Kızlar bir yorum yapin rica etsem

Seni senden dahami iyi tanıyorlar ? Halt etmişler bence senin motivasyon bozup kendinden soğutacaklar neredeyse iyiyim diyorsan iyisindir herhalde agzinn bi karış sırıttık durumda gezecek halin yok gayet iyiyim çok şükürler olsun bence sende bi anomalilik görünüyor ama neyse de geç

bir keresinde eski bir arkadasla carsida denk gelmistik. bende o gün nasi ejeri dolu positifim. bu arada bende esmerin iyi bi concealer kullandim hafif goz makyaji yani kendimi daha iyi hissetmej istedin oglumla ciktij. kiz bana diyorki cok yorgunsub. yoo bilakis cok iyiyim bugun iyi gunumdeyim dedim boyle demenede sasirdim dedim. acaba insaar gormek istediklerinu mi goruyorlar anlamiyorum

Ruhen çökseniz farkında olursunuz, olmamanız mümkün değil. Kimi insan yorgun gösteriyor, ben de beyaz tenliyim ama göz altlarım koyu renk. Yani genetik, çocukluğumdan beri böyle çocukken daha azdı, gece yarılarına kadar ders çalışmaya başladıktan sonra daha fazla oldu. İlk tanıyanlar bana da soruyor uykunu alamadın mı diye, ki kapatıcı kullanmama rağmen kapatamıyorum koyuluğunu.

Canlandırıcı bir temizleme jeli be canlandırıcı bir yağ ile güne başlamanızı öneririm. Ben de yüzümdeki solgun bitkinliğin bu şekilde önüne geçtim sayılır. Yağ olarak reklam gibi olmasın ama Body Shop Oil of Life olması lazım adı onu cidden beğendim.

Kansızlik mı var acaba?bi tahlil yaptırabilirsin.bazen rengi solunca insanın bu tarz yorumlar oluyo

Bu aralar ben de öyleyim. Benimki sıcaktan ama. Yazdan nefret ediyorum ve bahar aylarından itibaren bunalıma giriyorum.

Ya benim hic hoşuma gitmez birisi sokakta yok yorgun gorunuyorsun yada şöylemi böylemisin belki yorgunum belkide çok ağır problemlerimde olabilir illaki he dur sana anlatayım şu bu derdim var mi diyelim orada sanane kardeşim diyelim geliyor avaz avaz ama insan tutuyor kendisini bazen bezginlikle hee yorgunum biraz deyip geçip gidiyorum ... oysa ben övünme gibi anlaşılmasın kimsenin duruşu morali iyi yada değil .i beni alakadar etmez kendi dertlesmek isterse ne ala neyse bu gibi gereksiz boş insanlar çok gerekli gereksiz heryerde gevezelik yapan sınır edenler onları görünce yolunu değiştirdin değiştirdin yada salla gitsin birşeyler...

bence dogru soylenileer

Aaa doğal duran seftali ton allik buldun
Ve bana soylemiyorsun markasını :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…