu muhabbetine girmek istemiyorum. Ama demissiniz ki is yerinde baska bayanlar da var ve siz onlarla esinizin gorusmesine bir sey demiyorsunuz anladigim kadariyla. Onlardan rahatsizlik duymuyorsunuz sanirim ama sadece bir kisi sizi rahatsiz ediyor degil mi? Muhtemelen daha once yasadiginiz bazi seylerden dolayi bu kisiyle ilgili boyle hissediyorsunuz ki genelde de hisler dogru cikar. Esiniz bu rahatsizliginizi bile bile gorusuyorsa hos degil. Is icin olabilir ama is disinda olmasi hos degil. Araya mesafe koyacak olan esiniz ama sanirim o bu durumdan memnun.

Benim de pekçok iş arkadaşım var erkek.
Hiçbirine de bayılmıyorum. Allah yuvalarına huzur versin eşleri de benden öte gitsinler.

Durum ya o ya ben durumuna gelmemeli ama eşiniz de evli biri olduğunun farkına varmalı. İş arkadaşlığı iş yerinde kalmalı evli erkek için. Çok zorunluysa konuşulur da ama sırf muhabbet için her iki taraf da aramamalı.

Bu konuları okudukça evli arkadaşlarımla konuşmaya utanıyorum

Back
X