Kizlar biraz acil nolur bi bakin

kucukkizim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
48
1
13
35
kiz bebegim bugun butun gun agladi 5 dk bile aglamadigi bi an olmadi ama oyle hani karni agrir gazi olur onlar oldugu zaman resmen ciglik atiyodu diyebilirim. bugun ne biliyim surekli mizildadi agladi durdu atesi yok. uyuyamiyo yarim saat uyuyo hemen uyaniyo yine basliyo Allahtan annem var yoksa nasil bas edicem.
neyi var acaba bebegim bir bucuk aylik boyle olan var mi hic ?
bide evde perdolan var ates dusurucu ve agri kesici olarak geciyo ama atesi yok agrisi var mi yok mu bilmedigim icin vermedim onu versem mi rahatlar mi ..

Kakasını yapamıyor olabilirmi acaba ,karın ağrısı olabilir,durmassa acile götürün ,sallamayı deneyin birde karın ağrısı varsa hafifler.

ac degil kizlar
gaz sancisi degil gercekten hani gaz sancisi oldugunda anliyodm tabi yinede belli olmaz ve sancilari icin damla kullaniyorum.

Gaz sancısıdir diye düşünüyorum
Ama doktora bir götür istersen
Kulağı ağrıyor olabilir.
Doktor bakar rahatlarsın
Uff oğlumun ilk zamanları aklıma geldi
2.5 ay cektimmmm gazdan huzursuzlugundan

kakasını yapıyosa bencede gaz sancısıdır.kullandığınız ilaçlar bi süre sonra etkilemiyo.doktorla konuşup başka bi ilaca geçin.

Hangi damlayi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama zinco kullanan bir arkadssimin bebeginin karni agrimaya baslamisti bir sure sonra cıglık atarak aglama agrısı olunca oluyor genelde bence devam ederse doktora götürün yazik yavrucaga

Acile geldik kizlar dayanamadm yavrumu oyle gormeye ama burda bebegim yine agliyo ama bizi bekletiyolar 5 dk daha bekliycem bizi almazlarsa valla kavga cikarticam

Bir yeri agriyordur. Ne dedi doktor gosterebildiniz mi?

geçmiş olsun
umarım bebeğinizin önemli bir şeyi yoktur ve hemen iyileşir

Acile geldik kizlar dayanamadm yavrumu oyle gormeye ama burda bebegim yine agliyo ama bizi bekletiyolar 5 dk daha bekliycem bizi almazlarsa valla kavga cikarticam

doktor umursamaz bi tavırla gazı vardır derse şaşırmayın.genelde öyle yapıyolarmış çünkü.geçmiş olsun.

Gaz diyip gectiler bebegim aglaya aglaya uyudu gozleri kizarmis aglamaktan bakamadm annem bakti hep dayanamadm yavruma bu arada hastaneye geldigimde annemin kucagindaydi ben buraya yazarken cnku ne diceksiniz merak ettm hani normal mi diye. Agri kesici verdiler insallah uyaninca aglamaz bebegim

geçmiş olsun.. sağlam durun bebekler böyle büyüyor.. siz sakin olmazsanız o da daha çok ağlar.. sakin anne kokusu lazım ona şimdi yorulmuştur çok..
gazdır belki dedikleri gibi ama devam ederse muhakkak tahlil yaptırın bence..

Back
X