Kızlar bir yorum yapin rica etsem

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.338
12.763
448
Kızlar fikirlerinize ihtiyaci m var.beni her gören uykusuzmusun,yorgunmusun,moralin mi bozuk,hayattan bezmiş gibi halin var diyor.halbuki ben ıyim kendimi iyi hissediyorum.simdi benim her halimi bilen birileri dese anlarım hep keyifli hep neşeli görmüştür durgundur der ama beni yeni tanıyanlara aynını diyor.acaba ben ruhen çökmüşumde farkındami değilim.ne önerirsiniz psikologami gitsem üzülüyorum herkesten aynı cümleyi duymaktan

Ten rengim esmer :) solgun mu bilmemde.mesela az önce misafir geldi gayet gülümseyerek konuştum çok bitkin gözüküyorsun dedi.iyim ama keyfime yerinde.yeminlen anlmaiyorum.yoksa benmi kendimi iyi hissediyorum ama degilmiyim yoksa diye düşünmeye basladim

makyaj yapıyor musun?

Kendinizi iyi hissediyorsaniz neden gideceksiniz dr a Birseyleri degistirmissinizdir giyimde renkler makyaj degisimi sac rengi degisimi vs renkler belki solgun gosteriyordur
Birde ramazandan ciktik tamam Allah kolayligini verdi tuttuk bin sukur ama ne kadar olsada 17 -18 saate varan aclik 1 ay bunyeyi biraz sarsiyor cogu kisi bayram cikisina anca toparliyor bende goruyorum gozleri fersiz bakan kisiler

Sadece göz makyajı.koyu tenli olduğum için çok gerek duymuyorum allı ğa falan.bb krem bile surmem

işte sorunun bu :)
ben de buğday tenliyim
sarı alt tonlu
sadece gözüme eyeliner ve rimel sürdüğüm günlerde herkes hasta sanıyor aslında çok iyi hissettiğim günler bile solgunsun yorgun musun derler
göz altlarım da genetik olarak koyu
kahverengi gibi
bu yüzden bb krem ya da hafif bir fondoten kullanıyorum
göz altlarımı mineral içerikli bi kapatıcıyla düzeltiyorum
allık olmasa bile mutlaka ruj kullanıyorum

bence başka bir sorunun yoksa makyaj yapmadığın için solgun duruyosundur

Banada derler bazen, solgun görünüyor olabilirsin. Hafif bir makyajla hallolur bence

Esmer bile olsanız solgun görünebilirsiniz, ten renginize uygun basit bir makyaj deneyin bence.
Göz altlarınız mesela Halkalı, şiş, mor ise de görüntü bitkin olur.
Göz altı kapatıcısı,
BB krem+allık
Yada sarı ton barındırmayan mineral pudra
Mutlaka nemlendirici yada gaz geldi güneş koruyuculu nemlendirici kullanın...
Bir şeyler deneyin bakalım yine sonuç aynı mı :)
Bitkin solgun diye diye hasta edecekler yoksa sizi :)

Cnm bende ilk evlendiğim zamanlar eşimin akrabalari genelde beni makyajlı gördükleri için evlenmeden once evlendikten sonra fondöten surmeyince beni gören hasta mısın falan demeye başladı sürekli daha sonra zaman geçtikçe alıştılar bende de kansızlık olduğu için surmeyince soluk görünüyor cilt belki seninde ondan dir ama bence sen çok takıntı yapmışsın bunu kendine gereksiz yere boşver sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok bence

Hhahah banada atölye hocam söyleyip duruyor. Fakat benim umrumda mı ? değil. İyice saçmalıyorlar oysa ki çok iyiyim mutluyum yani. Yüzümde şişlik vs hiç yok normal yüz hatlarım ve fiziksel olarakta çok iyiyim.
Bazen sohbet edecek birşey bulamadıkları için salladıklarını düşünüyorum hahah

Öncelikle dahiliyeye git kan değerlerine baktır fizyolojik bir şey yoksa saç rengini falan değiştir konu dış görünüşle ilgili değilse psikoloğa da gidersin.

Demir eksikliği varsa ya da sigara kullanıyorsan yüzün solgun görünüyor olabilir ya da göz altında halkalar vb varsa biraz makyaj yaparsan sorun çözülür sanırım

Ben beyaz tenliyim sürekli göz altı kapatıcısı ve en doğal duran şeftali tonlu bir alllığı kullanıyorum kimse makyaj olduğunu anlamıyor Ramazan diye kullanmadım içimden gelmedi herkes size söylendiği gibi hastamısın uyumadınmı diye soruyorlardı makyaj yapmadım deyince sen makyaj mı yapıyorsun diye şaşırıyorlar okadar alışmışlar o halime sizde doğal tonlarda renklendirin yüzünüzü farkı anlıyacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…