- 4 Şubat 2015
- 6.338
- 12.763
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Ten rengim esmer :) solgun mu bilmemde.mesela az önce misafir geldi gayet gülümseyerek konuştum çok bitkin gözüküyorsun dedi.iyim ama keyfime yerinde.yeminlen anlmaiyorum.yoksa benmi kendimi iyi hissediyorum ama degilmiyim yoksa diye düşünmeye basladimİyiyseniz niye psikoloğa gidiyorsunuz :)
Belki hasta, bitkin görünüm fizikseldir, makyajınıza daha özen gösterin, başka şikayetleriniz varsa kan tahlili falan yaptırım belki kansızlık falan vardır sizi soluk gösteren
makyaj yapıyor musun?Kızlar fikirlerinize ihtiyaci m var.beni her gören uykusuzmusun,yorgunmusun,moralin mi bozuk,hayattan bezmiş gibi halin var diyor.halbuki ben ıyim kendimi iyi hissediyorum.simdi benim her halimi bilen birileri dese anlarım hep keyifli hep neşeli görmüştür durgundur der ama beni yeni tanıyanlara aynını diyor.acaba ben ruhen çökmüşumde farkındami değilim.ne önerirsiniz psikologami gitsem üzülüyorum herkesten aynı cümleyi duymaktan
Sadece göz makyajı.koyu tenli olduğum için çok gerek duymuyorum allı ğa falan.bb krem bile surmemmakyaj yapıyor musun?
Sadece göz makyajı.koyu tenli olduğum için çok gerek duymuyorum allı ğa falan.bb krem bile surmem
Banada derler bazen, solgun görünüyor olabilirsin. Hafif bir makyajla hallolur benceKızlar fikirlerinize ihtiyaci m var.beni her gören uykusuzmusun,yorgunmusun,moralin mi bozuk,hayattan bezmiş gibi halin var diyor.halbuki ben ıyim kendimi iyi hissediyorum.simdi benim her halimi bilen birileri dese anlarım hep keyifli hep neşeli görmüştür durgundur der ama beni yeni tanıyanlara aynını diyor.acaba ben ruhen çökmüşumde farkındami değilim.ne önerirsiniz psikologami gitsem üzülüyorum herkesten aynı cümleyi duymaktan
Esmer bile olsanız solgun görünebilirsiniz, ten renginize uygun basit bir makyaj deneyin bence.Ten rengim esmer :) solgun mu bilmemde.mesela az önce misafir geldi gayet gülümseyerek konuştum çok bitkin gözüküyorsun dedi.iyim ama keyfime yerinde.yeminlen anlmaiyorum.yoksa benmi kendimi iyi hissediyorum ama degilmiyim yoksa diye düşünmeye basladim
Cnm bende ilk evlendiğim zamanlar eşimin akrabalari genelde beni makyajlı gördükleri için evlenmeden once evlendikten sonra fondöten surmeyince beni gören hasta mısın falan demeye başladı sürekli daha sonra zaman geçtikçe alıştılar bende de kansızlık olduğu için surmeyince soluk görünüyor cilt belki seninde ondan dir ama bence sen çok takıntı yapmışsın bunu kendine gereksiz yere boşver sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok benceKızlar fikirlerinize ihtiyaci m var.beni her gören uykusuzmusun,yorgunmusun,moralin mi bozuk,hayattan bezmiş gibi halin var diyor.halbuki ben ıyim kendimi iyi hissediyorum.simdi benim her halimi bilen birileri dese anlarım hep keyifli hep neşeli görmüştür durgundur der ama beni yeni tanıyanlara aynını diyor.acaba ben ruhen çökmüşumde farkındami değilim.ne önerirsiniz psikologami gitsem üzülüyorum herkesten aynı cümleyi duymaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?